Kom med til inspirerende foredrag og netværksarrangement

SPEAKERSnetwork large

Bastian Overgaard d. 28. april 2021

Bastian stort billede

Støjfri ledelse - Det intelligente mellemrum

Emne: Kommunikation og samarbejde

Tid: 28. april 2021 kl. 09:00-11:00

Sted: Crowne Plaza, 2300 København

Dette foredrag tager udgangspunkt i Bastian Overgaards nye bog "Støjfri ledelse". I foredraget fortæller Bastian om, hvordan vi kan revolutionere den måde, vi mødes og taler med hinanden på, når vi husker stilheden - det intelligente mellemrum. Rigtig mange værdifulde idéer og input går tabt i talestrømmen, når vi taler og taler, holder møde efter møde - og glemmer at stoppe op. Vi glemmer at lytte til hinanden og være tilstede.

Stilhed er ikke noget nyt, men alligevel bruger vi sjældent stilheden. I foredraget vil Bastian give et indblik i, hvordan vi kan bruge stilheden aktivt, så alle kommer til orde - også de introverte, og vi derved kan opleve mere nærvær og øget samhørighed. Det vil give is tid til at tænke os om og skabe bedre løsninger og træffe bedre beslutninger.

Sur for en sikkerheds skyld? - et foredrag om at være livsglad uden at være lalleglad

Emne: Positiv psykologi

Tid: 4. maj 2021 kl. 09:00-11:00

Sted: Crowne Plaza, 2300 København

At være sur for en sikkerhedsskyld ligger i vores DNA. Den medfødte skepsis over for forandringer og nye ting har til formål at beskytte os fra farer og trusler. Det er en overlevelsesmekanisme, som har tjent os godt gennem tiderne. Men i vores moderne liv er der ikke tilnærmelsesvist så meget, der er farligt. Men vi er stadig udstyret med den samme hjerne som vores forfædre, og dermed er vores reaktionsmønster i udgangspunktet det samme i dag som dengang for mange tusinder år siden.

Mikael Kamber giver dig indblik i, hvorfor det ikke er nok at være sur for en sikkerheds skyld, men han viser dig også vejen til, hvordan du kan bevæge dig i retning af at være "livsglad med vilje". I foredraget får du konkrete metoder og et overblik over den nyeste viden om trivsel, livsglæde og stærke relationer - både i privatlivet og i arbejdslivet.

Mikael Kamber

 Top professionelle foredragsholdere

Professionel og gratis rådgivning 

 

Vi guider dig gennem processen

Ring for rådgivning og sparring

22 80 60 56

Send os en uforpligtende forespørgsel. Vi sidder klar til at hjælpe dig!