SpeakersLounge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ring for professionel rådgivning Tlf. 53 80 90 04

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Mennesket i fokus

Sanne Møller Skovgaard, Speakerslounge, foredrag.

SANNE MØLLER SKOVGAARD

Foredragsholder, StressMaster og Coach.

Hun arbejder med at sætte det enkelte menneske i centrum i deres eget liv – hvad enten det handler om stresshåndtering, trivsel eller ledelse.

Sanne Skovgaarder er specialist i stresshåndtering og hele det holistiske aspekt omkring et velafbalanceret liv. Derudover er hun medejer af virksomheden Grounded People, der arbejder med mennesket bag ethvert lederskab. De sætter fokus på, at sikre lederen et stærkt og solidt fundament som menneske, således det faktisk er muligt at forvente naturlig respekt, tillid og følgeskab fra andre.

Sanne er en energifyldt og underholdende underviser og foredragsholder. Med en mangeårige baggrund som leder og ledelseskonsulent i bl.a. Danske Bank, tager hun udgangspunkt i egne erfaringer og oplevelser, når hun holder foredrag og workshops.

Glæd dig til indlæg omhandlende kunsten mellem at være et moderne menneske, med alt hvad det indebærer, og samtidig bevare sig selv og sin kerne. Med sprudlende energi, en skøn lethed og et positivt mindset inspirerer Sanne om komplicerede emner som stress, trivsel og Grounded Leadership.

Udtalelse

"Sanne er super kompetent. God til at formidle stoffet på en levende måde og inddrage deltagerne. Sanne har mine bedste anbefalinger."

______

Susanne Sølund Hundsbæk, Global Category Manager, Danfoss

 

Send en ufopligtende forespørgsel på Sanne Møller Skovgaard her→

Foredrag


Stress i en moderne verden?

Er det en illusion at tro, at vi kan leve et stressfrit liv i en moderne verden? Stress er meget mere end blot at have en hektisk hverdag med meget at spekulere på. Foredraget ”Stress i en moderne verden” kommer omkring forskellige aspekter af temaet ”stress”, og samtidig gives der et bud på, hvad vi særligt bør fokusere på i fremtiden, for at forene vores hektiske livsstil med et sundt mentalt og fysisk helbred.

Foredraget vender temaer såsom:

Hvad er stress? Årsager og stresskilder Symptomer, afhængigheder og præstation? Hvorfor reagerer vi forskelligt på stress? Tanker og stress Balance i forhold til energi og ressourcer Teknikker, øvelser og værktøjer til stresshåndtering og forebyggelse

Primære målgruppe:

Arbejdspladser – medarbejder- og ledergrupper HR medarbejdere Arbejdsmiljørepræsentanter Tillidsrepræsentanter Foreninger Ungdomsuddannelser/højskoler/erhvervsuddannelser mv. Fagforeninger

Tid: 120 minutter - kan tilpasses.



Hjælp - mine omgivelser er forpestet af stress

At stå på sidelinjen og være tæt på en person, der før var glad, havde overskud og var sikker på sig selv, og som nu pludselig har fået trukket tæppet væk under sig, kan være forbundet med mange frustrationer, bekymringer, usikkerhed, magtesløshed mv.

I foredraget ”Hjælp - mine omgivelser er forpestet af stress” får du viden om stress, så du kan agere som den forstående faste klippe for din partner, kollega, ven e.l. Du får ligeledes masser af enkle værktøjer til at håndtere og hjælpe andre igennem en svær periode. Jeg sætter fokus på, hvorledes du passer på dig selv, når stresstilstanden hos andre pludselig bevæger sig over på ”din banehalvdel” . Foredraget vender temaer såsom:

- Stress - Familie - Kollegaer - Strategier i en svær tid - Pas på dig selv - Relationer

Primære målgruppe:

Fagforeninger Foreninger Arbejdsmiljørepræsentanter Tillidsrepræsentanter Arbejdspladser

Tid: 120 minutter -  kan tilpasses



Grounded Leadership

Devisen indenfor Grounded Leadership er, at det er den du er, der driver det du gør.
Ledere oplever ofte, at befinde sig i et krydsfelt mellem strategi, mål og resultater på den ene side og medarbejdernes trivsel, diversitet og krav på den anden. Hvis du som leder skal bære det store ansvar for, at både du og dine medarbejdere trives, så må du først og fremmest selv være i balance, stå stabilt og solidt i dit eget liv og i dit værd som leder.

Med integritet og et stærkt indre kompas, skaber du det bedste udgangspunkt for god ledelse, og for at du og medarbejderne trives.

Foredraget om Grounded Leadership tager fat i spørgsmål omkring fremtidens ledelse, og hvad vi fremadrettet bør fokusere på og hvorfor som leder i en moderne verden.

Foredraget vender temaer såsom: - Det mentale og fysiske helbreds betydning for lederskabet - Mening og værdier - Potentiale og forandringer - Autentisk ledelse og følgeskab

Primær målgruppe: Alle med interesse for ledelse

Tid: 90 min. - kan tilpasses.



Når livet bliver en konkurrence om succes

Engang var mit liv en stor konkurrence om succes. Jeg sled mig selv op i succes. Mere ville have mere, og jeg konkurrerede konstant med mig selv i forhold til at skulle have succes på alt for mange parametre. Jeg var aldrig tilfreds. Ville altid være den bedste, og det var ofte heller ikke godt nok. Efterhånden som jeg fik kørt mig selv ned i en dybere og dybere successpiral, begyndte benene at vakle under mig, og en dag sagde kroppen så endelig fra.

Så stod jeg så der på toppen af min egen succes-kransekage og var blevet stresset. Skulle jeg virkelig til at give fortabt i min egen konkurrence om succes? Mine urimelig høje krav til mig selv skulle laves om. Det var ikke det mit liv længere skulle handle om. Men hvad skulle jeg så?

Foredraget om ”Når livet bliver en konkurrence om succes”, er et oprigtigt, ærligt og sårbart indblik i, hvad stræben efter mere og mere synlig succes koster, og derudover får du et bud på, hvad man bør gøre og fokusere på, for ikke at lande med et forvrænget succesbillede.

Foredraget vender temaer såsom:
- Anerkendelse - Hvad er meningen med det vi foretager os - Værdier - Stress

Primære målgruppe: Ungdomsuddannelser/højskoler/erhvervsuddannelser mv. Fagforeninger Foreninger

Tid: 60 minutter - kan tilpasses.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte én af vores konsulenter her→

Workshops

Workshops – vi går mere i dybden

Sannes workshops tager udgangspunkt i hendes foredrag. Her har vi muligheden for at gå endnu mere i dybden med de aktuelle emner som netop jeres virksomhed/organisation har behov for at arbejde med. En workshop er typisk på 3-4 timer, 1 eller flere dage, men kan i øvrigt tilpasse netop jeres behov og muligheder.

Send os en uforpligtende forespørgsel på Sanne Møller Skovgaard her


En sund arbejdsplads uden stress

På workshoppen ”En sund arbejdsplads uden stress” arbejdes der med forskellige aspekter af temaet ”stress”. Deltagerne får grundlæggende viden og indsigter omhandlende stress og får inspiration til at arbejde mere målrettet med at forebygge og håndtere stress hos sig selv og andre. Deltagerne bliver ligeledes introduceret til værktøjer og teknikker, der kan forebygge stress på arbejdspladsen.

Workshoppen indeholder temaer såsom:

Hvad er stress Årsager og symptomer Afhængigheder og præstation? Energi og ressourcer Teknikker, øvelser og værktøjer til forebyggelse Hvordan kan vi bruge hinanden? Planlægning og prioritering i en hektisk hverdag

Primære målgruppe:

Arbejdspladser – medarbejder- og ledergrupper HR medarbejdere Arbejdsmiljørepræsentanter Tillidsrepræsentanter Fagforeninger Andre med interesse for stress

Tid: 4 timer - kan tilpasses.


Grounded Workshop (udbydes i Grounded People regi)

Workshoppen skaber grundlag for et sundt og spirende psykisk arbejdsmiljø med udgangspunkt i det enkelte menneskes fysiske og mentale sundhed. Alle har et ansvar for, at tingene fungerer på en arbejdsplads, og ved konstant at fokusere på at være den bedste udgave af sig selv, så er kimen dermed også lagt til et fantastisk samarbejde om, at sikre de bedste muligt resultater for organisationen.

På workshoppen får medarbejderne simple redskaber og indsigter til at arbejde med den fysiske og mentale sundhed i en travl hverdag. Alle arbejder med sin egen kerne, og får derudover indblik i at forstå og respektere andre mennesker omkring sig.

Primære målgruppe:
Ledergrupper Medarbejdergrupper Tillidsrepræsentanter Arbejdsmiljørepræsentanter HR- medarbejdere

Tid: 3 timer - kan tilpasses.

Referencer

Nedenfor ser du en liste med udpluk af referencer. Hvis du har spørgsmål eller ønsker uddybning af specifikke emner, er du velkommen til at kontakte os på +45 27 60 60 05


Jeg går herfra med oplevelsen af at være mere bevidst om mig selv som leder. Hvilke sider af mig selv, der er styrker, og hvilke jeg kan arbejde videre på. En følelse af afklaring og optimisme. Sanne er kompetent på sit felt. Der er godt humør og en entusiasme der smitter.
 
Poul-Erik Øhlenschlager, fhv. salgschef LogiCon Nordic

 

God præsentation og formidling med smil og kropssprog. Stor energi og entusiasme. Formår at inddrage alle og skaber en god stemning. 

Vivi Beiskjær, Regulatory Affairs Manager, Interacoustics A/S

 

Sanne er super kompetent. God til at formidle stoffet på en levende måde og inddrage deltagerne. Sanne har mine bedste anbefalinger.

Susanne Sølund Hundsbæk, Global Category Manager, Danfoss

Video

Sanne taler om Grounded Leadership.

 

 

Søg flere foredragsholdere her→

Send en uforpligtende forespørgsel på Sanne Møller Skovgaard

- du får svar inden for kort tid!

"Jeg går herfra med oplevelsen af at være mere bevidst om mig selv som leder. Hvilke sider af mig selv, der er styrker, og hvilke jeg kan arbejde videre på. En følelse af afklaring og optimisme. Sanne er kompetent på sit felt. Der er godt humør og en entusiasme der smitter."

______

Poul-Erik Øhlenschlager, fhv. salgschef LogiCon Nordic

"God præsentation og formidling med smil og kropssprog. Stor energi og entusiasme. Formår at inddrage alle og skaber en god stemning."

______

 Vivi Beiskjær, Regulatory Affairs Manager, Interacoustics A/S

Relaterede foredrag

torben Lorentsen, Speakerslounge, foredrag

Torben Lorentsen

DIN styrke til succes - findes i din personlighed og passion!! TORBEN LORENTSEN Foredragsholder, underviser, mentor og menneske ...
Keld Jensen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholdere

Keld Jensen

Du har 8-10.000 forhandlinger årligt – måske bør du lære hvordan du kan tackle dem bedre? KELD JENSEN ...
Henrik Bisbo, foredragsholder, Speakersklounge

Henrik Bisbo

Verdens ældste analyseværktøj – mere livskraftigt end nogensinde. HENRIK BISBO Erfaren leder fra det private erhvervsliv, team builder, ...
Georg-Julin, Speakerslounge foredrag, foredragsholdere

Georg Julin

Hvor blev den danske humor af? - kommunikation for alle aldersklasser GEORG JULIN Kommunikationsrådgiver, journalist, underviser, programtilrettelægger for ...
Amy Doherty Jönsson, speakerslounge, foredrag, foredragsholder

Amy Doherty Jönsson

Teenagementor som ALTID hepper på de unge - alle unge er i stand til at udvikle sig positivt ...
Bernt Lassen, Speakerslounge, foredrag, foredragholder

Bernt Lassen

Med fokus på at leve et godt og lykkeligt liv - i arbejde og fritid BERNT LASSEN Indehaver ...

Thomas Gerstrøm

Din kærlighed til barnet udtrykkes også med et nej! - han giver forældre øvelser, metoder og tro på, ...
Janni Bach, foredrag, Speakerslounge,

Janni Bach

Led som en leder - og dine medarbejdere arbejder med glæde JANNI BACH Organisatoriskpsykologisk konsulent / cand. comm. ...
Speakerslounge foredrag-talk-generation-z - 1

Jahanzeeb Ahmed & Antonio Roca

Myths and Truths about Generation Z - om de mange misforståelser, virksomheder har om denne generation JAHANZEEB AHMED ...
Ulrich Fredberg Speakerslounge foredrag

Ulrich Fredberg

High Performance ledelse i det offentlige - Hvad kan vi lære fra fodboldverdenen? ULRICH FREDBERG Ledende overlæge, professor, ...

Yvonne Urban Carlstedt

"If you can dream it, you can do it" - eller hvad??? Kom med på en brutalt ærlig, ...
Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

Morten Brünning Brøgger

Unfolding Human Potential -Fremtidens lederegenskaber indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed. MORTEN BRÜNNING BRØGGER Mentaltræner og erhvervscoach, Team- og ...
Marie Laursen, speakerslounge, pigen med glasknoglerne, foredragsholder

Marie Laursen

"Sæt turbo på din livsglæde" Ærlige og inspirerende foredrag om både sygdom, livsglæde, jernvilje og humor. Marie Holm ...
Kenneth Dreyer, Speakerslounge, foredrag, foredragsholder find foredrag1

Kenneth Dreyer

Træn din mentale styrke og skab resultater Hvordan kan du øge din mentale styrke? KENNETH DREYER Mentaltræner, coach ...
Jytte Hollender, SpeakersLounge ,foredrag, find foredrage, foredragsholder, karriereudvikling

Jytte Hollender

De tre tidstyper®, karriereudvikling for kvinder og forskellene på mænd og kvinders kommunikationsform JYTTE HOLLENDER Professionel underviser og ...
peter winther, speakerslounge, foredrag

Peter Winther

Foredrag om kundeloyalitet, mental sundhed, konflikter, forandringer og personlig udvikling. PETER WINTHER Loyalitetsekspert, forfatter, strategisk virksomhedsudvikler, international foredragsholder ...

Jette Blok

Do Less – Be More - Skab balance i din hverdag JETTE BLOK Foredragsholder, Coach, StressKonsulent, Terapeut, YogaMamma ...
Mathias Bruhn, SpeakersLounge, foredrag, personlig gennemslagskraft

Mathias Bruhn

Lær at brænde igennem i din karriere med stærke førstehåndsindtryk, præsentationer der huskes og karismatisk gennemslagskraft!  Mathias Bruhn ...
Sigga Birkvad, speakerslounge, foredrag, foredragsholdere

Sigga Birkvad

”Mental sundhed & livsstil” - fra nedslidt og udbrandt til inderlig glæde og tilfredshed SIGGA BIRKVAD Selvstændig formidler ...
Dorte Møller Madsen, SpeakersLounge

Dorte Møller Madsen

Sælger I stadig, som da der var ledning på telefonen? DORTE MØLLER MADSEN Foredragsholder, Digital Strateg og Forretningsudvikler ...
Suzana Milovic, SpeakersLounge, foredrag.

Suzana Milovic

Bæredygtig Business: Forretning og Udvikling med Mål og Mening SUZANA MILOVIC Foredragsholder, Forretningsudvikler og Forandringsleder Suzana inviterer til ...
Balder Vent-Striim, ofredrag, SpeakersLounge 1

Balder Vendt-Striim

Arbejdsglæde og styrket kultur Balder Vent-Striim Foredragsholder & CEO i virksomheden 360Job. Balder Vendt-Striim har gennem de seneste ...
Mette Mortensen, SpeakersLounge foredrag1

Mette Mortensen

58 dage alene i vildmarken METTE MORTENSEN Friluftsvejleder, forfatter, fjeldvandre og foredragsholder, HR-konsulent, leadership-coach og Deltager i DR1´s TV-program: ...
Malue Montclaire Ignez, speakerslounge 300

Malue Montclairre Ignez

Det liv du ønsker...skal du få! MALUE MONTCLAIRRE IGNEZ Terapeut, foredragsholder og kursusleder. Malue hjælper mennesker med at ...
Thomas Nybro SpeakersLounge foredrag1

Thomas Dybro

Forstå misforståelser THOMAS DYBRO Forfatter, coach, foredragsholder, teamudvikling, underviser i gidseloverlevelse i Forsvaret Thomas var blandt de overlevende, ...
Anders Bircow foredrag, SpeakersLounge

Anders Bircow

Sæt dig selv i førersædet og tag ansvar. Du kender ham som "ham i midten" og den ene ...
Hannelise og Simone foredrag, SpeakersLounge

Hannelise og Simone

Livsglæde og musikalske guldkorn HANNELISE OG SIMONE Hannelise er foredragsholder, NLP coach & CEO. Simone er musiker med ...
Allan Bo, speakersLounge 2

Allan Bo

Den svingende organisation - om samspil i organisationen ALLAN BO Foredragsholder, musiker og organisationsrådgiver. For at lykkes som ...
Torben Wiese, Foredrag med Torben Wiese

Torben Wiese

Scandinaviens vanebryder #1 TORBEN WIESE Foredragsholder, workshopkonsulent, forfatter og ledelsesrådgiver. Torben Wiese er kendt fra bl.a. DR, TV2, ...
Peter Mygind SpeakersLounge foredrag

Peter Mygind

Det glade liv og den ægte arbejdslæde! PETER MYGIND Skuespiller, tv-vært, musiker, entertainer, konferencier og foredragsholder. Foredrag med ...
Annemette Digmann SpeakersLounge foredrag

Annemette Digmann

Ledelse, samskabelse og innovation i det offentlige Hun er følge- og aktionsforsker, og studerer og interagerer med dét ...
Sebastian Nybo SpeakersLounge forerag

Sebastian Nybo

Forandringer & kommunikation - samt Personlig gennemslagskraft & High Performance SEBASTIAN NYBO Foredragsholder, ekspert i følelsesmæssig intelligens, holistisk ledelse ...
https://speakerslounge.dk/pernille-aalund/

Pernille Aalund

'Tro, lykke og livsvalg' PERNILLE AALUND Forretningskvinde, Talkshowvært, Forfatter og Foredragsholder. Foredrag om krop, karriere og kærlighed. Pernille ...
Foredrag med Ole Wessung, Foredragsholder Ole Wessung SpeakersLounge

Ole Wessung

360° Sund virksomhed OLE WESSUNG Kiropraktor & Direktør i virksomheden 360 Sundhed. Ole Wessung er én af Danmarks ...
Foredrag med Rasmus Bagger, rasmus bagger, SpeakersLounge

Rasmus Bagger

Forøg din ydeevne! RASMUS BAGGER Foredragsholder, performance coach og mental træner for sportens verden og erhvervslivet. Rasmus Bagger ...
Foredrag med Marie Litrup, Marie Litrup SpeakersLounge 4

Marie Litrup

Tid og overskud i hverdagen - Oplever du at mængden af opgaver, du skal nå, og tiden du ...
Foredrag med Lars Godbersen

Lars Godbersen

Humoristiske foredrag om børn og unge, opdragelse, ledelse og motivation LARS GODBERSEN Tidligere FLying Superkid og nu træner, ...
Foredrag med Dorte Krog, Dorte Krogh

Dorte Krogh

Brug kultur og værdier aktivt! DORTE KROGH Foredragsholder, workshopkonsulent, forfatter og ledelsesrådgiver. Hun er Mentor i DTU Scionpark, ...
Foredrag med Rikke Maj Thauer

Rikke Maj Thauer

Stress er også dit eget ansvar! RIKKE MAJ THAUER Foredragsholder og én af Danmarks førende stresseksperter og forfatter ...
Foredrag med Johnny Jensen

Johnny Jensen

Den professionelle kundeservice & IT servicedesk JOHNNY JENSEN Professionel underviser og foredragsholder  Johnny Jensen formår på en særlig ...