Mød børn og forældre i øjenhøjde - og vær stolt af det, du gør!

Lars Godbersen

Leder af Flying Superkids, træner, underviser og foredragsholder

Hvem er Lars Godbersen
Lars Godbersen er en mand med mange titler. Den officielle siger leder af Flying Superkids og leder af Foreningen Gymnastikgården. Men i det daglige er der langt flere kasketter. Vicevært, buschauffør, cirkusdirektør, reservefar og konferencier. Blot for at nævne nogle få.

Det får du ud af et foredrag med Lars Godbersen
Lars Godbersen forstår på levende og nærværende måde at give et indblik i en forunderlig verden, som de færreste kender til. Han er hudløst ærlig og er ikke bange for at fortælle om de op- og nedture, som der har været på rejsen med Flying Superkid. Det er ikke altid en dans på roser, men for Lars er det også vigtigt at have en konstruktiv og positiv tilgang til udfordringerne. Der vil være konflikter, men det vigtige er at have fokus på, hvordan de blev løst, og hvad vi lærte af dem. Han fortæller om pædagogik og vigtigheden af at sætte en klar pædagogisk linje, om hans egne filosofier ift. at motivere, skabe livsglæde og trivsel hos børn og unge.

Derfor skal du booke et foredrag med Lars Godbersen
Lars Godbersen er på alle områder en éner. Han er ikke blot en selvgjort iværksætter, der har trådt i hans fars fodspor og har udviklet det internationale og verdenskendte brand Flying Superkids. Han er også tidligere elitegymnast og en helt igennem forrygende, humoristisk og medrivende foredragsholder. Han forstår at tryllebinde sit publikum med sine underholdende og inspirerende foredrag om emner som livet i en forening, curlingbørn og -forældre, motivation, ledelse og konsekvenser.

Sprog
Dansk & Engelsk

Rejser fra
Århus

 

Foredrag

KÆRLIGHED OG KONSEKVENS

Hvordan motiverer du børn og unge? Hvordan får du børn til at arbejde for fællesskabet? Og skal du straffe børn, der bryder reglerne?
Det er blot nogle af de spørgsmål, som Lars Godbersen vil give dig svaret på i dette foredrag. Han vil tage dig med bag kulissen i hans daglige arbejde hos Flying Superkids. Her møder han nøjagtig de samme udfordringer, som alle andre institutioner, som arbejder med børn og unge. I foredraget vil han komme ind på de erfaringer, succeser men bestemt også de fejl, som han har begået. Det er vigtigt, at man har en konstruktiv og positiv tilgang til udfordringer, som man møder på sin vej. Det er gennem udfordringer, at man udvikler sig og lære af sine fejl.
Alle som arbejder med børn og unge vil møde udfordringer, konflikter og ubehagelige situationer med børn eller forældre. Men det er vigtigt, at man ikke føler, at man står alene med et problem. Lars Godbersen vil ud fra sine personlige erfaringer give dig indsigt i, at det er normalt at have netop den udfordring, når man er medlem af et fællesskab, hvor man kommer sammen med mange forskellige mennesker. Og det er uanset om, der er tale om en forening, ungdomsklub eller børnehave. Der vil opstå situationer, hvor vi ikke er enige om, hvordan børn og unge mennesker skal behandles. Derfor er det altafgørende at have de rette værktøjer til at håndtere konflikterne – og det er netop disse værktøjer, som Lars Godbersen giver dig i dette foredrag. 


RØVERHISTORIER FRA 24 ÅR PÅ LANDEVEJEN MED FLYING SUPERKIDS

Der er fart over feltet og højt humør, når Lars Godbersen fortæller røverhistorier fra livet på landevejen med Flying Superkids. Her får du et humoristisk indblik i de mange rejser i ind- og udland, som Flying Superkids hvert år er på.

Har du nogensinde overvejet, hvordan man mon får en 700 kg. Stor springbane med et normalt passagerfly? Eller hvor mange sjove fejl man kan sige på engelsk – uden selv at vide det? Og hvad skete, der mon, da den litauiske grænsebetjent begyndte at græde efter, at han havde kommanderet ”everybody out of the bus?”

Glæd dig til masser af gode grin og ømme lattermuskler, når Lars Godbersen giver den fuld gas med røverhistorier fra landevejen.


LAD OS SKABE ET GODT FORENINGSLIV

Hvad vil det sige at drive en forening i en moderne tid, hvor folk er blevet sig selv nærmest og har svært ved at binde sig? Hvordan håndterer man shopper-mentaliteten, hvor medlemmer vader ind i foreningerne og behandler dem som et supermarked? De tager det, de gerne vil have – og efterlader resten. Foreningen er ikke længere det helt nødvendige mødested og input til vores liv. Danskerne har utrolig mange tilbud.

Så hvordan engagerer vi os selv og hinanden og skaber et fællesskab, hvor folk vil være med til at yde og ikke kun nyde?

Foreningen er essentiel for udviklingen af vores sociale kompetencer og for vores livsglæde. Derfor er det vigtigt, at foreningens medlemmer er fuld ud bevidste om dette. Foreningen eksisterer kun, hvis folk levere en indsats – og alle hjælper til.

Lars Godbersen deler ud af sine personlige erfaringer og giver dig et indblik i, hvordan du kan hjælpe foreninger med at skabe et fællesskab, hvor alle hjælper til og, hvor alle kan høste fordelene af samarbejdet.


KONFERENCIER OG ORDSTYRER

Konferencier, ordstyrer og vært til alt fra gallafester og firmajulefrokoster til paneldebatter, konferencer og møder.

Lars har igennem ufatteligt mange shows med Flying Superkids i ind- og udland i over 30 lande ageret som konferencier og ordstyrer. Her har han stået for at underholde tusindvis af mennesker og præsentere et flot show.

Det har givet ham kompetencer til at sætte sig ind i ethvert publikum og dets behov og handle herefter, så der altid er god stemning til ethvert arrangement med Lars som konferencier i spidsen.


Lars og Flying Superkids

Som foredragsholder er Lars ikke bange for at provokere deltagerne med ytringer og holdninger, og han ynder at bruge humor til at sætte debatten på spidsen og få deltagerne til at forholde sig til det, han siger. Som deltager til et foredrag med Lars Godbersen kan du derfor godt forvente, at du vil få testet dine grænser samtidig med, at du bliver tvunget til at tage stilling til dine egne personlige holdninger og meninger om konkrete emner og problematikker. Lars er derfor kendt som en inspirerende, energisk og nærværende foredragsholder med gennemtænkte holdninger, der taler både til deltagernes hoved og hjerte, og som med garanti sætter gang i deltagernes refleksioner.

Opvokset med Flying Superkids

Som foredragsholder trækker Lars Godbersen på sin mangeårige erfaring som daglig leder og manager i Flying Superkids og den almennyttige forening, Foreningen Gymnastikgården i Aarhus V., hvor Flying Superkids har sin hjemmebase. Lars overtog styringen i foreningen og Flying Superkids i 2007 efter sin far. Men på trods af det rækker Lars’ erfaring langt længere tilbage. Det var nemlig Lars’ forældre, Uwe og Lone Godbersen, der i 1960’erne stiftede Flying Superkids og i 1980’erne Foreningen Gymnastikgården. Lige fra da han var helt lille, har Lars derfor været en del af både gymnastikforeningen og Flying Superkids – både som aktiv gymnast og sidenhen som assistent for sine forældre og leder.

Lars liv i foreningen begyndte allerede, da han var blot 5 år gammel. Her begyndte han - naturligt nok i lystet af forældrenes beskæftigelse og passion - at træne gymnastik på et seriøst plan og lavede i omegnen af 400 armbøjninger om ugen. Da han var 11 år, tog foreningslivet for alvor fart, da Lars blev en del af foreningens elitehold Flying Superkids. Her trænede han hårdt og rejste rundt med holdet i både ind- og udland i 12 år, indtil han besluttede, at han ville gå i forældrenes fodspor. Han lagde derfor skolebørnene og gymnastikken på hylden og indgik i en 11 års lang mesterlære som sin fars højre hånd og spirende foreningsleder.

I løbet af mesterlæren blev Lars på nærmeste hold en del af maskinrummet i en stor forening med et internationalt anerkendt elitehold. Samtidig fik han indblik i de erfaringer, fejl og den udvikling, hans forældre havde gennemgået i løbet af årene. Lars har derfor været inde omkring foreningslivet det meste af sit liv, og er nærmest opvokset i træningssalen og på scenen.

Kulminationen på det hele kom i 2007, da faren gik på pension, og Lars overtog roret i foreningen. Sidenhen er erfaringen, som Lars fik fra sine unge år og mesterlæren, i den grad kommet ham til gode. Det har blandt andet været medvirkende til, at han har formået at styre foreningen og Flying Superkids gennem en økonomisk krise og corona-krisen samt udvikle og udruste foretagendet til at håndtere de udfordringer, som hele foreningslivet står overfor, f.eks. mistrivsel, faldende medlemstal, større konkurrence og curlingfamilier. Resultatet er i dag en velfungerende forening, hvor både børn og forældre deltager aktivt, og hvor livsglæden blandt de involverede børn, trænere og forældre synes stor.  

Foredrag om børn, livsglæde og pædagogik

I sine humoristiske, erfaringsbaserede og ikke mindst inspirerende foredrag kommer Lars ind på essentielle emner og problematikker, som alle foreninger, og folk der arbejder med børn og unge, kender til. Det er emner som ledelse af børn og unge, motivation og pædagogik, konsekvens og disciplin, talentudvikling, holdindsats og fællesskab. Lars har selv, i kraft af sin langvarige position som leder af en stor gymnastikforening, netop stået over for tilsvarende problematikker og udfordringer. I foredragene giver han derfor deltagerne et indblik i, hvordan han selv oplevede udfordringerne, hvordan han taklede situationerne, og hvad han har lært af det.

I foredragene giver Lars desuden også deltagerne en indsigt i hans egen ledelsesfilosofier, som ligger til grund for hans arbejde i Flying Superkids, og han giver sit bud på, hvorfor hans unikke projekt ser ud til at skabe en enorm livsglæde hos de involverede børn i foreningen. Dertil fortæller han om, hvordan du i arbejdet med børn og unge får børnene til at præstere sit bedste og samtidig bevarer et tæt og tillidsfuld forhold til dem. For Lars handler det hele om en hårfin balance mellem pædagogik, disciplin og livsglæde – noget der for Lars går hånd i hånd og skaber grobund for børnenes trivsel.

Grundlaget for Flying Superkids og udgangspunktet for Lars’ filosofi er hans tro på, at alle børn er enestående og har særlige talenter. Hans erfaring siger, at børn gerne vil udfordres på deres evner, og at de gerne vil opleve, at der stilles krav til dem og deres disciplin. Det handler blot om at skabe de rette omstændigheder. Så hvis rammerne er attraktive, vil børn, ifølge Lars, gerne indordne sig og bidrage til fællesskabet, mens de samtidig i højere grad udfolder deres potentialer.

Dette gælder også for ham selv og andre voksne. Lars tror enormt meget på hans egne evner og mener, at man altid skal være stolt af det man laver. I denne forbindelse kan han godt lide at udfordre foredragsdeltagerne til at gøre det samme. Derfor spørger han ofte, om vi som voksne tænker nok om os selv? Lars har nemlig erfaret, at hans elitære tilgang ikke altid er populært rundt omkring i landet. Selv er han ikke i tvivl om, at den disciplin og de evner man tilegner sig som en del af Flying Superkids, kommer en til gavn som voksen, hvor alt for mange ifølge Lars ”falder af på den”.

På trods af at Lars derfor er en meningernes mand og godt kan lide at provokere deltagerne, er han samtidig en yderst sympatisk, passioneret og entusiastisk foredragsholder. Han er ikke bleg for at deltage i en konstruktiv diskussion, og han stræber altid efter at levere gode, reflekterende og sjove foredrag for sit publikum – uanset emnet.

Lars’ foredrag henvender sig til alle, der arbejder med børn, unge, undervisning eller ledelse, og kan tilpasses til forskellige tematikker og emner.

Lars Godbersen er derudover også konferencier, ordstyrer og vært til alt fra gallafester og firmajulefrokoster til paneldebatter, konferencer og møder.

Om Lars Godbersen og Flying Superkids

Lars Godbersen har været en del af Flying Superkids hele sit liv. Han var selv gymnast på holdet i 12 år, hvorefter han gik ind i arbejdet omkring holdet sammen med sin far. Efter flere års parløb med sin far, Uwe Godbersen, overtog Lars i 2007 styringen med både Flying Superkids og den almennyttige forening, som Flying Superkids hører til.

I dag er Lars ansvarlig leder for Flying Superkids og Foreningen Gymnastikgården. Det indebærer, at han sætter dagsordenen for træningen og de pædagogiske retningslinjer, som alle medlemmer, inklusive børnenes forældre og de ansatte, lever efter.

Børnegruppen Flying Superkids (tidligere De flyvende Aarhusgymnaster), er en af de største danske showsuccesser nogensinde. Flying Superkids er en dansk gymnastikgruppe med 50 børn og unge, der rejser rundt i verden og optræder med gymnastik, akrobatik, dans, sang og forskellige spring.

Holdet er flagskibet i den almene gymnastikforening, Foreningen Gymnastikgården, som er placeret i Aarhus V. Gruppens popularitet i både Danmark og internationalt er siden grundlæggelsen i 1967 bare vokset og vokset. I dag optræder gruppen årligt for over 50.000 mennesker i ind- og udland.

Storslået, nyt show med Flying superkids.
Hæsblæsende underholdning, højtflyvende spring & sprudlende livsglæde.

En oplevelse for hele familien! Køb din billet her →

Workshops

Workshops – vi går mere i dybden

I vores workshops tager udgangspunkt i alle Lars foredrag, og her har vi muligheden for at gå endnu mere i dybden med de aktuelle emner som netop jeres virksomhed/organisation har lyst til og behov for at arbejde med. En workshop er typisk på 3-4 timer, 1 eller flere dage, men kan i øvrigt tilpasse netop jeres behov og muligheder.

Få en workshop der er helt tilpasset jeres arbejdsplads og arrangement.

Send os en uforpligtende forespørgsel, og hør mere om hvordan i kan få en skræddersyet workshop, som passer perfekt til netop jeres virksomhed.

Send en uforpligtende forespørgsel på Lars Godbersen

- Du får svar inden for kort tid

  Karin Hansen-Schwartz

  Fritidsvejleder, Esbjerg Nord

  “Lars ramte publikum lige i øjet og ikke mindst i hjertet. Vi har fået mange mange fine tilbagemeldinger på ham”

   

  Lisbeth Nissen Sørensen

  Klub Roskilde Vest

  “Vil man opleve en ildsjæl, med gennemtænkte holdninger, så er det Lars Godbergsen, du skal have ud. Super levende oplæg.”

   

   

  Mie Hansen

  Formand, forældrebestyrelsen område Midtjylland

  “Inspirerende, fantastisk, energispredende og sætter refleksion i gang -  alt sammen fortalt på en humoristisk måde”

   

  Jonas Kloppenborg

  Taarnby Kommunale Lærerforening

  “Lars’ foredrag blev meget nærværende for os, da han kom omkring konflikter med børn og forældre. Hans budskab med at tale i øjenhøjde, være stolt af det man laver og være konsekvent gik lige ind,
  og så er det altid rart at møde en, som brænder for det, han laver.
  Tak for et inspirerende foredrag.”

  Jens Albagaard

  Holbæk Kommune

  “Lars var en super engageret foredragsholder med afsmittende effekt på tilhørerne. Lars fik tilpasset sit foredrag til vores specifikke tema og længde uden at gå på kompromis med indholdet.”

  Relaterede foredrag

  Tim B. Madsen

  Tag springet med digital transformation Tim Bruun Madsen Hvem er Tim Bruun Madsen?Tim Bruun Madsen er uddannet i ...

  Norby & Marcinkowski

  Styrk dine beslutninger og handlinger med mindfulness Norby & Marcinkowski Hvem er Norby & MarcinkowskiCharlotte Norby og Camilla ...

  Ronnie Vindbjerg

  Find din motivation med selvledelse Ronnie Vindbjerg Hvem er Ronnie VindbjergRonnie Vindbjerg har en fortid som officer i ...

  Nikolaj Sonne

  Bliv klogere på den teknologiske udvikling Nikolaj Sonne Hvem er Nikolaj SonneNikolaj er et vanvittigt nysgerrigt menneske, når ...

  Jannich Rindom

  Er du træt af at ringe kold kanvas? Jannich Rindom Hvem er Jannich RindomJannich Rindom har arbejdet i ...

  Jacob Elton

  Nå dit publikum via LinkedIn Jacob Elton Hvem er Jacob Elton LinkedIn har mere end 2 mio. brugere ...

  Ian Wisler-Poulsen

  Skab mindeværdige kundeoplevelser - og bliv kundens foretrukne samarbejdspartner Ian Wisler-Poulsen Hvem er Ian Wisler-PoulsenIan Wisler-Poulsen er ekspert ...

  Bastian Overgaard

  Styrk samarbejde, motivation og trivsel gennem Silent Co-creation Bastian Overgaard Hvem er Bastian OvergaardBastian Overgaard er ledelsesrådgiver, forfatter ...

  Iris Engelund

  Sæt dit talent i spil Iris Engelund Hvem er Iris Engelund Iris Engelund har i mere end 20 år ...
  Hardeep Dhanjal, SPEAKERSlounge foredrag, Arbejdskultur, Forandring, Formidling, Kommunikation, Kultur, Ledelse & Lederudvikling, Medarbejderudvikling, Organisation, Personlig udvikling, Teamudvikling Udvikling

  Hardeep Dhanjal

  Udnyt dit fulde potentiale - Og skab positive forandringer HARDEEP DHANJAL Hvem er Hardeep DhanjalHardeep har en baggrund ...
  Victor Fddersen, foredrag, foredragsholder, book foredrag, vinderteam, OL guldSPEAKERSlounge foredrag,

  Victor Feddersen

  Vinterteams skaber resultater - og har det sjovere Victor Fedderesn Hvem er Victor FeddersenVictor Feddersen er tidligere dansk ...
  Smild dig glad, bog, Jesper Bergstrøm, SPEAKERSlounge foredrag

  Jesper Bergstrøm

  Boost dit salg - ved at afkode og forstå dine kunders kropssprog JESPER BERGSTRØM Jespers foredrag og peptalks ...

  Steffen Andersen

  Det har aldrig været vigtigere at forstå, hvad vi spiser og hvorfor STEFFEN ANDERSEN Hvem er Steffen AndersenSteffen ...
  Grums, SPEAKERSLounge, foredrag, foredragsholder

  Simon og Rasmus fra Grums

  Gode historier om iværksætteri, bæredygtighed & kaffegrums - fra kaffegrums til hudpleje. Ja, den er god nok. SIMON ...
  Steffen Lykke Rasmussen, SPEAKERSlounge, foredrag, foredragsholder, book foredrag

  Steffen Lykke Rasmussen

  Gentænk de sociale indsatser - social iværksætter som skaber innovative sociale løsninger STEFFEN LYKKE RASMUSSEN Hvem er Steffen ...
  Mikael kamper, SPEAKERSlounge, foredrag, tlf. 27606005, foredragsholder

  Mikael Kamber

  Skru op for din arbejdsglæde, motivation og trivsel - få konkrete værktøjer fra positiv psykologi Mikael Kamber Hvem ...
  Tina Nielsen, SPEAKERSlounge foredrag, Tlf. 27606005

  Tina Nielsen

  Slip stressen - Tinas tilgang til stresscoaching er at koble selve coachingen med mentaltræning, for at opnå det ...
  Osama Salame_SPEAKERSlounge foredrag_

  Osama Salame

  Historier, der rykker! - motivation, historiefortælling og effekten af storytelling OSAMA SALAME Jeg er vild med Storytelling og ...

  SPEAKERSlounge Foredragsrække 2021

  SPEAKERSlounge foredragsrække 2021 - kom til foredrag og bliv inspireret til dit næste arrangement I 2021 afholder SPEAKERSlounge ...
  Tina Pakula, foredragsholder hos SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, SPEAKERSlounge

  Tina Pakula

  Misforståede medarbejdere - Som leder kan du ikke eksekvere og forandre alene - du må derfor forstå dine ...
  Frederik Hansen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholder, innovation, transformation

  Frederik Hansen

  Bliv bedre forberedt til at håndtere en disruptiv fremtid Frederik Hansen Hvem er Frederik HansenFrederik Hansen er uddannet ...
  Keld Jensen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholdere

  Keld Jensen

  Bliv en mester i forhandling og adfærd KELD JENSEN Hvem er Keld JensenKeld Jensen er til dagligt leder ...

  Amy Doherty Jönsson

  Alle unge kan udvikle sig positivt og få den fremtid, de fortjener Amy Doherty Jönsson Hvem er Amy ...

  Thomas Gerstrøm

  Din kærlighed til barnet udtrykkes også med et nej! - han giver forældre øvelser, metoder og tro på, ...
  Janni Bach, foredrag, Speakerslounge,

  Janni Bach

  Led som en leder - og dine medarbejdere arbejder med glæde JANNI BACH Janni Bach er en erfaren ...

  Yvonne Urban

  "Fremtidens karriere" - når talen falder på forretning koblet med menneskers karrieredrømme og arbejdsmarkedets agile udvikling. YVONNE URBAN ...
  Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

  Morten Brünning Brøgger

  Unfolding Human Potential -Fremtidens lederegenskaber indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed. MORTEN BRÜNNING BRØGGER Morten har mere end 15 ...
  Kenneth Dreyer, Speakerslounge, foredrag, foredragsholder find foredrag1

  Kenneth Dreyer

  Træn din mentale styrke og skab resultater Hvordan kan du øge din mentale styrke? KENNETH DREYER Mentaltræner, coach ...
  Jytte Hollender, SpeakersLounge ,foredrag, find foredrage, foredragsholder, karriereudvikling

  Jytte Hollender

  De tre tidstyper®, karriereudvikling for kvinder og forskellene på mænd og kvinders kommunikationsform JYTTE HOLLENDER Jytte Hollender er ...
  peter winther, speakerslounge, foredrag

  Peter Winther

  Foredrag om kundeloyalitet - foredrag om kundeloyalitet, mental sundhed, konflikter, forandringer og personlig udvikling. PETER WINTHER Peter Winthers ...

  Jette Blok

  Skab bedre balance i din hverdag Jette Blok Det får du ud af et foredrag med Jette BlokDet ...
  Mathias Bruhn, SpeakersLounge, foredrag, personlig gennemslagskraft

  Mathias Bruhn

  Lær at brænde igennem i din karriere med stærke førstehåndsindtryk, præsentationer der huskes og karismatisk gennemslagskraft!  Mathias Bruhn ...
  Mille Sjøgren, SpeakersLounge, foredrag, foredrgsholdere

  Mille Bruun Sjøgren

  Sådan tænker næste generation af arbejdstagerer MILLE BRUUN SJØGREN Mille brænder for at vise mennesker og virksomheder, at ...
  Dorte Møller Madsen, SpeakersLounge

  Dorte Møller Madsen

  Sælger I stadig, som da der var ledning på telefonen? Dorte Møller Madsen Hvem er Dorte Møller MadsenDorte ...
  Suzana Milovic, SpeakersLounge, foredrag.

  Suzana Milovic

  Bæredygtig business er fremtidens forretningsmodel Suzana Milovic Hvem er Suzana MilovicMed sig i bagagen har Suzana mere end ...
  Balder Vent-Striim, ofredrag, SpeakersLounge 1

  Balder Vendt-Striim

  Styrk arbejdskulturen og øg arbejdsglæden Balder Vent-Striim Hvem er Balder Vendt-StriimBalder Vendt-Striim har gennem flere årtier arbejdet som ...
  Malue Montclaire Ignez, speakerslounge 300

  Malue Montclairre

  Det liv du ønsker...skal du få! MALUE MONTCLAIRRE Terapeut, foredragsholder og kursusleder. Malue hjælper mennesker med at gå ...
  Thomas Nybro SpeakersLounge foredrag1

  Thomas Dybro

  Forstå misforståelser THOMAS DYBRO Forfatter, coach, foredragsholder, teamudvikling, underviser i gidseloverlevelse i Forsvaret Thomas var blandt de overlevende, ...
  Annemette Digmann SpeakersLounge foredrag

  Annemette Digmann

  Forstå ledelse, samskabelse og innovation i det offentlige Annemette Digmann Hvem er Annemette DigmannAnnemette Digmann er aktionsforsker, og ...
  Foredrag med Rasmus Bagger, rasmus bagger, SpeakersLounge

  Rasmus Bagger

  Forøg din ydeevne! - foredrag og peptalks som er involverende og modige RASMUS BAGGER Foredragsholder, performance coach og ...