MALUE MONTCLAIRRE

Terapeut, foredragsholder og kursusleder.

Malue hjælper mennesker med at gå fra, at være ubevidst medløber til blive bevidst medskaber, af eget liv. Ingen kan være det de er, hvis de ikke ved, hvad de er. Ingen kan bruge det de har, hvis de ikke ved, hvad de har. Og ingen kan tage ansvar for eget ”virke”, så længe de ikke ved, hvordan de virker.

Malue Montclairre's mission er, at give flere mennesker viden om det ansvar de selv har, i skabelsen af det liv som de ønsker sig. Dette gør Malue på en revolutionerende og jordnær måde med simpel viden om kvante- og metafysikkens love og påvirkningen af dem, i et menneskes liv. Tager vi dét ansvar, får vi til gengæld lykkefølelser og uendelig frihed i skabelsen af vores eget liv.

Du får udvidet dit perspektiv, med letfordøjelig viden om dig selv og dit samspil med det univers som du lever i, idet Malue kombinerer de mest betydningsfulde elementer fra naturvidenskaben og det menneskelige liv – krop, sind og følelser – krydret med en filosofisk tilgang til, hvordan ånd og sjæl også spiller en væsentlig rolle i vores liv.

 

 

Sprog
Dansk

Rejser fra
København

 

Udtalelse

“Det er mere present nu, end nogensinde før, at mennesket øger sin bevidsthed. 

Jo højere bevidsthed vi har, desto større kendskab får vi til os selv og om den forbindelse vi alle har, med alt andet.

______
 Malue Montclairre 

 

Send en ufopligtende forespørgsel på Malue Montclairre her→

Foredrag


80/20 uden max!

Pareto princippet er en matematisk udregning, som i store træk viser, at 20% af vores arbejde udgør 80% af vores resultater. På foredraget tager vi afsæt i, hvordan I kan optimere arbejdsenergien med kraftfulde værktøjer, så effekten af de 20% af jeres arbejdsindsats, forbedres. Uden stress, men med glæde.

Resultatet giver både fantastisk selvtillid, arbejdsglæde og forbedring af jeres arbejdsklima og team spirit.Sådan træffer du bedre beslutninger!

Med dette foredrag får I viden om, hvordan kvante- og metafysikken konstant påvirker jer og resultatet af jeres beslutninger, ud fra den energi som I træffer og udfører jeres beslutninger med.

Denne innovative og nytænkende måde at bruge naturvidenskaben på, kan ændre en fundamental måde at arbejde på, i optimeringen af de menneskelige ressourcer som I er, for et mere harmonisk arbejdsliv.Fra mere til bedre

Dette foredrag er fyldt med Aha oplevelser! I vil få viden om, hvorfor og hvordan I kan ændre jeres vaner, med forståelse for den virkning, som vaner har på jeres liv, set ud fra et både menneskeligt og naturvidenskabeligt perspektiv. Ikke blot for at få mere, men for at få bedre! Fejl eller feedback?!

Vi skal udvide vores nysgerrighed på de fejl vi laver, hvis vi skal forstå gaven i dem. Og det er ikke blot helt lavpraktisk! Det er faktuelt også sådan den menneskelige hjerne er skruet sammen; vi kan ikke både være nysgerrige og negative over en fejl, på én og samme tid; altså må vi vælge!

Formålet med dette foredrag er, at vise dig, hvor perfekt du allerede er skabt, og hvordan du med nysgerrighed på dig selv, og naturvidenskabens feedback til dig, kan lære dig selv, og din egen energi at kende, så du bevidst kan vælge, at fejle klogere. Det succesfulde team

På dette foredrag vil I få top motiverende viden om, hvordan I kan blive et succesfuldt team, og ikke bare en gruppe mennesker med fælles mål.

Det succesfulde team består af mennesker som er bevidste om deres egne ressourcer, og efter dette foredrag vil I have viden om hver jeres menneskelige ressourcer, og hvordan I sammen kan skabe succes med intentioner til alles højeste og fælles bedste.

I bliver præsenteret for den del af de naturvidenskabelige love, som udgør tiltrækning og I får dermed viden som ligger langt ud over, hvad de fleste er bevidste om.Skab dig lige!

Din tænkning, din selvforståelse og din selvopfattelse sætter dagsordenen for, hvordan du møder dine egne, og andres, forventninger, og de forskellige forandringer som I møder.

Med dette foredrag får I indsigten i revolutionerende viden om Jeres medfødte evne til, at forbedre og genskabe jer selv.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte én af vores konsulenter her→

 
Workshop

Workshops – vi går mere i dybden

En workshop er typisk på 3-4 timer, men kan i øvrigt tilpasse netop virksomhedens ønsker, behov og muligheder.

Mange af Malue´s foredrag kan også bookes som workshop eller til en uddannelsesdag, og afhænger af antallet af deltagere. Kontakt for uforpligtende samtale og mere information.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte én af vores konsulenter her→

 
Video

Video er på vej!

 

Søg flere foredragsemner her →


 
 
Referencer

Nedenfor ser du en liste med udpluk af udtalelser og referencer. Hvis du har spørgsmål eller ønsker uddybning af specifikke emner, er du velkommen til at kontakte os her.

Har du brug for hjælp, kan du kontakt en konsulent her →


”Sammen med Malue’s store viden og indsigter i teori har hun en ligeså stor og vigtig menneskelig forståelse. Det giver en helt særlig form for kombination til at jeg forstår og begynder at arbejde på nye måder og dermed kan skabe min nye virkelighed. Det jeg nu har lært, vil jeg have glæde af de næste mange, mange år!”

______

Karenmaria

” Når jeg er til foredrag, er det vigtigt for mig at vide, at foredragsholderen ved hvad de laver, kan deres stof, og får mig til at føle mig sikker og tryg, én som kan sit kram. Sådan er Malue Montclairre Ignez. Malue´s viden, tanker og visdom flyder ubesværet i en hjertelig sårbar åbenhed. Som griber og åbent tager mig med, i opdagelsen af mig selv. Jeg går til mange foredrag, Kan jeg få bare ét Aha! så er det efter min målestok en succes. Aha! oplevelserne fik jeg mange af da jeg hørte den levende og dygtige Malue fortælle” 

______

Carsten Islington

”Malue giver nogle helt konkrete værktøjer at arbejde med, som er lette at implementerer i hverdagen og giver super god mening. Og fremfor alt bliver det helt tydeligt at alle svarene og mulighederne – heldigvis – ligger i os selv, hvis vi tør se på os selv med ærlige og kærlige øjne. Malue er en utrolig skarp, ærlig og hjertelig guide under hele rejsen.” 

______

Nicoline Olesen

Send en uforpligtende forespørgsel på Malue Montclairre

- Du får svar inden for kort tid

  Malue giver nogle helt konkrete værktøjer at arbejde med, som er lette at implementerer i hverdagen og giver super god mening. Og fremfor alt bliver det helt tydeligt at alle svarene og mulighederne – heldigvis – ligger i os selv, hvis vi tør se på os selv med ærlige og kærlige øjne. Malue er en utrolig skarp, ærlig og hjertelig guide under hele rejsen.”

  ______

  Nicoline Olesen

  Relaterede foredrag

  Ian Wisler-Poulsen

  Skab mindeværdige kundeoplevelser - og bliv kundens foretrukne samarbejdspartner Ian Wisler-Poulsen Hvem er Ian Wisler-PoulsenIan Wisler-Poulsen er ekspert ...

  Bastian Overgaard

  Styrk samarbejde, motivation og trivsel gennem Silent Co-creation Bastian Overgaard Hvem er Bastian OvergaardBastian Overgaard er ledelsesrådgiver, forfatter ...

  Iris Engelund

  Sæt dit talent i spil - og styrk dine relationer og samarbejde Iris Engelund Hvem er Iris Engelund Iris ...
  Hardeep Dhanjal, SPEAKERSlounge foredrag, Arbejdskultur, Forandring, Formidling, Kommunikation, Kultur, Ledelse & Lederudvikling, Medarbejderudvikling, Organisation, Personlig udvikling, Teamudvikling Udvikling

  Hardeep Dhanjal

  Udnyt dit fulde potentiale - Og skab positive forandringer HARDEEP DHANJAL Hvem er Hardeep DhanjalHardeep har en baggrund ...
  Victor Fddersen, foredrag, foredragsholder, book foredrag, vinderteam, OL guldSPEAKERSlounge foredrag,

  Victor Feddersen

  Vinterteams skaber resultater - og har det sjovere Victor Fedderesn Hvem er Victor FeddersenVictor Feddersen er tidligere dansk ...
  Smild dig glad, bog, Jesper Bergstrøm, SPEAKERSlounge foredrag

  Jesper Bergstrøm

  Boost dit salg - ved at afkode og forstå dine kunders kropssprog JESPER BERGSTRØM Jespers foredrag og peptalks ...
  Christina Busk, SPEAKERSlounge fordrag, foredragsholder, find foredragrag

  Christina Busk

  Moderne etik - og de etiske valg du står overfor som menneske, privat og professionelt CHRISTINA BUSK Etik ...

  Steffen Andersen

  Det har aldrig været vigtigere at forstå, hvad vi spiser og hvorfor STEFFEN ANDERSEN Hvem er Steffen AndersenSteffen ...
  Grums, SPEAKERSLounge, foredrag, foredragsholder

  Simon og Rasmus fra Grums

  Gode historier om iværksætteri, bæredygtighed & kaffegrums - fra kaffegrums til hudpleje. Ja, den er god nok. SIMON ...
  Steffen Lykke Rasmussen, SPEAKERSlounge, foredrag, foredragsholder, book foredrag

  Steffen Lykke Rasmussen

  Gentænk de sociale indsatser - social iværksætter som skaber innovative sociale løsninger STEFFEN LYKKE RASMUSSEN Hvem er Steffen ...
  Mikael kamper, SPEAKERSlounge, foredrag, tlf. 27606005, foredragsholder

  Mikael Kamber

  Skru op for din arbejdsglæde, motivation og trivsel - få konkrete værktøjer fra positiv psykologi Mikael Kamber Hvem ...
  Tina Nielsen, SPEAKERSlounge foredrag, Tlf. 27606005

  Tina Nielsen

  Slip stressen - Tinas tilgang til stresscoaching er at koble selve coachingen med mentaltræning, for at opnå det ...
  Osama Salame_SPEAKERSlounge foredrag_

  Osama Salame

  Historier, der rykker! - motivation, historiefortælling og effekten af storytelling OSAMA SALAME Jeg er vild med Storytelling og ...

  SPEAKERSlounge Foredragsrække 2021

  SPEAKERSlounge foredragsrække 2021 - kom til foredrag og bliv inspireret til dit næste arrangement I 2021 afholder SPEAKERSlounge ...
  Tina Pakula, foredragsholder hos SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, SPEAKERSlounge

  Tina Pakula

  Misforståede medarbejdere - Som leder kan du ikke eksekvere og forandre alene - du må derfor forstå dine ...
  Frederik Hansen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholder, innovation, transformation

  Frederik Hansen

  Innovation, transformation og trendovervågning er vigtigere end nogensinde før - Bliv bedre forberedt til at håndtere en disruptiv ...
  Keld Jensen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholdere

  Keld Jensen

  Bliv en mester i forhandling og adfærd KELD JENSEN Hvem er Keld JensenKeld Jensen er til dagligt leder ...

  Amy Doherty Jönsson

  Alle unge kan udvikle sig positivt og få den fremtid, de fortjener Amy Doherty Jönsson Hvem er Amy ...

  Thomas Gerstrøm

  Din kærlighed til barnet udtrykkes også med et nej! - han giver forældre øvelser, metoder og tro på, ...
  Janni Bach, foredrag, Speakerslounge,

  Janni Bach

  Led som en leder - og dine medarbejdere arbejder med glæde JANNI BACH Janni Bach er en erfaren ...

  Yvonne Urban

  "Fremtidens karriere" - når talen falder på forretning koblet med menneskers karrieredrømme og arbejdsmarkedets agile udvikling. YVONNE URBAN ...
  Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

  Morten Brünning Brøgger

  Unfolding Human Potential -Fremtidens lederegenskaber indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed. MORTEN BRÜNNING BRØGGER Morten har mere end 15 ...
  Kenneth Dreyer, Speakerslounge, foredrag, foredragsholder find foredrag1

  Kenneth Dreyer

  Træn din mentale styrke og skab resultater Hvordan kan du øge din mentale styrke? KENNETH DREYER Mentaltræner, coach ...
  Jytte Hollender, SpeakersLounge ,foredrag, find foredrage, foredragsholder, karriereudvikling

  Jytte Hollender

  De tre tidstyper®, karriereudvikling for kvinder og forskellene på mænd og kvinders kommunikationsform JYTTE HOLLENDER Jytte Hollender er ...
  peter winther, speakerslounge, foredrag

  Peter Winther

  Foredrag om kundeloyalitet - foredrag om kundeloyalitet, mental sundhed, konflikter, forandringer og personlig udvikling. PETER WINTHER Peter Winthers ...

  Jette Blok

  Skab bedre balance i din hverdag Jette Blok Det får du ud af et foredrag med Jette BlokDet ...
  Mathias Bruhn, SpeakersLounge, foredrag, personlig gennemslagskraft

  Mathias Bruhn

  Lær at brænde igennem i din karriere med stærke førstehåndsindtryk, præsentationer der huskes og karismatisk gennemslagskraft!  Mathias Bruhn ...
  Dorte Møller Madsen, SpeakersLounge

  Dorte Møller Madsen

  Sælger I stadig, som da der var ledning på telefonen? DORTE MØLLER MADSEN Foredrag om BtB i en ...
  Suzana Milovic, SpeakersLounge, foredrag.

  Suzana Milovic

  Bæredygtig business er fremtidens forretningsmodel Suzana Milovic Hvem er Suzana MilovicMed sig i bagagen har Suzana mere end ...
  Balder Vent-Striim, ofredrag, SpeakersLounge 1

  Balder Vendt-Striim

  Styrk arbejdskulturen og øg arbejdsglæden Balder Vent-Striim Hvem er Balder Vendt-StriimBalder Vendt-Striim har gennem flere årtier arbejdet som ...
  Mads Keiser, SpeakersLounge, foredrag

  Mads Keiser

  Grin og bliv klog! - Underholdende foredrag om kønsforskelle, humor, arbejdsglæde og god kommunikation. MADS KEISER Foredragsholder, journalist, ...
  Mette Mortensen, SpeakersLounge foredrag1

  Mette Mortensen

  58 dage alene i vildmarken METTE MORTENSEN Hør Mettes ærlige og intense fortælling om hvordan hun taklede isolationen, ...
  Thomas Nybro SpeakersLounge foredrag1

  Thomas Dybro

  Forstå misforståelser THOMAS DYBRO Forfatter, coach, foredragsholder, teamudvikling, underviser i gidseloverlevelse i Forsvaret Thomas var blandt de overlevende, ...
  Torben Wiese, Foredrag med Torben Wiese

  Torben Wiese

  Bryd dine vaner - og nå nye højder! Torben Wiese Hvem er Torben Wiese Torben Wiese er blandt Danmarks ...
  Peter Mygind SpeakersLounge foredrag

  Peter Mygind

  Det glade liv og den ægte arbejdslæde! PETER MYGIND Skuespiller, tv-vært, musiker, entertainer, konferencier og foredragsholder. Foredrag med ...
  Annemette Digmann SpeakersLounge foredrag

  Annemette Digmann

  Forstå ledelse, samskabelse og innovation i det offentlige Annemette Digmann Hvem er Annemette DigmannAnnemette Digmann er aktionsforsker, og ...
  Foredrag med Rasmus Bagger, rasmus bagger, SpeakersLounge

  Rasmus Bagger

  Forøg din ydeevne! - foredrag og peptalks som er involverende og modige RASMUS BAGGER Foredragsholder, performance coach og ...
  Foredrag med Marie Litrup, Marie Litrup SpeakersLounge 4

  Marie Litrup

  Genvind kontrollen over din tid Marie Litrup Hvem er Marie LitrupMarie Litrup har mere end 15 års erfaring ...
  Foredrag med Lars Godbersen

  Lars Godbersen

  Mød børn og forældre i øjenhøjde - og vær stolt af det, du gør! Lars Godbersen Hvem er ...
  Foredrag med Dorte Krog, Dorte Krogh

  Dorte Krogh

  Brug kultur og værdier aktivt! DORTE KROGH Foredragsholder, workshopkonsulent, forfatter og ledelsesrådgiver. Hun er Mentor i DTU Scionpark, ...