Bliv en mester i forhandling og adfærd

Keld Jensen

Prisbelønnet forfatter, foredragsholder, Ass. Professor, rådgiver samt TEDx speaker

Hvem er Keld Jensen
Keld Jensen er til dagligt leder af organisationen Center for Negotiation, som beskæftiger sig med rådgivning og træning indenfor forhandling, tillid og adfærdøkonomi. Han bidrager med artikler til Forbes Magazine og bliver ofte brugt som ekspert i diverse medier både internationalt og nationalt.

Det får du ud af et foredrag med Keld Jensen
Derudover er han ass. Professor på Aalborg Universitet, Thunderbird School of Global Management at ASU I USA og Baltic Management Institute i Litauen. Keld Jensen er også en prisbelønnet forfatter med ikke mindre end 24 bøger – udgivet i hele 36 lande. Det betyder, at Keld Jensen er en af Danmarks mest publicerede management forfattere.
Sidst men ikke mindst har Keld Jensen modtaget flere priser for sit arbejde, bl.a. Trust Across the worlds ”Top Thought Leader on Trust” – samt være nomineret som Danmarks bedste foredragsholder.

Derfor skal du booke Keld Jensen
Til et foredrag med Keld Jensen vil I opleve en foredragsholder, som giver jer et unik indblik i forhandlingens kunst og, hvordan du bruger tillid til at nå nye højder i din forretning. På underholdende og levende vis vil Keld Jensen give jer nye værktøjer til at optimere jeres forhandlinger, bruge tillid som et afgørende konkurrenceparameter samt give jer viden om, hvorfor vi mennesker ikke altid træffer logiske beslutninger – og hvordan du bliver endnu bedre til at gøre en forskel.

Du kan også booke Keld Jensen til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

SMARTnership forhandling – verdens bedste forhandlingsstrategi

Mange mennesker mener ikke, at de forhandler. Vil du være overrasket, hvis du fik at vide, at du faktisk har op mod 10.000 forhandlinger om året? World Economic Forum har for nyligt konkluderet, at netop forhandlingsteknik er den 5. vigtigste kompetence for at opnå succes – uanset hvilket job du har!

Hvorfor er der så ikke flere virksomheder, som arbejder sammen for det fælles bedste? Hvorfor deler politikere ikke idéer og støtter hinanden i stedet for konstant at kæmpe indædt? Hvad er det, vi er så bange for? Vi opnår ikke kun dårlige resultater, men vi går også glip af op mod 42 % potentiel profit.

SMARTnership vil give både ledere og medarbejdere mere værdi af deres kommunikation. De vil gå fra møder og andre samtaler med langt mere, end de egentlig havde forventet.

Keld Jensen vil i dette foredrag giver jer indsigt i de vigtige principper bag SMARTnership – og hvordan I som virksomhed el. politisk organisation kan være med til at skabe endnu større værdi – til det fælles bedste.   


Positive Impact – Tillid som konkurrenceparameter

Giver du andre et positivt indtryk? Hvad enten det er til et møde, ved forhandlinger og præsentationer – eller bare derhjemme sammen med din bedre halvdel og børn? Positive Impact giver dig konkrete værktøjer, som er forankret i en praktisk virkelighed - som du hurtigt ikke vil kunne leve uden.

Keld Jensen lægger vægt på praktiske erfaringer fra den virkelige verden, som giver dig mulighed for at styrke din personlige kommunikation fra første minut.

 I foredraget vil du bl.a. lære, hvilken betydning kropssprog har. Hvordan træffer mennesker beslutninger – og hvordan påvirker du dem? Hvorfor går der kun ganske få sekunder, før folk har besluttet om de kan lide dig eller ej? Og hvorfor er det, at Powerpoint er den værste opfindelse i menneskets historie?

Positive impact skaber større tillid, og tillid er yderst værdifuldt. Ikke alene er vores beslutninger irrationelle, men de er også ofte baseret på unøjagtig og begrænset information. Derfor er tillid en afgørende faktor. Men tilliden er over de seneste år faldet med mere end 40 %, hvilket også er en medvirkende faktor til den økonomiske krise, som store dele af verden har befundet sig i over de seneste år. I dette foredrag vil Keld Jensen inspirere dig til, hvordan du kan bruge tillid til at skabe endnu mere forretning. Det er simpelt. Det er præcist. Det er effektivt!


Du er ikke så klog, som du tror, du er!

Forskere har længe baseret deres teorier på antagelsen om, at mennesker træffer rationelle beslutninger. Men i slutningen af det 20. århundrede fandt forskere frem til, at det faktisk forholder sig stik modsat. Mennesker træffer oftest – eller faktisk altid – irrationelle og følelsesdrevne beslutninger, som langt hen ad vejen er yderst uforudsigelige. Vi er ikke styret at rationel økonomi. Uanset om vi køber et nyt hus, vælger et nyt job, flirter med en kæreste eller sælger en vare.

Mennesket er fantastisk. Vi har opfundet computeren, elektriciteten og bilen. Vi kan kurere sygdomme og bygge huse på næsten 1 km. Højde! Men alligevel glemmer vi vores bilnøgler, mister penge, går konkurs, bliver skilt, mister relationer og venskaber. Med andre ord; vi overser muligheder og træffer dårlige beslutninger. Faktisk 97 forskellige dårlige konklusioner i vores kontinuerlige beslutninger.

I dette foredrag vil Keld Jensen give dig indsigt i, hvordan irrationelle beslutninger præger vores hverdag, så du kan forstå, hvordan du bliver styret, når du handler. Han vil derudover også komme med op til 100 grunde til, at du stopper dig selv fra større succes. Men Keld Jensen viser dig også vejen til, hvordan du kan opnå endnu mere.


Workshop
 

En workshop med Keld Jensen bliver skræddersyet efter dine behov og ønsker. Workshoppen kan tage udgangspunkt i nedenstående emner, men Keld Jensen laver også gerne workshop om andre emner end nedenstående. Kontakt en af vores dygtige konsulenter og hør nærmere på telefon 22 80 60 56


  1. Positive Impact - Tillid som konkurrenceparameter
  2. SMARTnership forhandling - verdens bedste forhandlingsstrategi
  3. Adfærdsøkonomi - hvordan træffer vi beslutninger? 

 

Video
 

Keld Jensen har udgivet 24 bøger i 38 lande; herunder forhandlingspartnerskab, der er oversat til fire sprog; Kommunikativ kompetence, der blev anerkendt som en af ​​Skandinaviens bedste managementbøger, SMARTnership - Den tredje vej: Optimering af forhandlingsresultater (Acanthus Publishing 2012), og tillidsfaktoren: Negotiating in SMARTnership ™ (Palgrave Macmillan 2013). Positive Impact (Motivational Press 2015) og intelligens er overvurderet