LARS GODBERSEN

Tidligere FLying Superkid og nu træner, underviser og selvlært pædago og humoristisk foredragsholder.

Tidligere Flying Superkid og nu træner, manager og selvlært pædagog.

Lars Godbersen er på alle områder en éner. Han er ikke blot en selvgjort iværksætter, der med energi og passion for showbusiness og gymnastik leder og sætter dagsordenen i både en gymnastikforening, i det verdenskendte eliteprojektet Flying Superkids og er grundlægger af en virksomhed, der producerer og afvikler shows i hele Danmark. Han er også en tidligere elitegymnast og en helt igennem forrygende, humoristisk og medrivende foredragsholder. Og netop i rollen som foredragsholder er Lars i sit es. Han forstå nemlig at tryllebinde publikum med sine både underholdende og inspirerende foredrag om emner som livet i en forening, om curlingbørn og –forældre, og om motivation, ledelse og konsekvenser.

Det er ikke kun i kraft af hans imponerende meritter, at Lars Godbersen er en éner. Også som foredragsholder er Lars helt unik. Med udgangspunkt i sine egne erfaringer som tidligere gymnast og leder af Flying Superkids og Foreningen Gymnastikgården fortæller Lars levende, engageret og hudløst ærligt om de fejl, han har begået og om de successer og den læring, han har gjort sig som leder. Derudover fortæller han om de konflikter, han har oplevet med børn, forældre, frivillige og medarbejdere - og hvordan han løste konflikterne. Han fortæller om pædagogik og vigtigheden af at sætte en klar pædagogisk linje, og om hans egne filosofier i forhold til at motivere, skabe livsglæde og trivsel hos børn og unge. Han har meget på sinde som foredragsholder, han taler lige ud af posen og forsøger ikke at skjule sine personlige holdninger og erfaringer.

Sprog
Dansk, Engelsk

Rejser fra
København

 

Video/Billeder

_Lars Goldbersen konferencier SpeakersLounge   lars Goldbersen foreningsliv SpeakersLounge

             Konferencier                                                         Flying Superkids

 

Foredrag

KÆRLIGHED OG KONSEKVENS

Kærlighed og konsekvens er et foredrag om motivation, der tager udgangspunkt i min erfaring med uddannelse af børn og unge igennem 24 år. Det er en fortælling, om de gode oplevelser og praktiske erfaringer, jeg har haft som leder af Flying Superkids på rejser gennem 28 lande.

I mit arbejde med ”superbørnene” møder jeg dagligt de samme udfordringer, som alle institutioner, der arbejder med børn. Jeg mener selv, at jeg er godt rustet til at hjælpe alle med nærkontakt til børn og unge med at håndtere forskellige situationer. Situationer, som de måske ikke er klædt på til. Situationer som man ikke helt kan uddanne sig til. Det gør jeg ved at øse ud af mine personlige erfaringer og fortælle nogle røverhistorier fra livet på landevejen med Flying Superkids.

I foredraget kommer jeg ind på de erfaringer, de succeser og så sandelig også de fejl, jeg har begået. Jeg deler ud af de erfaringer, som jeg mener, alle der har med børn og unge at gøre, kan bruge noget til. Jeg kommer blandt andet ind på følgende spørgsmål:

Hvordan motiverer man børn og unge?
Hvordan får man børn til at arbejde for fællesskabet?
Skal man straffe børn, der bryder reglerne?

Jeg prøver i mit foredrag at ruste mine gæster til at blive mere tykhudet. De vil uden tvivl, når de arbejder med børn og unge, ramme konflikter og ubehagelige situationer med forældre eller børn. Jeg vil have at de efterfølgende skal tænke, at de ikke står alene med et problem. De skal vide at det er normalt at have netop det problem, når man er medlem af et fællesskab, hvor man kommer sammen med mange forskellige mennesker.

Det er lige meget om det er en forening, en ungdomsklub eller børnehave, så vil der opstå situationer, hvor vi ikke er enige om, hvordan børn og unge mennesker skal behandles. I disse situationer er det vigtigt, at man har nogle værktøjer til at håndtere disse konflikter. Og det er netop de værktøjer, jeg deler ud af i dette foredrag.

Foredraget handler om at jeg mener at faste rammer og en positiv tilgang til vores samvær med børn og unge er nøglen til at alle har det fedt. Ikke kun børnene, men også de voksne. Det er vigtigt, at ildsjælene har det godt, så fællesskabet fungerer.

Det er lettere sagt end gjort, men gennem Kærlighed og konsekvens får du et anderledes, skarpt og humoristisk foredrag om motivation. Et dybtgående indblik i, hvordan man motiverer børn og unge og på samme tid har sig selv med i projektet.


CURLINGBØRN

Curlingbørn er et foredrag, der har til formål at ruste alt fra forældre til institutioner og foreninger i at håndtere nutidens moderne børn og forældre. De børn, der også kaldes curlingbørn og deres curlingforældre.

De moderne børn har ændret sig i de seneste mange år. De er vant til at forældrene har ressourcer og overskud til at fjerne de fleste af de forhindringer, som de møder på deres vej. Moderne curlingbørn er derfor ikke i stand til at løse udfordringer selv, fordi de ikke får stillet nogle i deres liv.

Curlingbørnene er opdraget i den konstant anerkendende og i den konstant underholdende verden. Det vil sige, at så snart de ikke bliver anerkendt eller så snart det ikke er underholdende med de samme, så bliver de frustrerede og vil give op.

Jeg arbejder i et elitært miljø, hvor man skal være dygtig for at blive en Flying Superkid. Det kan jo være utroligt svært, fordi de fleste ved jo, at man ikke bliver dygtig uden at øve sig og at intet lykkes i første forsøg. Det har moderne curlingbørn svært ved at håndtere. Det samme har curlingforældrene. Forældre har nemlig en tendens til at mene, at problemerne ligger alle andre steder end netop hos deres barn.

I foredraget giver jeg værktøjer til, hvordan man kan hjælpe de her børn med at håndtere nederlag. Ikke at lykkes første gang er jo ikke et nederlag. Det er bare en proces, som handler om at man skal øve sig for at blive dygtig. Samtidig giver jeg forslag til, hvordan man kan håndtere curlingforældrene. Det handler blandt andet om at have faste rammer og gennemsigtighed i forhold til, hvad man vil stå model til.

Foredraget Curlingbørn giver forældre, institutioner og foreninger indsigt i, hvordan man håndterer, arbejder med og udvikler på curlingbørn og deres curlingforældre.


RØVERHISTORIER FRA 24 ÅR PÅ LANDEVEJEN MED FLYING SUPERKIDS

Røverhistorier fra et liv med Flying Superkids er et af mine sjove foredrag. Det giver et humoristisk indblik i mit liv på landevejen med Flying Superkids gennem 24 år. Jeg fortæller sjove historier fra vores mange rejser i både ind- og udland, for eksempel:

Hvad skete der dengang, vi blev stoppet af det østtyske politi med 105 km i timen i en sovebus ved vejarbejde med en fartbegrænsning på 50 km i timen?
Hvordan fik vi en 700 kg stor springbane med et normalt passagerfly?

Hvorfor begyndte den litauiske grænsebetjent at græde efter han havde kommanderet ”everybody out of the bus”?
Hvor mange sjove fejl kan man sige på engelsk uden selv at vide det?

Foredraget er ren feel good underholdning og giver en sjov indsigt i et foretagende som har sat Danmark på verdenskortet i 38 lande.


LAD OS SKABE ET GODT FORENINGSLIV

Lad os skabe et godt foreningsliv er et foredrag om børn, der tager udgangspunkt i mine 24 års erfaring med foreningslivet. Det giver et indblik i de udfordringer, vi møder med de mennesker, som kommer i foreningerne i dag.

Det er svært at drive forening i moderne tider. Folk er blevet sig selv nærmest og har svært ved at binde sig. Folk har en shopper-mentalitet, hvor de vader ind i foreningerne og behandler dem som et supermarked. De tager det, de gerne vil have og efterlader resten. Foreningen er ikke længere det helt nødvendige mødested og input til vores liv. Folk har for mange tilbud. Det leder mig til følgende spørgsmål:

Hvordan engagerer vi os selv og hinanden og skaber et fællesskab, hvor folk vil være med til at yde og ikke kun at nyde?

Og skal vi eventuelt tvinge dem til det?
Foreningen er nemlig essentiel for udviklingen af vores sociale kompetencer og for vores livsglæde. Det skal vi gøre foreningens medlemmer bevidste om. Foreningen eksisterer jo kun, hvis folk leverer en indsats – hvis alle hjælper til.

Foredraget handler i bund og grund om at hjælpe foreninger med at skabe et fællesskab, hvor alle hjælper til og alle kan høste fordelene af samarbejdet.


KONFERENCIER OG ORDSTYRER
Konferencier, ordstyrer og vært til alt fra gallafester og firmajulefrokoster til paneldebatter, konferencer og møder.

Lars har igennem ufatteligt mange shows med Flying Superkids i ind- og udland i over 30 lande ageret som konferencier og ordstyrer. Her har han stået for at underholde tusindvis af mennesker og præsentere et flot show.

Det har givet ham kompetencer til at sætte sig ind i ethvert publikum og dets behov og handle herefter, så der altid er god stemning til ethvert arrangement med Lars som konferencier i spidsen.

Søg flere foredragsholdere her →

Om Lars

Som foredragsholder er Lars ikke bange for at provokere deltagerne med ytringer og holdninger, og han ynder at bruge humor til at sætte debatten på spidsen og få deltagerne til at forholde sig til det, han siger. Som deltager til et foredrag med Lars Godbersen kan du derfor godt forvente, at du vil få testet dine grænser samtidig med, at du bliver tvunget til at tage stilling til dine egne personlige holdninger og meninger om konkrete emner og problematikker. Lars er derfor kendt som en inspirerende, energisk og nærværende foredragsholder med gennemtænkte holdninger, der taler både til deltagernes hoved og hjerte, og som med garanti sætter gang i deltagernes refleksioner.

 

Opvokset med Flying Superkids

Som foredragsholder trækker Lars Godbersen på sin mangeårige erfaring som daglig leder og manager i Flying Superkids og den almennyttige forening, Foreningen Gymnastikgården i Aarhus V., hvor Flying Superkids har sin hjemmebase. Lars overtog styringen i foreningen og Flying Superkids i 2007 efter sin far. Men på trods af det rækker Lars’ erfaring langt længere tilbage. Det var nemlig Lars’ forældre, Uwe og Lone Godbersen, der i 1960’erne stiftede Flying Superkids og i 1980’erne Foreningen Gymnastikgården. Lige fra da han var helt lille, har Lars derfor været en del af både gymnastikforeningen og Flying Superkids – både som aktiv gymnast og sidenhen som assistent for sine forældre og leder.

Lars liv i foreningen begyndte allerede, da han var blot 5 år gammel. Her begyndte han - naturligt nok i lystet af forældrenes beskæftigelse og passion - at træne gymnastik på et seriøst plan og lavede i omegnen af 400 armbøjninger om ugen. Da han var 11 år, tog foreningslivet for alvor fart, da Lars blev en del af foreningens elitehold Flying Superkids. Her trænede han hårdt og rejste rundt med holdet i både ind- og udland i 12 år, indtil han besluttede, at han ville gå i forældrenes fodspor. Han lagde derfor skolebørnene og gymnastikken på hylden og indgik i en 11 års lang mesterlære som sin fars højre hånd og spirende foreningsleder.

I løbet af mesterlæren blev Lars på nærmeste hold en del af maskinrummet i en stor forening med et internationalt anerkendt elitehold. Samtidig fik han indblik i de erfaringer, fejl og den udvikling, hans forældre havde gennemgået i løbet af årene. Lars har derfor været inde omkring foreningslivet det meste af sit liv, og er nærmest opvokset i træningssalen og på scenen.

Kulminationen på det hele kom i 2007, da faren gik på pension, og Lars overtog roret i foreningen. Sidenhen er erfaringen, som Lars fik fra sine unge år og mesterlæren, i den grad kommet ham til gode. Det har blandt andet været medvirkende til, at han har formået at styre foreningen og Flying Superkids gennem en økonomisk krise og corona-krisen samt udvikle og udruste foretagendet til at håndtere de udfordringer, som hele foreningslivet står overfor, f.eks. mistrivsel, faldende medlemstal, større konkurrence og curlingfamilier. Resultatet er i dag en velfungerende forening, hvor både børn og forældre deltager aktivt, og hvor livsglæden blandt de involverede børn, trænere og forældre synes stor.  

 

Foredrag om børn, livsglæde og pædagogik

I sine humoristiske, erfaringsbaserede og ikke mindst inspirerende foredrag kommer Lars ind på essentielle emner og problematikker, som alle foreninger, og folk der arbejder med børn og unge, kender til. Det er emner som ledelse af børn og unge, motivation og pædagogik, konsekvens og disciplin, talentudvikling, holdindsats og fællesskab. Lars har selv, i kraft af sin langvarige position som leder af en stor gymnastikforening, netop stået over for tilsvarende problematikker og udfordringer. I foredragene giver han derfor deltagerne et indblik i, hvordan han selv oplevede udfordringerne, hvordan han taklede situationerne, og hvad han har lært af det.

I foredragene giver Lars desuden også deltagerne en indsigt i hans egen ledelsesfilosofier, som ligger til grund for hans arbejde i Flying Superkids, og han giver sit bud på, hvorfor hans unikke projekt ser ud til at skabe en enorm livsglæde hos de involverede børn i foreningen. Dertil fortæller han om, hvordan du i arbejdet med børn og unge får børnene til at præstere sit bedste og samtidig bevarer et tæt og tillidsfuld forhold til dem. For Lars handler det hele om en hårfin balance mellem pædagogik, disciplin og livsglæde – noget der for Lars går hånd i hånd og skaber grobund for børnenes trivsel.

Grundlaget for Flying Superkids og udgangspunktet for Lars’ filosofi er hans tro på, at alle børn er enestående og har særlige talenter. Hans erfaring siger, at børn gerne vil udfordres på deres evner, og at de gerne vil opleve, at der stilles krav til dem og deres disciplin. Det handler blot om at skabe de rette omstændigheder. Så hvis rammerne er attraktive, vil børn, ifølge Lars, gerne indordne sig og bidrage til fællesskabet, mens de samtidig i højere grad udfolder deres potentialer.

Dette gælder også for ham selv og andre voksne. Lars tror enormt meget på hans egne evner og mener, at man altid skal være stolt af det man laver. I denne forbindelse kan han godt lide at udfordre foredragsdeltagerne til at gøre det samme. Derfor spørger han ofte, om vi som voksne tænker nok om os selv? Lars har nemlig erfaret, at hans elitære tilgang ikke altid er populært rundt omkring i landet. Selv er han ikke i tvivl om, at den disciplin og de evner man tilegner sig som en del af Flying Superkids, kommer en til gavn som voksen, hvor alt for mange ifølge Lars ”falder af på den”.

På trods af at Lars derfor er en meningernes mand og godt kan lide at provokere deltagerne, er han samtidig en yderst sympatisk, passioneret og entusiastisk foredragsholder. Han er ikke bleg for at deltage i en konstruktiv diskussion, og han stræber altid efter at levere gode, reflekterende og sjove foredrag for sit publikum – uanset emnet.

Lars’ foredrag henvender sig til alle, der arbejder med børn, unge, undervisning eller ledelse, og kan tilpasses til forskellige tematikker og emner.

Lars Godbersen er derudover også konferencier, ordstyrer og vært til alt fra gallafester og firmajulefrokoster til paneldebatter, konferencer og møder.

 

Om Lars Godbersen og Flying Superkids

Lars Godbersen har været en del af Flying Superkids hele sit liv. Han var selv gymnast på holdet i 12 år, hvorefter han gik ind i arbejdet omkring holdet sammen med sin far. Efter flere års parløb med sin far, Uwe Godbersen, overtog Lars i 2007 styringen med både Flying Superkids og den almennyttige forening, som Flying Superkids hører til.

I dag er Lars ansvarlig leder for Flying Superkids og Foreningen Gymnastikgården. Det indebærer, at han sætter dagsordenen for træningen og de pædagogiske retningslinjer, som alle medlemmer, inklusive børnenes forældre og de ansatte, lever efter.

Børnegruppen Flying Superkids (tidligere De flyvende Aarhusgymnaster), er en af de største danske showsuccesser nogensinde. Flying Superkids er en dansk gymnastikgruppe med 50 børn og unge, der rejser rundt i verden og optræder med gymnastik, akrobatik, dans, sang og forskellige spring.

Holdet er flagskibet i den almene gymnastikforening, Foreningen Gymnastikgården, som er placeret i Aarhus V. Gruppens popularitet i både Danmark og internationalt er siden grundlæggelsen i 1967 bare vokset og vokset. I dag optræder gruppen årligt for over 50.000 mennesker i ind- og udland.

Storslået, nyt show med Flying superkids.
Hæsblæsende underholdning, højtflyvende spring & sprudlende livsglæde.

En oplevelse for hele familien! Køb din billet her →

 

Send en uforpligtende forespørgsel på Lars Godbersen her →

Workshops

Workshops – vi går mere i dybden

I vores workshops tager udgangspunkt i alle Lars foredrag, og her har vi muligheden for at gå endnu mere i dybden med de aktuelle emner som netop jeres virksomhed/organisation har lyst til og behov for at arbejde med. En workshop er typisk på 3-4 timer, 1 eller flere dage, men kan i øvrigt tilpasse netop jeres behov og muligheder.

Få en workshop der er helt tilpasset jeres arbejdsplads og arrangement.

Send os en uforpligtende foresprøgelse, og hør mere om hvordan i kan få en skræddersyet workshop, som passer perfekt til netop jeres virksomhed.

 

Har du brug for hjælp, kan du kontakte én af vores konsulenter her→

Referencer

Nedenfor ser du en liste med udpluk af referencer. Hvis du har spørgsmål eller ønsker uddybning af specifikke emner, er du velkommen til at kontakte os på +45 27 60 60 05


 

“Lars’ foredrag blev meget nærværende for os, da han kom omkring konflikter med børn og forældre. Hans budskab med at tale i øjenhøjde, være stolt af det man laver og være konsekvent gik lige ind,
og så er det altid rart at møde en, som brænder for det, han laver.
Tak for et inspirerende foredrag.”

Jonas Kloppenborg
Taarnby Kommunale Lærerforening

“Inspirerende, fantastisk, energispredende og sætter refleksion – igang alt sammen fortalt på en humoristisk måde”

Mie Hansen
Formand, forældrebestyrelsen område Midtland

“Super dygtig, behagelig og ikke mindst nærværende foredragsholder. Han talte med stor erfaring og til både hoved og hjerte på på tilhørerne.”

Karin Schwartz
Esbjerg Kommune, SSP og Forebyggelse

“Lars var en super engageret foredragsholder med afsmittende effekt på tilhørerne. Lars fik tilpasset sit foredrag til vores specifikke tema og længde uden at gå på kompromis med indholdet.”

Jonas Kloppenborg
Jens Albagaard, Holbæk Kommune

Søg flere emner her→

 

Send en uforpligtende forespørgsel på Lars Godbersen

- du får svar inden for kort tid!

  “Lars ramte publikum lige i øjet og ikke mindst i hjertet. Vi har fået mange mange fine tilbagemeldinger på ham”

  Karin Hansen-Schwartz, Fritidsvejleder, Esbjerg Nord

  “Vil man opleve en ildsjæl, med gennemtænkte holdninger, så er det Lars Godbergsen, du skal have ud. Super levende oplæg.”


  Lisbeth Nissen Sørensen, 
  Klub Roskilde Vest

   

  “Super dygtig, behagelig og ikke mindst nærværende foredragsholder. Han talte med stor erfaring og til både hoved og hjerte på på tilhørerne.”


  Karin Schwartz, 
  Esbjerg Kommune, SSP og Forebyggelse

   

  Relaterede foredrag

  Hardeep Dhanjal, SPEAKERSlounge foredrag, Arbejdskultur, Forandring, Formidling, Kommunikation, Kultur, Ledelse & Lederudvikling, Medarbejderudvikling, Organisation, Personlig udvikling, Teamudvikling Udvikling

  Hardeep Dhanjal

  Udnyt dit fulde potentiale - Og skab positive forandringer HARDEEP DHANJAL Hardeep inspirerer mennesker og organisationer til at ...
  Victor Fddersen, foredrag, foredragsholder, book foredrag, vinderteam, OL guldSPEAKERSlounge foredrag,

  Victor Feddersen

  Vinderteams og vinderkultur - vinderteams har det sjovest og sikrer solid bundlinje i virksomheden VICTOR FEDDERSEN Foredragsholder, OL-guldvinder ...
  Smild dig glad, bog, Jesper Bergstrøm, SPEAKERSlounge foredrag

  Jesper Bergstrøm

  Boost dit salg – ved at afkode og forstå dine kunders kropssprog JESPER BERGSTRØM CEO, foredragsholder, underviser og ...

  Steffen Andersen

  Det har aldrig været vigtigere at forstå hvad vi spiser og hvorfor – udfordringer, muligheder og trusler ved ...
  Grums, SPEAKERSLounge, foredrag, foredragsholder

  Simon og Rasmus fra Grums

  Gode historier om iværksætteri, bæredygtighed & kaffegrums – fra kaffegrums til hudpleje. Ja, den er god nok. SIMON ...
  Steffen Lykke Rasmussen, SPEAKERSlounge, foredrag, foredragsholder, book foredrag

  Steffen Lykke Rasmussen

  OM SOCIALT IVÆRKSÆTTERI – et halvt år som hjemløs og nytænkning af de sociale indsatser STEFFEN LYKKE RASMUSSEN ...
  Mikael kamper, SPEAKERSlounge, foredrag, tlf. 27606005, foredragsholder

  Mikael Kamber

  Skru op for arbejdsglæden og livsglæden – foredrag om positiv psykologi MIKAEL KAMBER Journalist, forfatter og foredragsholder. Inspirerende ...
  Tina Nielsen, SPEAKERSlounge foredrag, Tlf. 27606005

  Tina Nielsen

  Slip stressen – Tinas tilgang til stresscoaching er at koble selve coachingen med mentaltræning, for at opnå det ...
  Osama Salame_SPEAKERSlounge foredrag_

  Osama Salame

  Historier, der rykker! – motivation, historiefortælling og effekten af storytelling OSAMA SALAME Motivational Speaker og Storyteller Jeg er ...
  Foredragholdere SPEAKERSlounge,_foredragsrække 2020, foredrag, foredragsholder

  SPEAEKERSlounge Foredragsrække 2020

  SPEAKERSlounge foredragsrække 2020 – kom til gratis foredrag og hør top professionelle oplægsholdere I 2020 afholder SPEAKERSlounge inspirerende ...
  Tina Pakula, foredragsholder hos SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, SPEAKERSlounge

  Tina Pakula

  Misforståede medarbejdere – Som leder kan du ikke eksekvere og forandre alene - du må derfor forstå dine ...
  Frederik Hansen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholder, innovation, transformation

  Frederik Hansen

  Innovation, transformation og trendovervågning er vigtigere end nogensinde før – Bliv bedre forberedt til at håndtere en disruptiv ...
  Keld Jensen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholdere

  Keld Jensen

  Bliv en mester i forhandling og adfærd KELD JENSEN Keld Jensen er til dagligt leder af organisationen Center ...
  Amy Doherty Jönsson, speakerslounge, foredrag, foredragsholder

  Amy Doherty Jönsson

  Teenagementor som ALTID hepper på de unge - alle unge er i stand til at udvikle sig positivt ...

  Thomas Gerstrøm

  Din kærlighed til barnet udtrykkes også med et nej! - han giver forældre øvelser, metoder og tro på, ...
  Janni Bach, foredrag, Speakerslounge,

  Janni Bach

  Led som en leder - og dine medarbejdere arbejder med glæde JANNI BACH Organisatoriskpsykologisk konsulent / cand. comm. ...

  Yvonne Urban

  "Fremtidens karriere" - når talen falder på forretning koblet med menneskers karrieredrømme og arbejdsmarkedets agile udvikling. YVONNE URBAN ...
  Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

  Morten Brünning Brøgger

  Unfolding Human Potential -Fremtidens lederegenskaber indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed. MORTEN BRÜNNING BRØGGER Mentaltræner og erhvervscoach, Team- og ...
  Kenneth Dreyer, Speakerslounge, foredrag, foredragsholder find foredrag1

  Kenneth Dreyer

  Træn din mentale styrke og skab resultater Hvordan kan du øge din mentale styrke? KENNETH DREYER Mentaltræner, coach ...
  Jytte Hollender, SpeakersLounge ,foredrag, find foredrage, foredragsholder, karriereudvikling

  Jytte Hollender

  De tre tidstyper®, karriereudvikling for kvinder og forskellene på mænd og kvinders kommunikationsform JYTTE HOLLENDER Professionel underviser og ...
  peter winther, speakerslounge, foredrag

  Peter Winther

  Foredrag om kundeloyalitet - foredrag om kundeloyalitet, mental sundhed, konflikter, forandringer og personlig udvikling. PETER WINTHER Loyalitetsekspert, forfatter, ...

  Jette Blok

  Do Less – Be More - Skab balance i din hverdag JETTE BLOK Foredragsholder, Coach, StressKonsulent, Terapeut, YogaMamma ...
  Mathias Bruhn, SpeakersLounge, foredrag, personlig gennemslagskraft

  Mathias Bruhn

  Lær at brænde igennem i din karriere med stærke førstehåndsindtryk, præsentationer der huskes og karismatisk gennemslagskraft!  Mathias Bruhn ...
  Mille Sjøgren, SpeakersLounge, foredrag, foredrgsholdere

  Mille Bruun Sjøgren

  Sådan tænker næste generation af arbejdstagerer MILLE BRUUN SJØGREN Foredragsholder, forfatter til bogen Digitale Nomader, indehaver af Millespeak ...
  Dorte Møller Madsen, SpeakersLounge

  Dorte Møller Madsen

  Sælger I stadig, som da der var ledning på telefonen? DORTE MØLLER MADSEN Foredragsholder, Digital Strateg og Forretningsudvikler ...
  Suzana Milovic, SpeakersLounge, foredrag.

  Suzana Milovic

  Bæredygtig Business: Forretning og Udvikling med Mål og Mening SUZANA MILOVIC Foredragsholder, Forretningsudvikler og Forandringsleder Suzana inviterer til ...
  Balder Vent-Striim, ofredrag, SpeakersLounge 1

  Balder Vendt-Striim

  Arbejdsglæde og styrket kultur Balder Vent-Striim Foredragsholder & CEO i virksomheden 360Job. Balder Vendt-Striim har gennem de seneste ...
  Malue Montclaire Ignez, speakerslounge 300

  Malue Montclairre

  Det liv du ønsker...skal du få! MALUE MONTCLAIRRE Terapeut, foredragsholder og kursusleder. Malue hjælper mennesker med at gå ...
  Thomas Nybro SpeakersLounge foredrag1

  Thomas Dybro

  Forstå misforståelser THOMAS DYBRO Forfatter, coach, foredragsholder, teamudvikling, underviser i gidseloverlevelse i Forsvaret Thomas var blandt de overlevende, ...
  Torben Wiese, Foredrag med Torben Wiese

  Torben Wiese

  Bryd dine vaner - og nå nye højder! TORBEN WIESE Foredragsholder, workshopkonsulent, forfatter samt ledelses- og forandringsrådgiver. Torben ...
  Peter Mygind SpeakersLounge foredrag

  Peter Mygind

  Det glade liv og den ægte arbejdslæde! PETER MYGIND Skuespiller, tv-vært, musiker, entertainer, konferencier og foredragsholder. Foredrag med ...
  Annemette Digmann SpeakersLounge foredrag

  Annemette Digmann

  Ledelse, samskabelse og innovation i det offentlige Hun er følge- og aktionsforsker, og studerer og interagerer med dét ...
  Foredrag med Ole Wessung, Foredragsholder Ole Wessung SpeakersLounge

  Ole Wessung

  360° Sund virksomhed OLE WESSUNG Kiropraktor, foredragsholder, coach, inspirator & Direktør i virksomheden 360SUNDHED. Ole Wessung er én ...
  Foredrag med Rasmus Bagger, rasmus bagger, SpeakersLounge

  Rasmus Bagger

  Forøg din ydeevne! - foredrag og peptalks som er involverende og modige RASMUS BAGGER Foredragsholder, performance coach og ...
  Foredrag med Marie Litrup, Marie Litrup SpeakersLounge 4

  Marie Litrup

  Genvind kontrollen over din tid MARIE LITRUP Foredragsholder, workshopfacilitator & stifter samt CEO i virksomheden TimeWellSpent Marie Litrup ...
  Foredrag med Dorte Krog, Dorte Krogh

  Dorte Krogh

  Brug kultur og værdier aktivt! DORTE KROGH Foredragsholder, workshopkonsulent, forfatter og ledelsesrådgiver. Hun er Mentor i DTU Scionpark, ...
  Foredrag med Johnny Jensen

  Johnny Jensen

  Den professionelle kundeservice & IT servicedesk - Hvad kendetegner de gode kundeopleveler JOHNNY JENSEN Professionel underviser og foredragsholder  ...
  Foredrag med Carina Heckscher, Carina Heckscher

  Carina Heckscher

  Mennesket i fokus! Hun brænder for at sætte mennesket i fokus! CARINA HECKSCHERInspirator, forfatter, foredragsholder og workshopfacilitator. Carina ...
  Foredrag med Lars Christiansen, Lars Kristensen

  Lars Christiansen

  "Mesterhjerne" - hvordan vi som mennesker lære på den hurtigste og mest effektive måde LARS CHRISTIANSEN Han er ...
  Trine Egede, foredrag, SpeakersLounge,

  Trine Egede

  Bæredygtig ledelse - giver arbejdsglæde og trivsel! TRINE EGEDE Foredragsholder & CEO i virksomheden Green Oak Academy. Trine ...