SPEAKERSlounge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ring for professionel rådgivning Tlf. 53 80 90 04

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

PER RYT-HANSEN

Direktør, foredragsholder og tidligere underviser på Institut for Idræt på Københavns Universitet

Velkommen til foredrag, hvor der bliver talt med både store og små bogstaver, guldkorn og fuldkorn kastes i grams, og deltagerne bliver ramt både på bæltestedet og omkring mundvigene. 

Per Ryt-Hansen er ekspert i at levere sine humor-foredrag med stor seriøsitet. Hans foredrag henvender sig til både ledere, medarbejdere og til seniorstyrken.

Per Ryt-Hansen arbejder med humor for alvor. Han fylder ikke én med tomme kalorier, men har så mange vigtige pointer, at man går beriget hjem efter et foredrag. Efter et foredrag med Per kan du tage flere af hans guldkorn - og fuldkorn direkte med på arbejde dagen efter. Og så bliver du herligt underholdt. 

Det er ikke nok at sætte medarbejderne ind i et rum med delfiner i loftet og lilla lyssætning eller at ophænge en boks til gode ideer.

Idegenerende metoder frisætter kreativiteten! Og dem får du masser af med et foredrag af Per Ryt-Hansen.

Sprog
Dansk, Engelsk

Rejser fra
Birkerød

 

Om Per

Per Ryt-Hansen er fænomenet, hvor humor præsenteres gennem humorfaglige teorier, gennemtænkte erfaringer fra 19 års foredrag med kloge deltagere samt handlingsanvisninger.
Alt sammen pakket ind i fællesskabsfremmende latter.

Per har undervist 23 år i læreruddannelsen, kombineret med 6 års undervisning på Institut for Idræt, Københavns Universitet, hvor begrebet leg og kroppens nye udtryksformer var specialet. Medlem af  tomandslektorbedømmelsesudvalg for Undervisningsministeriet i 9 år, certificeret instruktør i teambuilding, kurser i innovation ved DPU og KL.

Per Ryt-Hansen lægger vægt på at formidle ægte humorfaglig substans, kursuseffekt og regelmæssig, fælleskabsfremmende latter. Foredrag skræddersys - med undertråd.  Så holder det!

Han er efterspurgt af de største og mindste virksomheder, kommuner, hospitaler, skoler, organisationer mf. Også uden for Danmark, hvor han bl.a. i de seneste 3 år har været i Nuuk 10 gange med kurser og foredrag for Selvstyret, store virksomheder, Erhvervsrådet og University of Greenland.  Han har altid dyrket humoren som privat lidenskab. Og som foredragsemne siden 2001. 

"Grundighed er en af min 3 værdier"
______
Per Ryt-Hansen

Foredrag

Alle foredrag kan holdes på engelsk eller dansk - Alle foredrag kan tilpasses ønsker og behov.


Humor i ledelse og ledelse af humor

Ingen eller en dårlig humorkultur spiser arbejdsglæde til morgenmad – er Per Ryt-Hansens udgangspunkt.

Per Ryt-hansen, SPEAKERSlounge foredrag, Seniorstyrken, foredrag, find foredragsholder, SPEKERS,ledelse, humor

Velkommen til en seriøs indføring i humor som ledelsesværktøj med garanteret kursuseffekt.

Foredraget gennemgår en undersøgelse af lederhumor: Ledere der lykkes med humor i høj grad, i mindre grad og ledere, der kommer galt af sted med humor. Her er noget at lære. Med kompetent brug af humor skaber du gennemslagskraft, sympati og rammer for arbejdsglæde og kreativitet. Og en positiv humorkultur er med til at fastholde medarbejderne.

Spring over hvor gærdet er højest og vær det gode eksempel for medarbejderne.

Har du ikke let adgang til din egen humor – så skab rammer for humor og understøt talenterne blandt medarbejderne. 
Undgå ikke at fortælle ”kvajehistorier” og styrk selvironien. Men undgå selvhøjtidelighed – som er humorens modsætning.
Per Ryt-Hansen opfordrer til at styrke ledernetværket med dette foredrag - fuld af faglighed og fælles latter.

Varighed: 90 min. – 3 timer eller efteraftale.


Humor, trivsel og arbejdsglæde

Per Ryt-Hansen, SPEAKERSlounge foredrag, humor, arbrjdsgæld, trivsel Per Ryt-Hansen, SPEAKERSlounge foredrag, SPEAKS, find foredrag, foredrag, foredragsholder

Velkommen til et seriøst og lattervækkende foredrag, hvor der vil blive talt med både store og små bogstaver, guldkorn og fuldkorn i kursiv kastes i grams, og deltagerne vil blive ramt både på bæltestedet og i mundvigene. Kursuseffekt garanteres!

Fænomenet humor præsenteres gennem humorfaglige teorier, gennemtænkte erfaringer fra 19 års møde med kloge og modige deltagere – hertil et par banale sandheder og enkelte uhæmmede påstande. Konkrete eksempler på humor på arbejdspladsen lægges frem og foræres væk! Endvidere gennemgås humorens virkemidler.

Summa summarum: I får ideer og værktøjer til at integrere jeres samspil og kommunikation med humor, så I kan løfte niveauet for arbejdsglæde i almindelighed og - når arbejdsmængden stiger, to er taget på kursus, og der er deadline i morgen.

Husk! En manglende eller dårlig humorkultur spiser arbejdsglæde til morgenmad.

Varighed: 90 min. – 3 timer eller efteraftale.

Eksempelvis kan tidsrammen være 45 minutter ved fx konferenceafslutning eller når man ønsker, at medarbejderne skal gå glade hjem.


Humor-teambuilding

Prøv en alternativ form for teambuilding, hvor latteren binder medarbejderne sammen. Før grupperne går i gang gennemgås humorens virkemidler. Dermed marineres både proces og produkt med humor. Se også teambuilding med musik som omdrejningspunkt.

Overraskelsen, overdrivelsen, underdrivelse og humorens øvrige virkemidler gennemgås. Herefter er medarbejderne klædt på til at kaste sig over forskellige typer af humoropgaver, som præsenteres for kollegaerne - med garanteret bifald! Vær forberedt på at arbejdsglæden tydeligt kommer til at kunne ses og høres!

Omvendt Robinsondyst fra
En holddyst på snilde, samarbejde, sanser og styrke - for skæg, sjov og for alvor.
Gælder det om at vinde? Nej! Det gælder om at vinde stort! Jo, der er præmier…
Det er omvendt! Og så siger vi ikke mere!

Musikalsk teambuilding med et stænk humor

Per Ryt-Hansen_Humor -Teambuilding_SPEAKERSlounge foredrag, teambuilding, foredrag med jumor,

Syng jer til sans og samling og indspil en CD!
I samarbejde med mangeårig keyboardspiller i SHUBIDUA Jørgen Thorup afklarer vi jeres kultur og særheder – det er det, som sangteksterne bliver lavet af!

Bliv forført af både musik og af egne morsomme tekster. På et mobilt lydstudie indspiller jeres sange til originale lydspor: “Fed Rock” eller ”Alpetoppen”. I modtager en CD med jer selv udenpå og egen tekst indeni!

Og var det noget ed en Shubidua-Quiz?
I kommer til at synge så taget letter! Teksterne ligger parat i hukommelsen. Godt humør, sammenhold og stemning for hele arbejdspladsen.

Vi overdriver ikke: Det er et forrygende personalearrangement med spænding, sjov, og spøjse opgaver, stående, siddende og råbende fællessang til “Danmark”, ”Fed tobak”, “Hvalborg”, “We wanna be free”  og mange flere. Præmier til vinderholdet – men også undervejs. Ja, alle vinder!

Afvikles for grupper på op til flere hundrede medarbejdere.

Varighed: 3 – 5 timer eller efter aftale.


Humor, gnister og meningsfuld antændelse - for seniorstyrken

Livgivende foredrag for alle mellem 60 og 100 år. Per Ryt-Hansen giver opskriften på at blive styrmand i sit eget liv med fokus på spændende livsindhold, livsglæde og meningsfuldhed. Forbered dig på konkrete, inspirerende eksempler, der kan smitte - ligesom latter!

Gnister kan både ses, høres, mærkes og duftes. Yes, der er smittefare: både sanselig og intellektuel. Per Ryt-Hansens indpakning er rullende, smittende latter. 

Aldersforskningen viser, at livet omkring 70-års alderen er et lykkeligt højdepunkt. Hør hvorfor og hør hvordan du som styrmand i dit eget liv aktivt kan styrke livsindhold, livsglæde og meningsfuldhed. Forbered dig på konkrete, inspirerende eksempler! 

Denne velsmagende, sammenkogte ret med kant krydres med lærerige anekdoter, kloge ord fra de store humorister og skæve sandheder – på en seriøs bund af faglighed og opløftende undersøgelser.

Per Ryt-hansen, SPEAKERSlounge foredrag, Seniorstyrken, foredrag, find foredragsholder, SPEKERS Per Ryt-hansen, SPEAKERSlounge foredrag, Seniorstyrken, foredrag, find foredragsholder, SPEKERS 

Velkommen til et spring over gærdet, hvor det er mest fleksibelt og få en alvorlig indføring i humor, som præsenteres gennem humorfaglige teorier, tankevækkende tanker og uhæmmede påstande! En god latter kan udrette mirakler, og humor er det korte karneval i hverdagen, der styrker livskvalitet og livsglæde.            

Modtag redskaber til selv at bruge og forbruge humoren endnu mere og til at vove at indtage en optimistisk tilgang til livet.

Højt at flyve, og bliv deroppe! Vil du med? 

Varighed: 90 min. – 3 timer eller efteraftale.


Møder med kreativitet og arbejdsglæde

Møder skal man glæde sig til og gå glade fra – ikke fordi det endelig sluttede, men fordi det gav udbytte og trivsel. Og så var det både effektivt og sjovt.

Hvordan ser jeres mødesmiley ud?

Mødet er arbejdspladsens rygrad. Her udveksles sorterede informationer, og fagligheden, trivslen og relationerne udvikles. Mødet er en træningsbane for god kommunikation, afprøvning af holdninger og ideer. Per Ryt-Hansen påstår, at benytter man industrikulturens traditionelle rundbordsmøde til alle mødets punkter svarer det til at forsøge at proppe en LP-plade ind i en iPod.

Start udviklingen af en mødekultur baseret på det klassiske møde, men suppleret med større effektivitet og nye kreative og engagerende møde- og debatformer. Kom og diskuter jeres aktuelle emner og dilemmaer på nye måder. Idegenerende metoder inddrages, som bryder mønstre og byder på overraskende, værdifulde løsninger.

Og vi starter til tiden!

Tidsramme: 3 – 5 timer


Har du brug for hjælp? Kontakt én af vores konsulenter her

Workshops

Foredrag og workshop kan kombineres efter ønske og aftale.


Introduktion til humor

Oplæg om humorens funktioner, humorens virkemidler og de tre store teorier om humor. Herefter er deltagerne klædt på til at arbejde - individuelt og i grupper - med forskellige selvvalgte humorprojekter ud fra en inspirationsliste og ud fra et evt. kommunikationsbehov på arbejdspladsen.

 

Har du brug for hjælp? Kontakt én af vores konsulenter her

 

Referencer

"De 3 timer, vi tilbragte i selskab med Per Ryt-Hansen, var både opløftende og inspirerende, og vi blev klogere. Med stor humor i formidlingen sørgede Per Ryt-Hansen for, at vi alle gik styrkede hjem, som kan medvirke til, at vi i fællesskab kan skabe en lidt sjovere og gladere hverdag for hinanden."
______
Anne Marie Olesen, cand. jur. policechef, Tryg Forsikring. 3 timers foredrag med lattervækkende og energifyldt praksis for 110 medarbejdere

”Du må skrive dit foredrag ned i en bog. Det var fantastisk. Jeg har aldrig hørt så godt et foredrag før. Du må love mig at lave en bog.”
______
Kirsten Pagh, pensionist i Kongens Lyngby. Foredrag for 100 pensionister, Bondebyen i Lyngby

"Det var et eminent, fantastisk foredrag. Vi kunne være blevet ved meget længere."
______
Inge Corell, Rungsted. Foredrag for 35 pensionister, Fritidshuset i Rungsted


Referencer fra arrangementer for ledere

vedrørende Humor i ledelse og i kommunikation. Udvikling af en effektiv, kreativ og engagerende mødekultur. Attraktive arbejdspladser.

"Per Ryt-Hansen serverede sin pointer med et oplæg, der var lige i øjet - humoristisk og en god afslutning på dagen, samtidig med at budskabet gav stof til eftertanke. Vi kan bestemt anbefale Per Ryt-Hansen."
______
Britt Lyndgaard Projektchef, Kommunernes Landsforening. 400 ledere til konference om attraktive kommunale arbejdspladser

"Tak for et fantastisk foredrag. Bestyrelsen vil allerede nu gerne hyre dig til næste år. Gode overvejelser og redskaber og jeg selv – som intern underviser – tager en masse elementer med mig."
______
Pia Kratman Holm, udviklingskonsulent, Bornholms Regionskommune, foredrag for 70 medarbejdere

"Tak for stor grundighed, flot afvikling og en energi måske på højde med den, vi producerer!"

Helle Dige Pedersen, manager, Group Finance & Operations, Vestas A/S - 5 timers foredrag og udendørs humor-teambuilding for 150 medarbejdere

"Det er sjældent, at kursusdeltagere griner så meget i løbet af et kursus og flygter ud på toilettet, ikke fordi de keder sig, men fordi de er ved at ”bip” i bukserne af grin."
_______
Morten Herlev, journalist, Jyske Bank Nyt, heldagskursus for SFO-ledere i Allerød

"Tusind TAK for i fredags, det var en rigtig god og hylende morsom eftermiddag du havde sat sammen til os! Der bliver stadig talt om teambuildingen, og jeg er slet ikke i tvivl om, at der bliver high five’t mere på gangen og råbt SPOINK: Klap, duiiiittt, spojnk."
______
Marie Clausen, projektleder, 4-timers humorteam-buildingskursus for 25 projektledere hos Lundbeck A/S

"Kære Per. Tusind tak for sidst, det var en forrygende god søndag. Alle har været super glade for det hele. Din personlighed og humor falder helt i tråd med apotekets og mine holdninger, så du skal blive anbefalet til alle sider."
______
Inge-May Petersen, ledende farmaceut, Svaneapoteket i Lyngby. Humor- og trivselsdag for 
25 ansatte

"Vi har i SAD haft fornøjelsen af at have Per Ryt-Hansen som foredragsholder – først for lederne og dernæst for medarbejderne. Per afleverer sprudlende foredrag afbrudt af overraskende indslag med vandforstøver, megafon m. m.

Per er god til at inddrage kursisterne med dialog og med praktiske øvelser, så alle får et godt grin og føler en afslappet atmosfære. Dette gør, at budskabet og den dybere mening trænger helt ind. Alle får et stort udbytte af hans foredrag."
______
Palle Thomsen, souschef, Frederikshavn. Kursusarrangør i SAD, to 3-timers foredrag, for ledergruppen og siden for medarbejderne, Foreningen SAD (sammenslutning af alle typer børne- og ungdomsinstitutioner)

Reference fra arrangementer omkring mødekultur

"Per Ryt-Hansen underviste en hel dag på kursus for 48 gruppeledere i Den Gruppebaserede Efteruddannelse af de praktiserende læger. Emnet for kurset var ”Det lærende og energifyldte møde”

Formålet var at styrke gruppeledernes mødelederfunktion med særlig fokus på møde- og læringsformer, etablering af stemninger og kommunikation præget af humor, en legende tilgang og kreativitet.

Per Ryt-Hansen har til fulde opfyldt dette formål gennem vekslende indlæg og kreative øvelser og mødeformer til forskellige formål. Han har ydet en fremragende og engageret undervisning med stor deltageraktivitet og stor tilfredshed i den efterfølgende evaluering.

Omdrejningspunktet har været humor og Per har veloplagt og velforberedt med stor indsigt og humor guidet os igennem dette emne.

Vi kan på det varmeste anbefale Per Ryt-Hansen, som en inspirerende, varm og velforberedt underviser."
______
Praktiserende læger, Jytte Johansen, Lisbeth Boss og Gitte Hessel

 

Har du brug for hjælp? Kontakt én af vores konsulenter her

Send en uforpligtende forespørgsel på Per Ryt-Hansen

- du får svar inden for kort tid!

"Tak for stor grundighed, flot afvikling og en energi måske på højde med den, vi producerer!"

Helle Dige Pedersen, manager, Group Finance & Operations, Vestas A/S - 5 timers foredrag og udendørs humor-teambuilding for 150 medarbejdere

"Per Ryt-Hansen serverede sin pointer med et oplæg, der var lige i øjet - humoristisk og en god afslutning på dagen, samtidig med at budskabet gav stof til eftertanke. Vi kan bestemt anbefale Per Ryt-Hansen."
______
Britt Lyndgaard Projektchef, Kommunernes Landsforening. 400 ledere til konference om attraktive kommunale arbejdspladser

"Per Ryt-Hansen arbejder med humor for alvor. Han fylder ikke én med tomme kalorier, men har så mange vigtige pointer, at man går beriget hjem efter et foredrag. Flere af hans guldkorn - og fuldkorn(!) - har jeg taget direkte med mig på arbejde dagen efter. Og så gør det jo ikke noget, at man bliver herligt underholdt, mens man tager imod hans undervisning. Alle 50 ledere var begejstrede."
______
Paula Larrain, kampagneleder, foredrag for 50 erhvervsledere i trekantområdet

"Tak for et fantastisk foredrag. Bestyrelsen vil allerede nu gerne hyre dig til næste år. Gode overvejelser og redskaber og jeg selv – som intern underviser – tager en masse elementer med mig."
______
Pia Kratman Holm, udviklingskonsulent, Bornholms Regionskommune, foredrag for 70 medarbejdere

Relaterede foredrag

Tatiana Pykhtina_SPEAKERSlounge foredrag Tlf. +45 27606005

Tatiana Pykhtina

back2basics - building world’s best workplaces TATIANA PYKHTINA Foredragsholder og rådgiver back2basics is an investment in your future ...
Hardeep Dhanjal, SPEAKERSlounge foredrag, Arbejdskultur, Forandring, Formidling, Kommunikation, Kultur, Ledelse & Lederudvikling, Medarbejderudvikling, Organisation, Personlig udvikling, Teamudvikling Udvikling

Hardeep Dhanjal

Positive forandringer i organisationen - ved at arbejde med de involverede menneskers mentale og følelsesmæssige tilstand. HARDEEP DHANJAL ...
Laura-Faurschou, foredragsholder-hos, foredrag, SPEAKERSlounge.dk, Tlf. 27606005

Laura Faurschou

Bliv en outstanding formidler - Lauras tilgang til præsentationsteknik er levende, humoristisk og dejlig konkret LAURA FAURSCHOU Foredragsholder, ...
Trine Petersen, SPEAKERSLounge, foredrag, retspsykiatri, borderline, selvskade, spiseforstyelser, mobning

Trine Petersen

Fra moppe offer til retspsykiatris patient - en personlig beretning, om borderline og selvskade TRINE PETERSEN Forfatter og ...
Victor Fddersen, foredrag, foredragsholder, book foredrag, vinderteam, OL guldvinder

Victor Feddersen om vinderteams og vinderkultur

Vinderteams og vinderkultur - vinderteams har det sjovest og sikrer solid bundlinje i virksomheden VICTOR FEDDERSEN Foredragsholder, OL-guldvinder ...
Smild dig glad, bog, Jesper Bergstrøm, SPEAKERSlounge foredrag

Jesper Bergstrøm

Boost dit salg – ved at afkode og forstå dine kunders kropssprog JESPER BERGSTRØM CEO, foredragsholder, underviser og ...
Christina Busk, SPEAKERSlounge fordrag, foredragsholder, find foredragrag

Christina Busk

Moderne etik – og de etiske valg du står overfor som menneske, privat og professionelt CHRISTINA BUSK Direktør, ...

Steffen Andersen

Det har aldrig været vigtigere at forstå hvad vi spiser og hvorfor – udfordringer, muligheder og trusler ved ...
Grums, SPEAKERSLounge, foredrag, foredragsholder

Simon og Rasmus fra Grums

Gode historier om iværksætteri, bæredygtighed & kaffegrums – fra kaffegrums til hudpleje. Ja, den er god nok. SIMON ...
Steffen Lykke Rasmussen, SPEAKERSlounge, foredrag, foredragsholder, book foredrag

Steffen Lykke Rasmussen

OM SOCIALT IVÆRKSÆTTERI – et halvt år som hjemløs og nytænkning af de sociale indsatser STEFFEN LYKKE RASMUSSEN ...
Mikael kamper, SPEAKERSlounge, foredrag, tlf. 27606005, foredragsholder

Mikael Kamber

Skru op for arbejdsglæden og livsglæden – foredrag om positiv psykologi MIKAEL KAMBER Journalist, forfatter og foredragsholder. Inspirerende ...
SPEAKERSLounge ofredrag, Kenneth Collins, foredrag, find foredrag

Kenneth Collins

Smerte og stresshåndtering – kan reduceres med simple redskaber KENNETH COLLINS Kropsterapeut, stifter af Body Correction & foredragsholder ...
Tina Nielsen, SPEAKERSlounge foredrag, Tlf. 27606005

Tina Nielsen

Slip stressen – Tinas tilgang til stresscoaching er at koble selve coachingen med mentaltræning, for at opnå det ...
Osama Salame_SPEAKERSlounge foredrag_

Osama Salame

Historier, der rykker! – motivation, historiefortælling og effekten af storytelling OSAMA SALAME Motivational Speaker og Storyteller Jeg er ...
Henrik Skovdal, SPEAKERSLounge foredrag, tlf. 27 6060 05

Henrik Skovdal

Er du til grin? – Skal du virkelig trænge igennem foran en forsamling, virker din humor som den ...
Foredragholdere SPEAKERSlounge,_foredragsrække 2020, foredrag, foredragsholder

SPEAEKERSlounge Foredragsrække 2020

SPEAKERSlounge foredragsrække 2020 – kom til gratis foredrag og hør top professionelle oplægsholdere I 2020 afholder SPEAKERSlounge inspirerende ...
Tina Pakula, foredragsholder hos SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, SPEAKERSlounge

Tina Pakula

Misforståede medarbejdere – Som leder kan du ikke eksekvere og forandre alene - du må derfor forstå dine ...
Pernille Taarup, foredragsholder. SPEAKERSlounge foredrag, find foredragsholder, foredrag

Pernille Taarup

Relationer – hun skaber menneskelig og forretningsmæssig udvikling og forandring i private og offentlige organisationer PERNILLE TRRAUP Foredragsholder, ...
Frederik Hansen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholder, innovation, transformation

Frederik Hansen

Innovation, transformation og trendovervågning er vigtigere end nogensinde før – Bliv bedre forberedt til at håndtere en disruptiv ...
Lene Fischermann, SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, foredrag, SPEAKERSlounge

Lene Fischermann

Lederskab med kraftfuld kommunikation - Er du leder, er det ikke nok at udøve ledelse LENE FISCHERMANN Lene ...
Foredragsholder-Søren-Matthiesen-Unge-stoffer-og-misbrug_SPEAKERSlounge

Søren Matthiesen

Fra narkoman til akademiker - vejen tilbage til livet SØREN MATTHIESEN Jurastuderende, foredragsholder og YouTuber Mit navn er ...
torben Lorentsen, Speakerslounge, foredrag

Torben Lorentsen

DIN styrke til succes - findes i din personlighed og passion!! TORBEN LORENTSEN Foredragsholder, underviser, mentor og menneske ...
Keld Jensen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholdere

Keld Jensen

Du har 8-10.000 forhandlinger årligt – måske bør du lære hvordan du kan tackle dem bedre? KELD JENSEN ...
Henrik Bisbo, foredragsholder, Speakersklounge

Henrik Bisbo

Verdens ældste analyseværktøj – mere livskraftigt end nogensinde. HENRIK BISBO Erfaren leder fra det private erhvervsliv, team builder, ...
Georg-Julin, Speakerslounge foredrag, foredragsholdere

Georg Julin

Hvor blev den danske humor af? - kommunikation for alle aldersklasser GEORG JULIN Kommunikationsrådgiver, journalist, underviser, programtilrettelægger for ...
Amy Doherty Jönsson, speakerslounge, foredrag, foredragsholder

Amy Doherty Jönsson

Teenagementor som ALTID hepper på de unge - alle unge er i stand til at udvikle sig positivt ...
Bernt Lassen, Speakerslounge, foredrag, foredragholder

Bernt Lassen

Med fokus på at leve et godt og lykkeligt liv - i arbejde og fritid BERNT LASSEN Indehaver ...

Thomas Gerstrøm

Din kærlighed til barnet udtrykkes også med et nej! - han giver forældre øvelser, metoder og tro på, ...
Janni Bach, foredrag, Speakerslounge,

Janni Bach

Led som en leder - og dine medarbejdere arbejder med glæde JANNI BACH Organisatoriskpsykologisk konsulent / cand. comm. ...
Speakerslounge foredrag-talk-generation-z - 1

Jahanzeeb Ahmed & Antonio Roca

Myths and Truths about Generation Z - om de mange misforståelser, virksomheder har om denne generation JAHANZEEB AHMED ...

Yvonne Urban

"Fremtidens karriere" - når talen falder på forretning koblet med menneskers karrieredrømme og arbejdsmarkedets agile udvikling. YVONNE URBAN ...
Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

Morten Brünning Brøgger

Unfolding Human Potential -Fremtidens lederegenskaber indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed. MORTEN BRÜNNING BRØGGER Mentaltræner og erhvervscoach, Team- og ...
Marie Laursen, speakerslounge, pigen med glasknoglerne, foredragsholder

Marie Laursen

"Sæt turbo på din livsglæde" Ærlige og inspirerende foredrag om både sygdom, livsglæde, jernvilje og humor. Marie Holm ...
Kenneth Dreyer, Speakerslounge, foredrag, foredragsholder find foredrag1

Kenneth Dreyer

Træn din mentale styrke og skab resultater Hvordan kan du øge din mentale styrke? KENNETH DREYER Mentaltræner, coach ...
Jytte Hollender, SpeakersLounge ,foredrag, find foredrage, foredragsholder, karriereudvikling

Jytte Hollender

De tre tidstyper®, karriereudvikling for kvinder og forskellene på mænd og kvinders kommunikationsform JYTTE HOLLENDER Professionel underviser og ...
peter winther, speakerslounge, foredrag

Peter Winther

Foredrag om kundeloyalitet - foredrag om kundeloyalitet, mental sundhed, konflikter, forandringer og personlig udvikling. PETER WINTHER Loyalitetsekspert, forfatter, ...

Jette Blok

Do Less – Be More - Skab balance i din hverdag JETTE BLOK Foredragsholder, Coach, StressKonsulent, Terapeut, YogaMamma ...
Mathias Bruhn, SpeakersLounge, foredrag, personlig gennemslagskraft

Mathias Bruhn

Lær at brænde igennem i din karriere med stærke førstehåndsindtryk, præsentationer der huskes og karismatisk gennemslagskraft!  Mathias Bruhn ...
Sigga Birkvad, speakerslounge, foredrag, foredragsholdere

Sigga Birkvad

”Mental sundhed & livsstil” - du får det liv, du lever SIGGA BIRKVAD Selvstændig formidler med fokus på ...
Dorte Møller Madsen, SpeakersLounge

Dorte Møller Madsen

Sælger I stadig, som da der var ledning på telefonen? DORTE MØLLER MADSEN Foredragsholder, Digital Strateg og Forretningsudvikler ...