Kom med på netværksarrangementet SPEAKERSnetwork, og få inspiration til din udvikling, og få udvidet dit professionelle netværk – helt gratis!

SPEAKERSnetwork medium - blå

Hvis du er på udkig efter inspiration, sparring og muligheden for at udbygge dit professionelle netværk, så er du landet det helt rette sted.

I samarbejde med TACK International har SPEAKERSlounge skabt SPEAKERSnetwork, som afholdes én gang om måneden i Købehavn.

Du vil blive præsenteret for nogle af Danmarks dygtigste foredragsholdere, som vil give dig inspiration og indsigt i spændende emner, som kan give dig nye værktøjer i din hverdag. Dagens foredrag bliver efterfulgt af faciliteret netværk, hvor du som deltager skal på banen. Her får du mulighed for at sparre og erfaringsudveksle med de øvrige deltagere med udgangspunkt i den nye viden, som du har fået. Dermed får du reflekteret over, hvordan du aktivt kan gøre brug af din nye viden i din hverdag.

Til SPEAKERSnetwork handler ikke kun om at høre et foredrag og spise pindemadder - det handler om nye perspektiver, nye relationer og nye muligheder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Bastian Overgaard d. 29. oktober 2021

Bastian stort billede

Støjfri ledelse - Det intelligente mellemrum

Emne: Kommunikation og samarbejde
Tid: 29. oktober 2021 kl. 09:00-11:00
Sted: Crowne Plaza, 2300 København S
Bemærk: No show gebyr på 400 kr., såfremt at man ikke melder afbud

Dette foredrag tager udgangspunkt i Bastian Overgaards nye bog "Støjfri ledelse". I foredraget fortæller Bastian om, hvordan vi kan revolutionere den måde, vi mødes og taler med hinanden på, når vi husker stilheden - det intelligente mellemrum. Rigtig mange værdifulde idéer og input går tabt i talestrømmen, når vi taler og taler, holder møde efter møde - og glemmer at stoppe op. Vi glemmer at lytte til hinanden og være tilstede.

Stilhed er ikke noget nyt, men alligevel bruger vi sjældent stilheden. I foredraget vil Bastian give et indblik i, hvordan vi kan bruge stilheden aktivt, så alle kommer til orde - også de introverte, og vi derved kan opleve mere nærvær og øget samhørighed. Det vil give is tid til at tænke os om og skabe bedre løsninger og træffe bedre beslutninger.

Arrangementet er forbeholdt erhvervsaktive

 Top professionelle foredragsholdere

Professionel og gratis rådgivning 

 

Vi guider dig gennem processen

Ring for rådgivning og sparring

22 80 60 56