SpeakersLounge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ring for professionel rådgivning Tlf. 53 80 90 04

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
lars Goldbersen SpeakersLounge foredrag

LARS GODBERSEN

Tidligere FLying Superkid og nu træner, underviser og selvlært pædago og humoristisk foredragsholder.

Lars Godbernsen er også konferencier, ordstyrer og vært til alt fra gallafester og firmajulefrokoster til paneldebatter, konferencer og møder.

Som foredragsholder er Lars Godbersen en ener. Han taler lige ud af posen, og meget engageret, fortæller han historier om sine succeser, men også om de fejl, han har begået som leder. Oplev flere underholdende og inspirerende foredrag om livet i en forening, om curlingbørn og deres curligforældre, motivation og konsekvens.

Børnegruppen Flying Superkids (De flyvende Aarhusgymnaster), er en af de største danske showsuccesser, og Lars Godbersen er deres manager. Flying Superkids er en dansk gymnastikgruppe med 50 børn og unge, der rejser rundt i verden og optræder med gymnastik, akrobatik, dans, sang og forskellige spring. Holdet er flagskibet i den almene gymnastikforening - deres popularitet i både Danmark og internationalt er i den grad stigende.

I sine humoristiske og ikke mindst provokerende foredrag sætter Lars fokus på emner, som ledelse af børn og unge, motivation, talentudvikling og holdindsats på dagsordenen.

Han stræber altid efter at levere gode og sjove foredrag for sit publikum - uanset hvilket emne.

Det var Lars far Uwe, som i 1960’erne stiftede Flying Superkids, og Lars har selv været en del af denne gruppe i 12 år. Fra en meget ung alder har han trænet hårdt og turnéret hele verden rundt. 

Om Lars

Lars Godbersen er i dag ansvarlig for Flying Superkids, træningen og de pædagogiske retningslinjer, som alle medlemmer, inklusiv forældre, af gruppen lever efter.

Motivation og præstation er på højeste niveau - også når man som barn, er mange kilometer væk fra mor og far.

Lars sætter gerne debatten på spidsen, og tester grænser, men gør det altid med stor entusiasme, humor og ikke mindst masser af kærlighed.

STORT NY SHOW med Flying superkids.
Hæsblæsende underholdning, højtflyvende spring & sprudlende livsglæde.

En oplevelse for hele familien! Køb din billet her →

 

Send en uforpligtende forespørgsel på Lars Godbersen her →

Foredrag

KÆRLIGHED OG KONSEKVENS

Kærlighed og konsekvens er et foredrag om motivation, der tager udgangspunkt i min erfaring med uddannelse af børn og unge igennem 24 år. Det er en fortælling, om de gode oplevelser og praktiske erfaringer, jeg har haft som leder af Flying Superkids på rejser gennem 28 lande.

I mit arbejde med ”superbørnene” møder jeg dagligt de samme udfordringer, som alle institutioner, der arbejder med børn. Jeg mener selv, at jeg er godt rustet til at hjælpe alle med nærkontakt til børn og unge med at håndtere forskellige situationer. Situationer, som de måske ikke er klædt på til. Situationer som man ikke helt kan uddanne sig til. Det gør jeg ved at øse ud af mine personlige erfaringer og fortælle nogle røverhistorier fra livet på landevejen med Flying Superkids.

I foredraget kommer jeg ind på de erfaringer, de succeser og så sandelig også de fejl, jeg har begået. Jeg deler ud af de erfaringer, som jeg mener, alle der har med børn og unge at gøre, kan bruge noget til. Jeg kommer blandt andet ind på følgende spørgsmål:

Hvordan motiverer man børn og unge?
Hvordan får man børn til at arbejde for fællesskabet?
Skal man straffe børn, der bryder reglerne?

Jeg prøver i mit foredrag at ruste mine gæster til at blive mere tykhudet. De vil uden tvivl, når de arbejder med børn og unge, ramme konflikter og ubehagelige situationer med forældre eller børn. Jeg vil have at de efterfølgende skal tænke, at de ikke står alene med et problem. De skal vide at det er normalt at have netop det problem, når man er medlem af et fællesskab, hvor man kommer sammen med mange forskellige mennesker.

Det er lige meget om det er en forening, en ungdomsklub eller børnehave, så vil der opstå situationer, hvor vi ikke er enige om, hvordan børn og unge mennesker skal behandles. I disse situationer er det vigtigt, at man har nogle værktøjer til at håndtere disse konflikter. Og det er netop de værktøjer, jeg deler ud af i dette foredrag.

Foredraget handler om at jeg mener at faste rammer og en positiv tilgang til vores samvær med børn og unge er nøglen til at alle har det fedt. Ikke kun børnene, men også de voksne. Det er vigtigt, at ildsjælene har det godt, så fællesskabet fungerer.

Det er lettere sagt end gjort, men gennem Kærlighed og konsekvens får du et anderledes, skarpt og humoristisk foredrag om motivation. Et dybtgående indblik i, hvordan man motiverer børn og unge og på samme tid har sig selv med i projektet.


CURLINGBØRN

Curlingbørn er et foredrag, der har til formål at ruste alt fra forældre til institutioner og foreninger i at håndtere nutidens moderne børn og forældre. De børn, der også kaldes curlingbørn og deres curlingforældre.

De moderne børn har ændret sig i de seneste mange år. De er vant til at forældrene har ressourcer og overskud til at fjerne de fleste af de forhindringer, som de møder på deres vej. Moderne curlingbørn er derfor ikke i stand til at løse udfordringer selv, fordi de ikke får stillet nogle i deres liv.

Curlingbørnene er opdraget i den konstant anerkendende og i den konstant underholdende verden. Det vil sige, at så snart de ikke bliver anerkendt eller så snart det ikke er underholdende med de samme, så bliver de frustrerede og vil give op.

Jeg arbejder i et elitært miljø, hvor man skal være dygtig for at blive en Flying Superkid. Det kan jo være utroligt svært, fordi de fleste ved jo, at man ikke bliver dygtig uden at øve sig og at intet lykkes i første forsøg. Det har moderne curlingbørn svært ved at håndtere. Det samme har curlingforældrene. Forældre har nemlig en tendens til at mene, at problemerne ligger alle andre steder end netop hos deres barn.

I foredraget giver jeg værktøjer til, hvordan man kan hjælpe de her børn med at håndtere nederlag. Ikke at lykkes første gang er jo ikke et nederlag. Det er bare en proces, som handler om at man skal øve sig for at blive dygtig. Samtidig giver jeg forslag til, hvordan man kan håndtere curlingforældrene. Det handler blandt andet om at have faste rammer og gennemsigtighed i forhold til, hvad man vil stå model til.

Foredraget Curlingbørn giver forældre, institutioner og foreninger indsigt i, hvordan man håndterer, arbejder med og udvikler på curlingbørn og deres curlingforældre.


RØVERHISTORIER FRA 24 ÅR PÅ LANDEVEJEN MED FLYING SUPERKIDS

Røverhistorier fra et liv med Flying Superkids er et af mine sjove foredrag. Det giver et humoristisk indblik i mit liv på landevejen med Flying Superkids gennem 24 år. Jeg fortæller sjove historier fra vores mange rejser i både ind- og udland, for eksempel:

Hvad skete der dengang, vi blev stoppet af det østtyske politi med 105 km i timen i en sovebus ved vejarbejde med en fartbegrænsning på 50 km i timen?
Hvordan fik vi en 700 kg stor springbane med et normalt passagerfly?

Hvorfor begyndte den litauiske grænsebetjent at græde efter han havde kommanderet ”everybody out of the bus”?
Hvor mange sjove fejl kan man sige på engelsk uden selv at vide det?

Foredraget er ren feel good underholdning og giver en sjov indsigt i et foretagende som har sat Danmark på verdenskortet i 38 lande.


LAD OS SKABE ET GODT FORENINGSLIV

Lad os skabe et godt foreningsliv er et foredrag om børn, der tager udgangspunkt i mine 24 års erfaring med foreningslivet. Det giver et indblik i de udfordringer, vi møder med de mennesker, som kommer i foreningerne i dag.

Det er svært at drive forening i moderne tider. Folk er blevet sig selv nærmest og har svært ved at binde sig. Folk har en shopper-mentalitet, hvor de vader ind i foreningerne og behandler dem som et supermarked. De tager det, de gerne vil have og efterlader resten. Foreningen er ikke længere det helt nødvendige mødested og input til vores liv. Folk har for mange tilbud. Det leder mig til følgende spørgsmål:

Hvordan engagerer vi os selv og hinanden og skaber et fællesskab, hvor folk vil være med til at yde og ikke kun at nyde?

Og skal vi eventuelt tvinge dem til det?
Foreningen er nemlig essentiel for udviklingen af vores sociale kompetencer og for vores livsglæde. Det skal vi gøre foreningens medlemmer bevidste om. Foreningen eksisterer jo kun, hvis folk leverer en indsats – hvis alle hjælper til.

Foredraget handler i bund og grund om at hjælpe foreninger med at skabe et fællesskab, hvor alle hjælper til og alle kan høste fordelene af samarbejdet.


KONFERENCIER OG ORDSTYRER
Konferencier, ordstyrer og vært til alt fra gallafester og firmajulefrokoster til paneldebatter, konferencer og møder.

Lars har igennem ufatteligt mange shows med Flying Superkids i ind- og udland i over 30 lande ageret som konferencier og ordstyrer. Her har han stået for at underholde tusindvis af mennesker og præsentere et flot show.

Det har givet ham kompetencer til at sætte sig ind i ethvert publikum og dets behov og handle herefter, så der altid er god stemning til ethvert arrangement med Lars som konferencier i spidsen.

Søg flere foredragsholdere her →

Workshops

Workshops – vi går mere i dybden

I vores workshops tager udgangspunkt i alle Lars foredrag, og her har vi muligheden for at gå endnu mere i dybden med de aktuelle emner som netop jeres virksomhed/organisation har lyst til og behov for at arbejde med. En workshop er typisk på 3-4 timer, 1 eller flere dage, men kan i øvrigt tilpasse netop jeres behov og muligheder.

Få en workshop der er helt tilpasset jeres arbejdsplads og arrangement.

Send os en uforpligtende foresprøgelse, og hør mere om hvordan i kan få en skræddersyet workshop, som passer perfekt til netop jeres virksomhed.

 

Har du brug for hjælp, kan du kontakte én af vores konsulenter her→

Referencer

Nedenfor ser du en liste med udpluk af referencer. Hvis du har spørgsmål eller ønsker uddybning af specifikke emner, er du velkommen til at kontakte os på +45 27 60 60 05


 

“Lars’ foredrag blev meget nærværende for os, da han kom omkring konflikter med børn og forældre. Hans budskab med at tale i øjenhøjde, være stolt af det man laver og være konsekvent gik lige ind,
og så er det altid rart at møde en, som brænder for det, han laver.
Tak for et inspirerende foredrag.”

Jonas Kloppenborg
Taarnby Kommunale Lærerforening

“Inspirerende, fantastisk, energispredende og sætter refleksion – igang alt sammen fortalt på en humoristisk måde”

Mie Hansen
Formand, forældrebestyrelsen område Midtland

“Super dygtig, behagelig og ikke mindst nærværende foredragsholder. Han talte med stor erfaring og til både hoved og hjerte på på tilhørerne.”

Karin Schwartz
Esbjerg Kommune, SSP og Forebyggelse

“Lars var en super engageret foredragsholder med afsmittende effekt på tilhørerne. Lars fik tilpasset sit foredrag til vores specifikke tema og længde uden at gå på kompromis med indholdet.”

Jonas Kloppenborg
Jens Albagaard, Holbæk Kommune

Søg flere emner her→

 
Video/Billeder

_Lars Goldbersen konferencier SpeakersLounge   lars Goldbersen foreningsliv SpeakersLounge

             Konferencier                                                         Flying Superkids

 

Send en uforpligtende forespørgsel på Lars Godbersen

- du får svar inden for kort tid!

“Lars ramte publikum lige i øjet og ikke mindst i hjertet. Vi har fået mange mange fine tilbagemeldinger på ham”

Karin Hansen-Schwartz, Fritidsvejleder, Esbjerg Nord

“Vil man opleve en ildsjæl, med gennemtænkte holdninger, så er det Lars Godbergsen, du skal have ud. Super levende oplæg.”


Lisbeth Nissen Sørensen, 
Klub Roskilde Vest

 

“Super dygtig, behagelig og ikke mindst nærværende foredragsholder. Han talte med stor erfaring og til både hoved og hjerte på på tilhørerne.”


Karin Schwartz, 
Esbjerg Kommune, SSP og Forebyggelse

 

Relaterede foredrag

Henrik Bisbo, foredragsholder, Speakersklounge

Henrik Bisbo

Verdens ældste analyseværktøj – mere livskraftigt end nogensinde. HENRIK BISBO Erfaren leder fra det private erhvervsliv, team builder, ...
Georg-Julin, Speakerslounge foredrag, foredragsholdere

Georg Julin

Hvor blev den danske humor af? - kommunikation for alle aldersklasser GEORG JULIN Kommunikationsrådgiver, journalist, underviser, programtilrettelægger for ...
Amy Doherty Jönsson, speakerslounge, foredrag, foredragsholder

Amy Doherty Jönsson

Teenagementor som ALTID hepper på de unge - alle unge er i stand til at udvikle sig positivt ...

Thomas Gerstrøm

Svært ved at sige nej? - vil du gerne være en af de seje? Vil du gerne mærke ...
Janni Bach, foredrag, Speakerslounge,

Janni Bach

Led som en leder - og dine medarbejdere arbejder med glæde JANNI BACH Organisatoriskpsykologisk konsulent / cand. comm. ...
Speakerslounge foredrag-talk-generation-z - 1

Jahanzeeb Ahmed & Antonio Roca

Myths and Truths about Generation Z - om de mange misforståelser, virksomheder har om denne generation JAHANZEEB AHMED ...
Ulrich Fredberg Speakerslounge foredrag

Ulrich Fredberg

High Performance ledelse i det offentlige - Hvad kan vi lære fra fodboldverdenen? ULRICH FREDBERG Ledende overlæge, professor, ...

Yvonne Urban Carlstedt

"If you can dream it, you can do it" - eller hvad??? Kom med på en brutalt ærlig, ...
Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

Morten Brünning Brøgger

Unfolding Human Potential -Fremtidens lederegenskaber indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed. MORTEN BRÜNNING BRØGGER Mentaltræner og erhvervscoach, Team- og ...
Marie Laursen, speakerslounge, pigen med glasknoglerne, foredragsholder

Marie Laursen

"Sæt turbo på din livsglæde" Ærlige og inspirerende foredrag om både sygdom, livsglæde, jernvilje og humor. Marie Holm ...
Kenneth Dreyer, Speakerslounge, foredrag, foredragsholder find foredrag1

Kenneth Dreyer

Træn din mentale styrke og skab resultater Hvordan kan du øge din mentale styrke? KENNETH DREYER Mentaltræner, coach ...
Jytte Hollender, SpeakersLounge ,foredrag, find foredrage, foredragsholder, karriereudvikling

Jytte Hollender

De tre tidstyper®, karriereudvikling for kvinder og forskellene på mænd og kvinders kommunikationsform JYTTE HOLLENDER Professionel underviser og ...
peter winther, speakerslounge, foredrag

Peter Winther

Foredrag om kundeloyalitet, mental sundhed, konflikter, forandringer og personlig udvikling. PETER WINTHER Loyalitetsekspert, forfatter, strategisk virksomhedsudvikler, international foredragsholder ...

Jette Blok

Do Less – Be More - Skab balance i din hverdag JETTE BLOK Foredragsholder, Coach, StressKonsulent, Terapeut, YogaMamma ...
Mathias Bruhn, SpeakersLounge, foredrag, personlig gennemslagskraft

Mathias Bruhn

Lær at brænde igennem i din karriere med stærke førstehåndsindtryk, præsentationer der huskes og karismatisk gennemslagskraft!  Mathias Bruhn ...
Mille Sjøgren, SpeakersLounge, foredrag, foredrgsholdere

Mille Bruun Sjøgren

Sådan tænker næste generation af arbejdstagerer MILLE BRUUN SJØGREN Foredragsholder, forfatter til bogen Digitale Nomader, indehaver af Millespeak ...
Dorte Møller Madsen, SpeakersLounge

Dorte Møller Madsen

Sælger I stadig, som da der var ledning på telefonen? DORTE MØLLER MADSEN Foredragsholder, Digital Strateg og Forretningsudvikler ...
Suzana Milovic, SpeakersLounge, foredrag.

Suzana Milovic

Bæredygtig Business: Forretning og Udvikling med Mål og Mening SUZANA MILOVIC Foredragsholder, Forretningsudvikler og Forandringsleder Suzana inviterer til ...
Balder Vent-Striim, ofredrag, SpeakersLounge 1

Balder Vendt-Striim

Arbejdsglæde og styrket kultur Balder Vent-Striim Foredragsholder & CEO i virksomheden 360Job. Balder Vendt-Striim har gennem de seneste ...
Malue Montclaire Ignez, speakerslounge 300

Malue Montclairre Ignez

Det liv du ønsker...skal du få! MALUE MONTCLAIRRE IGNEZ Terapeut, foredragsholder og kursusleder. Malue hjælper mennesker med at ...
Thomas Nybro SpeakersLounge foredrag1

Thomas Dybro

Forstå misforståelser THOMAS DYBRO Forfatter, coach, foredragsholder, teamudvikling, underviser i gidseloverlevelse i Forsvaret Thomas var blandt de overlevende, ...
Anders Bircow foredrag, SpeakersLounge

Anders Bircow

Sæt dig selv i førersædet og tag ansvar. Du kender ham som "ham i midten" og den ene ...
Hannelise og Simone foredrag, SpeakersLounge

Hannelise og Simone

Livsglæde og musikalske guldkorn HANNELISE OG SIMONE Hannelise er foredragsholder, NLP coach & CEO. Simone er musiker med ...
Allan Bo, speakersLounge 2

Allan Bo

Den svingende organisation - om samspil i organisationen ALLAN BO Foredragsholder, musiker og organisationsrådgiver. For at lykkes som ...
Torben Wiese, Foredrag med Torben Wiese

Torben Wiese

Scandinaviens vanebryder #1 TORBEN WIESE Foredragsholder, workshopkonsulent, forfatter og ledelsesrådgiver. Torben Wiese er kendt fra bl.a. DR, TV2, ...
Peter Mygind SpeakersLounge foredrag

Peter Mygind

Det glade liv og den ægte arbejdslæde! PETER MYGIND Skuespiller, tv-vært, musiker, entertainer, konferencier og foredragsholder. Foredrag med ...
Annemette Digmann SpeakersLounge foredrag

Annemette Digmann

Ledelse, samskabelse og innovation i det offentlige Hun er følge- og aktionsforsker, og studerer og interagerer med dét ...
Book skuespillere Martin hestbæk, Martin Hestbæk SpeakersLounge

Martin Hestbæk

Entusiasme og Indlevelse - populær dansk skuespiller og meget benyttet konferencier og ordstyrer i de danske virksomheder MARTIN ...
https://speakerslounge.dk/pernille-aalund/

Pernille Aalund

'Tro, lykke og livsvalg' PERNILLE AALUND Forretningskvinde, Talkshowvært, Forfatter og Foredragsholder. Foredrag om krop, karriere og kærlighed. Pernille ...
Sanne Møller Skovgaard, SpreakersLounge foredrag

Sanne Møller Skovgaard

Mennesket i fokus SANNE MØLLER SKOVGAARD Foredragsholder, StressMaster og Coach. Hun arbejder med at sætte det enkelte menneske ...
Foredrag med Ole Wessung, Foredragsholder Ole Wessung SpeakersLounge

Ole Wessung

360° Sund virksomhed OLE WESSUNG Kiropraktor & Direktør i virksomheden 360 Sundhed. Ole Wessung er én af Danmarks ...
Foredrag med Rasmus Bagger, rasmus bagger, SpeakersLounge

Rasmus Bagger

Forøg din ydeevne! RASMUS BAGGER Foredragsholder, performance coach og mental træner for sportens verden og erhvervslivet. Rasmus Bagger ...
Foredrag med Marie Litrup, Marie Litrup SpeakersLounge 4

Marie Litrup

Tid og overskud i hverdagen MARIA LITRUP Foredragsholder, Workshopfacilitator & stifter og CEO i virksomheden TimeWellSpendt - mere ...
Foredrag med Dorte Krog, Dorte Krogh

Dorte Krogh

Brug kultur og værdier aktivt! DORTE KROGH Foredragsholder, workshopkonsulent, forfatter og ledelsesrådgiver. Hun er Mentor i DTU Scionpark, ...
Foredrag med Rikke Maj Thauer

Rikke Maj Thauer

Stress er også dit eget ansvar! RIKKE MAJ THAUER Foredragsholder og én af Danmarks førende stresseksperter og forfatter ...
Foredrag med Johnny Jensen

Johnny Jensen

Den professionelle kundeservice & IT servicedesk JOHNNY JENSEN Professionel underviser og foredragsholder  Johnny Jensen formår på en særlig ...
Foredrag med Carina Heckscher, Carina Heckscher

Carina Heckscher

Mennesket i fokus! Hun brænder for at sætte mennesket i fokus! KARINA HECKSCHERInspirator, forfatter, foredragsholder og workshopfacilitator. Carina ...
Foredrag med Lars Christiansen, Lars Kristensen

Lars Christiansen

"Mesterhjerne" LARS CHRISTIANSEN Han er kendt fra bl.a DR Nyhederne, DR2 Dagen, "Mesterhjerner" med Anders Lund Madsen, "Versus" ...
Trine Egede, foredrag, SpeakersLounge,

Trine Egede

Bæredygtig ledelse - giver arbejdsglæde og trivsel! TRINE EGEDE Foredragsholder & CEO i virksomheden Green Oak Academy. Trine ...