Mød børn og forældre i øjenhøjde - og vær stolt af det, du gør!

Lars Godbersen

Leder af Flying Superkids, træner, underviser og foredragsholder

Hvem er Lars Godbersen
Lars Godbersen er en mand med mange titler. Den officielle siger leder af Flying Superkids og leder af Foreningen Gymnastikgården. Men i det daglige er der langt flere kasketter. Vicevært, buschauffør, cirkusdirektør, reservefar og konferencier. Blot for at nævne nogle få.

Det får du ud af et foredrag med Lars Godbersen
Lars Godbersen forstår på levende og nærværende måde at give et indblik i en forunderlig verden, som de færreste kender til. Han er hudløst ærlig og er ikke bange for at fortælle om de op- og nedture, som der har været på rejsen med Flying Superkid. Det er ikke altid en dans på roser, men for Lars er det også vigtigt at have en konstruktiv og positiv tilgang til udfordringerne. Der vil være konflikter, men det vigtige er at have fokus på, hvordan de blev løst, og hvad vi lærte af dem. Han fortæller om pædagogik og vigtigheden af at sætte en klar pædagogisk linje, om hans egne filosofier ift. at motivere, skabe livsglæde og trivsel hos børn og unge.

Derfor skal du booke et foredrag med Lars Godbersen
Lars Godbersen er på alle områder en éner. Han er ikke blot en selvgjort iværksætter, der har trådt i hans fars fodspor og har udviklet det internationale og verdenskendte brand Flying Superkids. Han er også tidligere elitegymnast og en helt igennem forrygende, humoristisk og medrivende foredragsholder. Han forstår at tryllebinde sit publikum med sine underholdende og inspirerende foredrag om emner som livet i en forening, curlingbørn og -forældre, motivation, ledelse og konsekvenser.

Du kan også booke Lars Godbersen til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Kærlighed, konsekvens & curlingbørn

Hvordan motiverer du børn og unge? Hvordan får du børn til at arbejde for fællesskabet? Og skal du straffe børn, der bryder reglerne?
Det er blot nogle af de spørgsmål, som Lars Godbersen vil give dig svaret på i dette foredrag. Han vil tage dig med bag kulissen i hans daglige arbejde hos Flying Superkids. Her møder han nøjagtig de samme udfordringer, som alle andre institutioner, som arbejder med børn og unge. I foredraget vil han komme ind på de erfaringer, succeser men bestemt også de fejl, som han har begået. Det er vigtigt, at man har en konstruktiv og positiv tilgang til udfordringer, som man møder på sin vej. Det er gennem udfordringer, at man udvikler sig og lære af sine fejl. Hør Lars fortælle mere om foredragen i videoen her: 

 


Røverhistorier fra landevejen med Flying Superkids

Har du nogensinde overvejet, hvordan man mon får en 700 kg. Stor springbane med et normalt passagerfly? Eller hvor mange sjove fejl man kan sige på engelsk – uden selv at vide det? Og hvad skete, der mon, da den litauiske grænsebetjent begyndte at græde efter, at han havde kommanderet ”everybody out of the bus?”

Glæd dig til masser af gode grin og ømme lattermuskler, når Lars Godbersen giver den fuld gas med røverhistorier fra landevejen. Hør Lars fortælle mere om foredragen i videoen her: 


Lad os skabe et godt foreningsliv

Hvad vil det sige at drive en forening i en moderne tid, hvor folk er blevet sig selv nærmest og har svært ved at binde sig? Hvordan håndterer man shopper-mentaliteten, hvor medlemmer vader ind i foreningerne og behandler dem som et supermarked? De tager det, de gerne vil have – og efterlader resten. Foreningen er ikke længere det helt nødvendige mødested og input til vores liv. Danskerne har utrolig mange tilbud.

Så hvordan engagerer vi os selv og hinanden og skaber et fællesskab, hvor folk vil være med til at yde og ikke kun nyde?

Hør Lars fortælle mere om foredragen i videoen her: 


Konferencier & Ordstyrer

Konferencier, ordstyrer og vært til alt fra gallafester og firmajulefrokoster til paneldebatter, konferencer og møder.

Lars har igennem ufatteligt mange shows med Flying Superkids i ind- og udland i over 30 lande ageret som konferencier og ordstyrer. Her har han stået for at underholde tusindvis af mennesker og præsentere et flot show.

Det har givet ham kompetencer til at sætte sig ind i ethvert publikum og dets behov og handle herefter, så der altid er god stemning til ethvert arrangement med Lars som konferencier i spidsen.


Workshops

Workshops – vi går mere i dybden

En workshop med Lars Godbersen tager udgangspunkt i Lars' foredrag, hvor du har muligheden for at gå endnu mere i dybden med de aktuelle emner, som netop jeres virksomhed/organisation har lyst til og behov for at arbejde med. En workshop er typisk på 3-4 timer, 1 eller flere dage, men kan i øvrigt tilpasse netop jeres behov og muligheder.

Få en workshop der er helt tilpasset jeres arbejdsplads og arrangement.

Send os en uforpligtende forespørgsel og hør mere om, hvordan I kan få en skræddersyet workshop, som passer perfekt til netop jeres virksomhed eller organisation.


Karin Hansen-Schwartz

Fritidsvejleder, Esbjerg Nord

“Lars ramte publikum lige i øjet og ikke mindst i hjertet. Vi har fået mange mange fine tilbagemeldinger på ham”

 

Lisbeth Nissen Sørensen

Klub Roskilde Vest

“Vil man opleve en ildsjæl, med gennemtænkte holdninger, så er det Lars Godbergsen, du skal have ud. Super levende oplæg.”

 

 

Mie Hansen

Formand, forældrebestyrelsen område Midtjylland

“Inspirerende, fantastisk, energispredende og sætter refleksion i gang -  alt sammen fortalt på en humoristisk måde”

 

Jonas Kloppenborg

Taarnby Kommunale Lærerforening

“Lars’ foredrag blev meget nærværende for os, da han kom omkring konflikter med børn og forældre. Hans budskab med at tale i øjenhøjde, være stolt af det man laver og være konsekvent gik lige ind,
og så er det altid rart at møde en, som brænder for det, han laver.
Tak for et inspirerende foredrag.”

Jens Albagaard

Holbæk Kommune

“Lars var en super engageret foredragsholder med afsmittende effekt på tilhørerne. Lars fik tilpasset sit foredrag til vores specifikke tema og længde uden at gå på kompromis med indholdet.”