Styrk arbejdskulturen og øg arbejdsglæden

Balder Vent-Striim

 CEO i virksomheden 360Job, konsulent og foredragsholder

Hvem er Balder Vendt-Striim
Balder Vendt-Striim har gennem flere årtier arbejdet som ekstern konsulent og underviser, hvor han har beskæftiget sig med arbejdskultur, diversitet, mangfoldighed, motivation, arbejdsglæde og arbejdspsykologi. Han har bl.a. samarbejdet med LEGO, Coloplast, Odense Kommune og Telenor. Balder Vent-Striim sætter fokus på, hvordan I som arbejdsplads kan skabe bedre sammenhæng og diversitet samt vedligeholder og udvikler virksomheds- og arbejdskulturen.

Det får du ud af et foredrag med Balder Vendt-Striim
Balder Vendt-Striim har gennem mange år hjulpet ledere med at skabe high performance teams. Balder Vendt-Striim vil sætte fokus på målrettet arbejde med at skabe og vedligeholde en stærk arbejdskultur samt sikre diversitet og sammenhæng. Med dette foredrag vil medarbejderne opleve en styrket arbejdsglæde og motivation, som de kan tage med sig videre i deres daglige arbejde. Det handler om, at hele organisationen skal hænge sammen på en bæredygtig måde, så der er plads til alle medarbejdere.

Derfor skal du booke et foredrag med Balder Vendt-Striim
Balder Vendt-Striim har stor og bred erfaring i arbejdet med arbejdsglæde, motivation, arbejdskultur og ledelse - blot for at nævne nogle få emner. Han er en formidabel formidler, som forstår at nå helt ud over scenekanten med sine budskaber. Med Balder Vendt-Striim er du sikret, at den læring og inspiration, som I opnår ved foredraget også lever videre i organisationen efterfølgende. 
Balder Vent-Strrim tager en grundig dialog med jer omkring jeres situation og hverdag, så foredraget bliver skræddersyet til jeres virksomhed eller organisation ud fra jeres ønsker og behov. I kan derfor være sikre på, at I med et foredrag af Balder Vent-Striim er i gode hænder, hvor der vil være gode perspektiver og refleksioner for både medarbejdere og ledere, så hele organisationen får stof til eftertanke og nyt perspektiv på arbejdsopgaverne. 

Du kan også booke Balder Vendt-Striim til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Arbejdsglæde og styrket kultur

Arbejdsglæde er noget, som vi alle kan forholde os til. Men hvad er arbejdsglæde egentlig for en størrelse? Arbejdsglæde er en meget subjektiv størrelse. Definitionen på, hvad god arbejdsglæde handler om er ca. lige så forskellig som os mennesker. 

En fællesnævner for den gode arbejdsglæde er dog en stærk arbejdskultur. Arbejdskulturen er det, som binder teamet og organisationen sammen. Den gode arbejdskultur fastholes gennem vores daglige adfærd og omgangstone. Selv med små adfærdsændringer kan selv en dårlig kultur ændres til det bedre. Og det er netop her Balder Vendt-Striim vil tage fat. 

Foredraget er spækket med konkrete eksempler fra den virkelige verden, som på en humoristisk måde, vil give dig et indblik i, hvad der skal til for at skabe en stærk arbejdskultur - og dermed øge arbejdsglæden på din arbejdsplads. Du vil gå fra foredraget med brugbare værktøjer, som du med det samme aktivt kan bruge i din hverdag.


 

”Balder Vendt-Striim formidlet budskabet på en sjov og humoristisk måde med eksempler fra hverdagen . Jeg fik mange brugbare værktøjer med hjem til organistationen". Et foredrag der kan anbefales.

______

Kirsten Verner, deltager