Styrk den kollektive produktivitet med en 4-dages arbejdsuge

Pernille Garde Abildgaard

CEO og stifter virksomheden "Take Back Time" samt Danmarks førende ekspert i 4-dages arbejdsuge

Hvem er Pernille Garde Abildgaard
Pernille Garde Abildgaard er en af Danmarks førende eksperter, når det kommer til at skabe lykkelige medarbejdere, sunde virksomheder og opnå større kollektiv effektivitet. Pernille Garde Abildgaard har specialiseret sig i, hvordan medarbejdere og ledere tager tiden tilbage i form af personlig og kollektiv effektivitet samt, hvordan organisationer skaber en 4-dages arbejdsuge.

Det får du ud af et foredrag med Pernille Garde Abildgaard
Du får konkrete værktøjer til, hvordan du kan arbejde smartere og få mere tid til dig selv og dine projekter. Du får et indblik i, hvordan andre danske virksomheder arbejder med en 4-dages arbejdsuge. Hvordan ville en 4-dages arbejdsuge mon se ud i din organisation?

Derfor skal du booke et foredrag med Pernille Garde Abildgaard
I en verden hvor mails, møder, dårlige vaner og ineffektive arbejdsgange gang på gang stjæler vores dyrebareste ressourcer – nemlig vores tid – er det vigtigere end nogensinde at stoppe op og genoverveje, hvordan vi har indrettet vores arbejdsliv. Måske kunne det gøres smartere?
Pernille Garde Abildgaard har sammen med adskillige danske virksomheder gennemtestet nye arbejdsmetoder, hvor en 4-dages arbejdsuge har skabt banebrydende resultater.

Du kan også booke Pernille Garde Abildgaard til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Brænd hamsterhjulet

Det antages, at succes skaber et lykkeligt arbejdsliv. Men det forholder sig direkte omvendt. Et lykkeligt arbejdsliv skaber succes.
I starten af 1900-tallet arbejde vi 6 dage om ugen – 60 timer om ugen. I 1980’erne blev vores arbejdstid sat ned til de nuværende 37-timer.

Men undersøgelser viser, at alle timer over 25 timer om ugen har en negativ effektiv på dine kognitive evner.

Og undersøgelser i flere virksomheder har vist, at produktivitet og indtjening ikke falder blot fordi timeantallet gør det. Faktisk viser resultaterne det stik modsatte. Det handler om den intensitet du arbejder med, når du er på arbejde – og ikke antallet af timer du arbejder.

Pernille Garde Abildgaard viser dig vejen til at op nå en 4-dages arbejdsuge i din virksomhed, hvor du vil skabe et balanceret arbejdsliv med mentalt overskud, høj faglighed, tilfredse kunder og glade kollegaer.


 

Masterclass i 4-dages arbejdsuge

Masterclass i 4-dages arbejdsuge

Lær at optimere din organisation eller din afdeling, således at I kun behøver at arbejde 4 dage om ugen. Dermed skabes en hel ekstra dag om ugen, der enten kan bruges til at holde fri – eller kan bruges som ‘buffer’ i travle perioder. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke. Mere end 35 danske virksomheder gør det allerede. Her er Masterclassen, der viser dig hvordan.

Masterclassen indeholder: 

  • 1 dags masterclass, hvor du får konkrete værktøjer og et løst skelet til, hvordan en 4-dages arbejdsuge kunne se ud i netop din organisation
  • ½ dags opfølgning, hvor I drøfter udfordringer, tanker, idéer og får lagt en plan for, hvordan du kommer videre i processen.
  • 1:1 coaching med Pernille Garde Abildgaard efter opfølgningen, hvor du får sparring på netop de tanker og udfordringer, som måtte gælde hos jer.

Download mere information omkring masterclassen her


Nina Renée Knoblauch-Larsen

Projektleder og konsulent, Maltfabrikkens Arbejdsfællesskab

“Pernille formåede at inspirere til både store og små forandringer på vores arbejdsplads. Det var vigtigt for os at opdage, hvor mange forstyrrelser, der hver dag truer koncentrationen. Med Pernilles værktøjer blev vi bedre rustet til aktivt at arbejde fokuseret”

Cecilie Kjær Svendsen

“Fremragende foredrag, som jeg ugentlig har refereret til - både privat og i arbejdslivet. Meget inspirerende kvinde og brugbare teorier.”

Mia Damhus

Leder af CET

“Mange tak for dit oplæg, som blev meget vel modtaget. Jeg satte selv stor pris på det, selv om jeg har læst bogen, og du er en super god foredragsholder - styrer rummet og er overbevisende og interessant”