SPEAKERSlounge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ring for professionel rådgivning Tlf. 53 80 90 04

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

STORT TILLYKKE TIL VORES 3 VINDERE

Ellen Hvidt fra Vejle Kommune

Rie Tornbak fra Tivoli

Ole Holm fra Norlys

I er de heldige vindere af foredraget & workshoppen

"Fremtidens arbejdsmiljø skal være bæredygtigt!" med Trine Egede

TIL EN VÆRDI AF 15.000 kr.

Imidlertid har vores foredragsholder Trine Egede fået efterårssolstik og har trukket to vindere ekstra mellem de knap 200 deltagende i konkurrencen – vi siger hermed også Stort tillykke til alle 3 vindere.

Alle vindere har fået direkte besked.

Tusind tak til alle Jer, der deltog – følg med her på siden, der kommer flere overraskelser i løbet af efteråret.

Om foredraget:
Et bæredygtigt arbejdsmiljø er ikke en økologisk frugtordning, affaldssortering  eller bambustallerkener i kantinen. Men hvad i alverden er det så? Og hvorfor skal det hele nu være så grønt og bæredygtigt?

Trine Egede er en af frontløberne i arbejdet med bæredygtigt arbejdsmiljø og bæredygtigt arbejdsfællesskab. Gennem et sjovt, veltilrettelagt og inspirerende foredrag kan I blive meget klogere på, hvad der forstås ved begreberne, og hvordan et bæredygtigt fokus gavner trivslen, arbejdsglæden og i sidste ende bundlinien. Og under workshoppen får I en række konkrete redskaber til, hvordan jeres virksomhed selv kan starte processen mod at blive en bæredygtig arbejdsplads.

Sammen med Trine får I en dag fyldt med latter, ny indsigt og ikke mindst masser af brugbare værktøjer til, hvordan I i fællesskab kan arbejde hen mod et bæredygtigt arbejdsmiljø i jeres virksomhed.

Vi glæder os til at komme ud i Jeres virksomhed.

FOREDRAG TIL NETOP DIT EVENT

Hos SpeakersLounge arbejder vi hver dag med alle typer af kunder og har erfaring med såvel store og små virksomheder, kommuner og regioner, foreninger, biblioteker, skoler og alle andre typer af arrangører.

Vi tilbyder foredrag til lige netop dit arrangement, om det er til konferencer, personalemøder, kick-off på skoler, i institutioner eller private arrangementer  formidler SpeakersLounge kontakten mellem dig og din foretrukne foredragsholder. Foruden foredrag arbejder vi dagligt med formidlingen af workshops til eksempelvis personlig udvikling, ledelse, networking, økonomi, arbejdsmiljø, trivsel- og stressforløb/håndtering og meget mere.

Her på siden kan du benytte søgefunktionen til at finde en bestemt foredragsholder eller bare søge inspiration mellem de forskellige emner. Du er også meget velkommen til at ringe eller skrive en mail - vi sidder klar til at hjælpe dig videre. Søg foredragsemner her →

GRATIS SEMINAR: 4 SPIDSKOMPETENCER TIL IT SERVICE DESKEN , IT, SERVICEDESK,

Hvorfor vælge SpeakersLounge?

SpeakersLounge repræsenterer en bred vifte af landets mest populære og professionelle foredragsholdere. I tæt samarbejde med både vores foredragsholdere og kunder arbejder vi målrettet med at arrangere og tilpasse foredrag af enhver art og til ethvert formål. Finder du ikke lige det du søger, sidder vores konsulenter parat til at rådgive, inspirere & guide dig.

Du få den bedste service

Hurtigt svar på din forespørgsel
Hjælp gennem hele processen
Gratis professionel rådgivning
Foredragsholdere til ethvert formål

Vi er professionelle

Vores foredragsholdere er i topklasse, og vi lever af at skræddersy foredrag eller events til små som store virksomheder i hele landet. Vi guider og hjælper med hele dit arrangement, hvis ønskes. Vores kyndige konsulenter kommer gerne ud til et formøde - selvfølgelig uden beregning.