Få indblik i moderne etik og træf bedre beslutninger

Christina Busk

Direktør og indehaver af virksomheden Etikos, foredragsholder, teolog og forfatter 

Hvem er Christina Busk
Christina Busk har mange års erfaring med at rådgive om etik. Hun er indehaver af virksomheden Etikos, hvor hun rådgiver offentlige og private organisationer om hverdagens etiske problemstillinger. Hun har en solid erfaring med de etiske spørgsmål, der fylder en moderne hverdag både privat og i arbejdslivet. Hun er uddannet teolog og er derudover forfatter til bøgerne "Etik i praksis for socialrådgivere" og "Etik i offentlig ledelse".

Det får du ud af et foredrag med Christina Busk
Hver eneste dag tager vi stilling til en række etiske spørgsmål. Vi træffer beslutninger baseret på vores holdninger og vores værdier. Men hvor kommer de holdninger og værdier fra og, hvad stiller du op, når du skal samarbejde med mennesker, der har andre holdninger og værdier end dig selv. Når vi træffer beslutninger, giver det som regel mening for os selv, men hvordan får du andres holdninger til at give mening?

Derfor skal du booke et foredrag med Christina Busk
Det kan have afgørende betydning at have en skarp bevidsthed om, hvordan holdninger og værdier påvirker vores beslutninger, og de valg vi træffer i vores liv og arbejdsliv. Christina Busk vil give dig masser af stof til eftertanke, som du kan bruge i dit liv - både professionelt og privat.

Du kan også booke Christina Busk til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Hvordan kunne det gå så galt?

Et foredrag om hvordan en kultur i en virksomhed eller en organisation kan blive så fordrejet, så eks. hvidvask af penge bliver normalt


Hvordan opstod vores mad og hvad har det ført til?


Hvilken planet kommer du fra?

Når vi har forskellige holdninger og tillægger forskellige værdier betydning ,kan det ofte føles som om, vi slet ikke taler det samme sprog eller ikke engang kommer fra den samme planet. Foredraget vil guide dig igennem kilderne til vores holdninger og hvordan vi former vores logiske argumenter.


Professionel eller privat?

Hvilke holdninger og værdier skal drive vores beslutninger i vores daglige virke på vores job? Er det dine egne private holdninger, eller er det de holdninger, du er ansat til at have? Foredragets omdrejningspunkt er værdiers betydning for meningsfuldhed i dit professionelle virke.


Hvem har retten til liv og over liv?

Et foredrag om samfundet prioriteringer i sundhedsvæsenet.


Workshops

Foredrag og workshop kan kombineres efter ønske og aftale.


Workshop efter ønske

Christina har 14 års erfaringer med at facilitere workshops om etik, værdier og holdninger. Christina er dygtig til at få sat debat og diskussionen i gang mellem mennesker på en måde så ingen går ud af en diskussion som taber, men så alle er blevet klogere og mere oplyste.

Emnerne for workshops kan være mange. Kontakt vores dygtige konsulenter og få en uforpligtende snak om, hvad der er af muligheder. 

Kære Christina Tusind tak for en helt fantastisk dag i fredags. Der kom så meget positiv respons under frokosten, både over den måde du gjorde det på og de snakke det gav rundt om bordene."
______

Deltager