Foredrag om automatisering

Har du brug for hjælp og vejledning til at guide dig gennem processen, er du meget velkommen til at kontakte vores dygtige konsulenter gennem kontaktformularen eller ved at ringe til os på telefon 22 80 60 56.

Du får et hurtigt svar på din forespørgsel - som selvfølgelig er helt uforpligtende

 

Book et foredrag om automatisering og øg organisationens muligheder for større produktivitet

Hvad er automatisering?

Automatisering er et begreb, som dækker over en serie af handlinger, som en software udfører, når du beder om det. Hvis det bruges på den rigtige måde, kan det frigive store mængder af tid og lette arbejdsgange i organisationen.

Når du i dag bruger din computer, tablet, mobil eller smartwatch, er der allerede flere ting, som er automatiseret. Det er ikke alle ting, som du forholder dig aktivt til i din hverdag. F.eks. kan en automatisering være de automatiske opdateringer, som sker mere eller mindre af sig selv.

Kort fortalt handler automatisering om at bygge systemer, der understøtter dine arbejdsopgaver i det daglige, hvad enten det er konkrete opgaver eller arbejdsgange og processer.

Et eksempel på en lille automatisering kan være, at en person udfylder en formular på din hjemmeside med kontaktoplysninger. Når kontaktformularen er udfyldt, bliver kontaktoplysningerne automatisk lagt ind i dit CRM-system, hvor du samtidigt modtager en mail med en påmindelse om at ringe vedkommende op.

Du kan bruge automatisering til mange forskellige ting. Enhver virksomhed vil have forskellige processer, muligheder og udfordringer, hvilket alle sammen har betydning for, hvordan en automatisering bedst kan understøtte den professionelle hverdag. Derfor vil brugen af automatisering også variere forskellige virksomheder i mellem.

Når et system er opsat til automation, kan systemet arbejde langt hurtigere og med større effektivitet end selv det hurtigste menneske. Automatisering indebærer at erstatte menneskelig styring med automatisk styring.

Hvem henvender foredrag om automatisering sig til?

Et foredrag om automatisering vil give dig brugbar og værdifuld viden om, hvad automatisering er og, hvordan din virksomhed og organisation kan lette jeres arbejdsgange og processer ved hjælp af automatisering.

Et foredrag om automatisering vil også kunne give dig viden om, hvad forskellen mellem automatisering og kunstig intelligens er. Og hvornår det er hensigtsmæssigt at bruge enten automatisering eller kunstig intelligens.

Du vil altid komme i direkte kontakt med foredragsholderen omkring det præcise indhold. Foredraget om automatisering vil derfor blive skræddersyet til netop jeres arrangement. På denne måde vil alle medarbejdere såvel som ledere så mest mulig værdi ud af foredraget. Jeres forhold til automatisering vil tages med i planlægningen og indholdet i foredraget vil blive planlagt efter jeres ønsker, behov og målgruppe.

Har du brug for rådgivning?

Hos SPEAKERSlounge er vi klar til at rådgive dig frem til den rigtige foredragsholder til netop dit arrangement. Ud fra en grundig dialog om dine ønsker, behov, målgruppe og formål finder vi frem til det rigtige match, så dit arrangement bliver en stor succes.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 22 80 60 56 eller via mail info@speakerslounge.dk.