Kom med på netværksarrangementet SPEAKERSnetwork, og få inspiration til din udvikling, og få udvidet dit professionelle netværk – helt gratis!

SPEAKERSnetwork medium - blå

Hvis du er på udkig efter inspiration, sparring og muligheden for at udbygge dit professionelle netværk, så er du landet det helt rette sted.

I samarbejde med TACK International har SPEAKERSlounge skabt SPEAKERSnetwork, som afholdes én gang om måneden i Købehavn.

Du vil blive præsenteret for nogle af Danmarks dygtigste foredragsholdere, som vil give dig inspiration og indsigt i spændende emner, som kan give dig nye værktøjer i din hverdag. Dagens foredrag bliver efterfulgt af faciliteret netværk, hvor du som deltager skal på banen. Her får du mulighed for at sparre og erfaringsudveksle med de øvrige deltagere med udgangspunkt i den nye viden, som du har fået. Dermed får du reflekteret over, hvordan du aktivt kan gøre brug af din nye viden i din hverdag.

Til SPEAKERSnetwork handler ikke kun om at høre et foredrag og spise pindemadder - det handler om nye perspektiver, nye relationer og nye muligheder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Mikael Kamber d. 21. juni 2021

Sur for en sikkerheds skyld? - et foredrag om at være livsglad uden at være lalleglad

Emne: Positiv psykologi
Tid: 21. juni 2021 kl. 09:00-11:00
Sted: Crowne Plaza, 2300 København S

At være sur for en sikkerhedsskyld ligger i vores DNA. Den medfødte skepsis over for forandringer og nye ting har til formål at beskytte os fra farer og trusler. Det er en overlevelsesmekanisme, som har tjent os godt gennem tiderne. Men i vores moderne liv er der ikke tilnærmelsesvist så meget, der er farligt. Men vi er stadig udstyret med den samme hjerne som vores forfædre, og dermed er vores reaktionsmønster i udgangspunktet det samme i dag som dengang for mange tusinder år siden.

Mikael Kamber giver dig indblik i, hvorfor det ikke er nok at være sur for en sikkerheds skyld, men han viser dig også vejen til, hvordan du kan bevæge dig i retning af at være "livsglad med vilje". I foredraget får du konkrete metoder og et overblik over den nyeste viden om trivsel, livsglæde og stærke relationer - både i privatlivet og i arbejdslivet.

Mikael Kamber

Nikolaj Sonne d. 31. august 2021

Fremtiden_med_Nikolaj_Sonne_pic7

AI - i tænkemaskinens maskinrum

Emne: Teknologi
Tid: d. 31. august 2021 kl. 09:00-11:00
Sted: Crowne Plaza, 2300 København S

Når du taler til Siri, kører i din nye bil eller googler et foto af en hoppeborg, er softwaren ikke skrevet i hånden, men “opstået” i en læringsproces drevet af data.

Med AI digitaliserer, optimerer og billigficerer vi, hvad der tidligere var manuelle processer. Samtidigt har teknologien åbnet et univers af helt nye forretningsmuligheder og originale tilgange. Men AI giver også hidtil usete muligheder for overvågning og manipulation. Og selv den “klogeste” AI, er ikke bedre end den data, som den er trænet med.

I foredraget giver Nikolaj Sonne med praktiske eksempler et indblik i, hvordan de grundlæggende mekanismer i AI fungerer. Du vil opleve talrige tankevækkende eksempler fra den virkelige verden på, hvordan AI bliver anvendt - allerede i dag – og hvad fremtiden (måske) vil bringe. Dertil udpeger Nikolaj Sonne også nogle af de oplagte og mindre oplagte faldgruber, som AI bringer med sig.

Hardeep Dhanjal d. 28. september 2021

Den menneskelige faktor

Emne: Personlig udvikling & ledelse
Tid: d. 28. september 2021 kl. 09:00-11:00

Sted: Crowne Plaza, 2300 København S

Med udgangspunkt i sin egen historie beretter Hardeep Dhanjal om vigtigheden af at turde følge sine drømme. Hvordan opsætter du mål for at nå dem? Og hvordan arbejder du bedst for at opfylde dem?

Hardeep Dhanjal hjælper dig med at udnytte dit fulde potentiale ved at forstå og anerkende hvor specielt og unikt dit liv er – og hvad du kan udrette i dit liv, hvis du tør gå efter dine drømme.
Hardeep vil i foredraget komme ind på, hvordan vi ofte lader os hæmme af opfattede begrænsninger – og hvordan vi kan vride os fri og tage ansvaret tilbage og bestemme over vores eget liv.

Med sin smittende passion og livsglæde deler Hardeep Dhanjal ud af livsvisdom og øget engagement gennem såvel fortællinger, rap og publikumsinddragelse.

33735180352_be83bf1806_o

Bastian Overgaard d. 29. oktober 2021

Bastian stort billede

Støjfri ledelse - Det intelligente mellemrum

Emne: Kommunikation og samarbejde
Tid: 29. oktober 2021 kl. 09:00-11:00
Sted: Crowne Plaza, 2300 København S

Dette foredrag tager udgangspunkt i Bastian Overgaards nye bog "Støjfri ledelse". I foredraget fortæller Bastian om, hvordan vi kan revolutionere den måde, vi mødes og taler med hinanden på, når vi husker stilheden - det intelligente mellemrum. Rigtig mange værdifulde idéer og input går tabt i talestrømmen, når vi taler og taler, holder møde efter møde - og glemmer at stoppe op. Vi glemmer at lytte til hinanden og være tilstede.

Stilhed er ikke noget nyt, men alligevel bruger vi sjældent stilheden. I foredraget vil Bastian give et indblik i, hvordan vi kan bruge stilheden aktivt, så alle kommer til orde - også de introverte, og vi derved kan opleve mere nærvær og øget samhørighed. Det vil give is tid til at tænke os om og skabe bedre løsninger og træffe bedre beslutninger.

 Top professionelle foredragsholdere

Professionel og gratis rådgivning 

 

Vi guider dig gennem processen

Ring for rådgivning og sparring

22 80 60 56