SPEAKERSlounge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ring for professionel rådgivning Tlf. 53 80 90 04

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

SUZANA MILOVIC

Foredragsholder, Forretningsudvikler og Forandringsleder

Suzana inviterer til inspirerende foredrag om Forhandling, Bæredygtig Business, Stressforebyggelse og Kvinder i Business. Hun inspirerer og motiverer virksomheder til forandring, hvor der skabes sundere og bedre teams, virksomheder og bundlinjer med- og gennem en mere bevidst tilgang til forretningsudvikling og forandringsledelse, uden at man er gået på kompromis med integritet i måden at drive forretning på, medarbejdernes mentale sundhed og planeten.

Med sig i bagagen har hun 12 års erhvervserfaring fra A.P. Møller-Mærsk koncernen som Procurement Partner, IT Projektleder og Kontraktforhandler, og de seneste par år med egen virksomhed.
Suzana har speciale i forhandling, forandringsledelse og organisationsudvikling, hvor særligt fokus på de forretningsmæssige roller, menneskelige relationer og personlige værdier i forretning medtages.
I sin tid i Mærsk koncernen var hun inde over flere store fyringsrunder og organisationsforandringer, som har givet hende en stor praktisk indsigt i organisations- og forandringsprocesser.

Derudover, har Suzana Milovic en HD i Organisation og Ledelse med speciale i Forandringsledelse og Innovation og en uddannelse som Stresscoach.

Om Suzana

Suzana er en ildsjæl, der brænder for at formidle og gøre en forskel. Hun er enormt passioneret omkring at rykke mennesker og deres bevidsthed, så de kan se nye og mere ambitiøse muligheder og veje, hvor forretning og værdier som integritet, humanitet og diversitet ikke er gensidigt eksklusivt.

 

Send en uforpligtende forespørgsel på Suzana Milovic her

Foredrag

Alle Suzana's foredrag og dets vinkel tilpasses efter behov, ønsker og tilhører.


Strategisk Forhandling - Rollen som Forhandler

Hvad er en god forhandling? Og hvordan sikrer man sig, at man opnår succes med forhandlinger i organisationerne, som sikrer mest værdi på den lange bane? Hvilke faldgruber skal man holde øje med? Og hvordan agerer man bedst og mest professionelt i rollen som forhandler?

Suzana holder foredrag om forhandling, hvor fokus kan lægges i en bestemt retning efter behov. Overordnede emner er:

Strategisk forhandling og rollen som forhandler
Forhandlingsteknikker generelt hvor lønforhandling eksempelvis medtages
Forhandling - særligt foredrag til kvinder
Forhandling med særlig fokus på konfliktmægling og konflikthåndteringBæredygtig Business

Fremtidens forbrugere kræver et skift til ”conscious capitalism” hvor der i forretning, produkter og værdier er taget højde for bæredygtighed, helbred og plads til den enkelte. Med bæredygtighed i forretningsudvikling menes der både det traditionelle i ordet som grønt fokus, men der menes også sundere og bedre teams, virksomheder, produktioner og bundlinjer med- og gennem en mere bevidst og humanistisk tilgang, diversitet og business med integritet.

Forbrugerne søger i stigende grad produkter, som ikke er produceret ved tvivlsomme produktioner og materialer, og hele 87% af medarbejderne globalt set føler sig ikke engagerede i deres arbejde, men søger mere mening og at gøre en forskel gennem deres daglige virke.

I foredraget Bæredygtig Business sætter Suzana fokus på forandringsledelse med inddragelse af de 17 UN verdensmål, og hvad der kræves for at rykke ved bevidstheden både som forbrugere og som virksomhedsledere for at skabe varig forandring, hvor der forbruges og skabes forretning på en fremtidssikret og holdbar måde med en mere bevidst og indsigtsfuld tilgang medarbejderne kan være med på.Fra Stress til Fest:

Suzana holder foredrag om stress og forebyggelse med udgangspunkt i sin egen personlige historie og sine professionelle erfaringer som stresskonsulent.

Her får du konkret viden om stress, stress-symptomer, og værktøjer til stressforebyggelse med hjem, så din virksomhed og organisation kan håndtere en af tidens største udfordringer, og du som leder og kollega kan tage bedre hånd om dig selv og dine kolleger.

Suzana berører her de typiske stress-myter og fælder man som stressramt, som kollega, som leder og organisation falder i.Kvinder i Business - et foredrag om diversitet

Som det er nu, opnår vi ikke ligestilling i Danmark indenfor vores levetid. Vi falder i DK langt bagud ift. de andre nordiske lande, når der bliver målt på ligestilling, og vi ligger på en global 95. plads, når det kommer til kvinder i topledelser.

Hvorfor har dette en betydning, og hvorfor skal vi alle og virksomhederne gå op i dette?

I dette foredrag fortæller Suzana om at være en erhvervskvinde i en ”mandeverden” og om de forskellige knubs man kan få på vejen, mens man kæmper mod unconscious bias, og mens man arbejder med emnet og baner vejen for andre kvinder, selvom det koster på karrieren.

Hun sætter fokus på verdensmål nr. 5 om større kønsbalance, og de særlige udfordringer vi har i DK på denne front, og hvorfor det har en stor betydning for konkurrenceevnen og fremtidens arbejdsmarked.

Med sin egen historie udfordrer hun opfattelsen af den typiske karrierekvinde og udfordrer de typiske myter omkring mænd og kvinder på job, samt stiller skarpt på virksomhedernes udfordringer med dette verdensmål.

Det er både sårbart, sjovt, barskt og inspirerende.

 

Har du brug for hjælp, kan du kontakte én af vores konsulenter her→

 
Referencer

Nedenfor ser du en liste med udpluk af udtalelser og referencer. Hvis du har spørgsmål eller ønsker uddybning af specifikke emner, er du velkommen til at kontakte os her.

Har du brug for hjælp, kan du kontakt en konsulent her →


 

”Suzana holdt i Januar sit foredrag Bæredygtig Business hos os på Copenhill. Suzana formår at tryllebinde sit publikum med sin spændende og personlige fortælling om at udleve sine ambitioner uden at gå på kompromis med sig selv, hinanden og planeten. Med hendes relevante, teoretiske baggrund samt brede personlige erfaring fra en af Danmarks førende virksomheder, er hun en inspiration for alle, der trænger til et kærligt skub i den rigtige retning.”

______

Cecilie Nielsen - Head of Customer Relations & Innovation at CopenHill A/S

”Fantastisk foredrag af Suzana Milovic. Suzana er virkelig et naturtalent, og har en exceptionel god evne til at fange tilhørernes interesse, fordi hun er så levende, personlig og ærlig i både sprog, storytelling og budskaber. På tilhørerstolen blev jeg virkelig både rørt, inspireret og underholdt. Jeg begyndte også at reflektere og stille mig selv de spørgsmål, som måske gør lidt ondt, men som er nødvendige for at du finder mere mening og tilfredshed i dit liv på den lange bane. Så Suzanas foredrag kan klart anbefales.”

______

Sarah Hammeken - Klummeskribent Berlingske Business & Karriere, og Executive Coach

 

Send en uforpligtende forespørgsel på Suzana Milovic

- du får svar inden for kort tid!

”Suzana holdt i Januar sit foredrag Bæredygtig Business hos os på Copenhill. Suzana formår at tryllebinde sit publikum med sin spændende og personlige fortælling om at udleve sine ambitioner uden at gå på kompromis med sig selv, hinanden og planeten. Med hendes relevante, teoretiske baggrund samt brede personlige erfaring fra en af Danmarks førende virksomheder, er hun en inspiration for alle, der trænger til et kærligt skub i den rigtige retning.”

______

Cecilie Nielsen - Head of Customer Relations & Innovation at CopenHill A/S

Relaterede foredrag

Per Ryt-Hansen, SPEAKERSlounge foredrag, SPEAKS, find foredrag, foredrag, foredragsholder

Per Ryt-Hansen

Humor, trivsel og arbejdsglæde – i Ledelse, Teambuilding & Seniorstyrken PER RYT-HANSEN Direktør, foredragsholder og tidligere underviser på ...

Steffen Andersen

Det har aldrig været vigtigere at forstå hvad vi spiser og hvorfor – udfordringer, muligheder og trusler ved ...
Grums, SPEAKERSLounge, foredrag, foredragsholder

Simon og Rasmus fra Grums

Gode historier om iværksætteri, bæredygtighed & kaffegrums – fra kaffegrums til hudpleje. Ja, den er god nok. SIMON ...
Steffen Lykke Rasmussen, SPEAKERSlounge, foredrag, foredragsholder, book foredrag

Steffen Lykke Rasmussen

OM SOCIALT IVÆRKSÆTTERI – et halvt år som hjemløs og nytænkning af de sociale indsatser STEFFEN LYKKE RASMUSSEN ...
Mikael kamper, SPEAKERSlounge, foredrag, tlf. 27606005, foredragsholder

Mikael Kamber

Skru op for arbejdsglæden og livsglæden – foredrag om positiv psykologi MIKAEL KAMBER Journalist, forfatter og foredragsholder. Inspirerende ...
SPEAKERSLounge ofredrag, Kenneth Collins, foredrag, find foredrag

Kenneth Collins

Smerte og stresshåndtering – kan reduceres med simple redskaber KENNETH COLLINS Kropsterapeut, stifter af Body Correction & foredragsholder ...
Tina Nielsen, SPEAKERSlounge foredrag, Tlf. 27606005

Tina Nielsen

Slip stressen – Tinas tilgang til stresscoaching er at koble selve coachingen med mentaltræning, for at opnå det ...
Osama Salame_SPEAKERSlounge foredrag_

Osama Salame

Historier, der rykker! – motivation, historiefortælling og effekten af storytelling OSAMA SALAME Motivational Speaker og Storyteller Jeg er ...
Henrik Skovdal, SPEAKERSLounge foredrag, tlf. 27 6060 05

Henrik Skovdal

Er du til grin? – Skal du virkelig trænge igennem foran en forsamling, virker din humor som den ...
Foredragholdere SPEAKERSlounge,_foredragsrække 2020, foredrag, foredragsholder

SPEAEKERSlounge Foredragsrække 2020

SPEAKERSlounge foredragsrække 2020 – kom til gratis foredrag i ZOO og hør top professionelle oplægsholdere I 2020 afholder ...
Tina Pakula, foredragsholder hos SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, SPEAKERSlounge

Tina Pakula

Misforståede medarbejdere – Som leder kan du ikke eksekvere og forandre alene - du må derfor forstå dine ...
Pernille Taarup, foredragsholder. SPEAKERSlounge foredrag, find foredragsholder, foredrag

Pernille Taarup

Relationer – hun skaber menneskelig og forretningsmæssig udvikling og forandring i private og offentlige organisationer PERNILLE TRRAUP Foredragsholder, ...
Frederik Hansen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholder, innovation, transformation

Frederik Hansen

Innovation, transformation og trendovervågning er vigtigere end nogensinde før – Bliv bedre forberedt til at håndtere en disruptiv ...
Lene Fischermann, SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, foredrag, SPEAKERSlounge

Lene Fischermann

Lederskab med kraftfuld kommunikation - Er du leder, er det ikke nok at udøve ledelse LENE FISCHERMANN Lene ...
Foredragsholder-Søren-Matthiesen-Unge-stoffer-og-misbrug_SPEAKERSlounge

Søren Matthiesen

Fra narkoman til akademiker - vejen tilbage til livet SØREN MATTHIESEN Jurastuderende, foredragsholder og YouTuber Mit navn er ...
torben Lorentsen, Speakerslounge, foredrag

Torben Lorentsen

DIN styrke til succes - findes i din personlighed og passion!! TORBEN LORENTSEN Foredragsholder, underviser, mentor og menneske ...
Keld Jensen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholdere

Keld Jensen

Du har 8-10.000 forhandlinger årligt – måske bør du lære hvordan du kan tackle dem bedre? KELD JENSEN ...
Henrik Bisbo, foredragsholder, Speakersklounge

Henrik Bisbo

Verdens ældste analyseværktøj – mere livskraftigt end nogensinde. HENRIK BISBO Erfaren leder fra det private erhvervsliv, team builder, ...
Georg-Julin, Speakerslounge foredrag, foredragsholdere

Georg Julin

Hvor blev den danske humor af? - kommunikation for alle aldersklasser GEORG JULIN Kommunikationsrådgiver, journalist, underviser, programtilrettelægger for ...
Amy Doherty Jönsson, speakerslounge, foredrag, foredragsholder

Amy Doherty Jönsson

Teenagementor som ALTID hepper på de unge - alle unge er i stand til at udvikle sig positivt ...
Bernt Lassen, Speakerslounge, foredrag, foredragholder

Bernt Lassen

Med fokus på at leve et godt og lykkeligt liv - i arbejde og fritid BERNT LASSEN Indehaver ...

Thomas Gerstrøm

Din kærlighed til barnet udtrykkes også med et nej! - han giver forældre øvelser, metoder og tro på, ...
Janni Bach, foredrag, Speakerslounge,

Janni Bach

Led som en leder - og dine medarbejdere arbejder med glæde JANNI BACH Organisatoriskpsykologisk konsulent / cand. comm. ...
Speakerslounge foredrag-talk-generation-z - 1

Jahanzeeb Ahmed & Antonio Roca

Myths and Truths about Generation Z - om de mange misforståelser, virksomheder har om denne generation JAHANZEEB AHMED ...

Yvonne Urban

"Fremtidens karriere" - når talen falder på forretning koblet med menneskers karrieredrømme og arbejdsmarkedets agile udvikling. YVONNE URBAN ...
Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

Morten Brünning Brøgger

Unfolding Human Potential -Fremtidens lederegenskaber indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed. MORTEN BRÜNNING BRØGGER Mentaltræner og erhvervscoach, Team- og ...
Marie Laursen, speakerslounge, pigen med glasknoglerne, foredragsholder

Marie Laursen

"Sæt turbo på din livsglæde" Ærlige og inspirerende foredrag om både sygdom, livsglæde, jernvilje og humor. Marie Holm ...
Kenneth Dreyer, Speakerslounge, foredrag, foredragsholder find foredrag1

Kenneth Dreyer

Træn din mentale styrke og skab resultater Hvordan kan du øge din mentale styrke? KENNETH DREYER Mentaltræner, coach ...
Jytte Hollender, SpeakersLounge ,foredrag, find foredrage, foredragsholder, karriereudvikling

Jytte Hollender

De tre tidstyper®, karriereudvikling for kvinder og forskellene på mænd og kvinders kommunikationsform JYTTE HOLLENDER Professionel underviser og ...
peter winther, speakerslounge, foredrag

Peter Winther

Foredrag om kundeloyalitet - foredrag om kundeloyalitet, mental sundhed, konflikter, forandringer og personlig udvikling. PETER WINTHER Loyalitetsekspert, forfatter, ...

Jette Blok

Do Less – Be More - Skab balance i din hverdag JETTE BLOK Foredragsholder, Coach, StressKonsulent, Terapeut, YogaMamma ...
Mathias Bruhn, SpeakersLounge, foredrag, personlig gennemslagskraft

Mathias Bruhn

Lær at brænde igennem i din karriere med stærke førstehåndsindtryk, præsentationer der huskes og karismatisk gennemslagskraft!  Mathias Bruhn ...
Mille Sjøgren, SpeakersLounge, foredrag, foredrgsholdere

Mille Bruun Sjøgren

Sådan tænker næste generation af arbejdstagerer MILLE BRUUN SJØGREN Foredragsholder, forfatter til bogen Digitale Nomader, indehaver af Millespeak ...
Dorte Møller Madsen, SpeakersLounge

Dorte Møller Madsen

Sælger I stadig, som da der var ledning på telefonen? DORTE MØLLER MADSEN Foredragsholder, Digital Strateg og Forretningsudvikler ...
Balder Vent-Striim, ofredrag, SpeakersLounge 1

Balder Vendt-Striim

Arbejdsglæde og styrket kultur Balder Vent-Striim Foredragsholder & CEO i virksomheden 360Job. Balder Vendt-Striim har gennem de seneste ...
Mads Keiser, SpeakersLounge, foredrag

Mads Keiser

Grin og bliv klog! - Underholdende foredrag om kønsforskelle, humor, arbejdsglæde og god kommunikation. MADS KEISER Foredragsholder, journalist, ...
Malue Montclaire Ignez, speakerslounge 300

Malue Montclairre

Det liv du ønsker...skal du få! MALUE MONTCLAIRRE Terapeut, foredragsholder og kursusleder. Malue hjælper mennesker med at gå ...
Thomas Nybro SpeakersLounge foredrag1

Thomas Dybro

Forstå misforståelser THOMAS DYBRO Forfatter, coach, foredragsholder, teamudvikling, underviser i gidseloverlevelse i Forsvaret Thomas var blandt de overlevende, ...
Anders Bircow foredrag, SpeakersLounge

Anders Bircow

Sæt dig selv i førersædet og tag ansvar. Du kender ham som "ham i midten" og den ene ...
Hannelise og Simone foredrag, SpeakersLounge

Hannelise og Simone

Livsglæde og musikalske guldkorn HANNELISE OG SIMONE Hannelise er foredragsholder, NLP coach & CEO. Simone er musiker med ...