SpeakersLounge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ring for professionel rådgivning Tlf. 53 80 90 04

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

MALUE MONTCLAIRRE IGNEZ

Terapeut, foredragsholder og kursusleder.

Malue hjælper mennesker med at gå fra, at være ubevidst medløber til blive bevidst medskaber, af eget liv. Ingen kan være det de er, hvis de ikke ved, hvad de er. Ingen kan bruge det de har, hvis de ikke ved, hvad de har. Og ingen kan tage ansvar for eget ”virke”, så længe de ikke ved, hvordan de virker.

Malue Montclairre Ignez's mission er, at give flere mennesker viden om det ansvar de selv har, i skabelsen af det liv som de ønsker sig. Dette gør Malue på en revolutionerende og jordnær måde med simpel viden om kvante- og metafysikkens love og påvirkningen af dem, i et menneskes liv. Tager vi dét ansvar, får vi til gengæld lykkefølelser og uendelig frihed i skabelsen af vores eget liv.

Du får udvidet dit perspektiv, med letfordøjelig viden om dig selv og dit samspil med det univers som du lever i, idet Malue kombinerer de mest betydningsfulde elementer fra naturvidenskaben og det menneskelige liv – krop, sind og følelser – krydret med en filosofisk tilgang til, hvordan ånd og sjæl også spiller en væsentlig rolle i vores liv.

Udtalelse

“Der er en årsag til alt hvad du oplever, og det er i opdagelsen af dig selv og valget i din tilgang til det som sker, at din bevidsthedsudvidelse begynder.”

______

- Malue Montclairre Ignez

Send en ufopligtende forespørgsel på Malue Montclairre Ignez her→

Foredrag


80/20 uden max!

Pareto princippet er en matematisk udregning, som i store træk viser, at 20% af vores arbejde udgør 80% af vores resultater. På foredraget tager vi afsæt i, hvordan I kan optimere arbejdsenergien med kraftfulde værktøjer, så effekten af de 20% af jeres arbejdsindsats, forbedres. Uden stress, men med glæde.

Resultatet giver både fantastisk selvtillid, arbejdsglæde og forbedring af jeres arbejdsklima og team spirit.Sådan træffer du bedre beslutninger!

Med dette foredrag får I viden om, hvordan kvante- og metafysikken konstant påvirker jer og resultatet af jeres beslutninger, ud fra den energi som I træffer og udfører jeres beslutninger med.

Denne innovative og nytænkende måde at bruge naturvidenskaben på, kan ændre en fundamental måde at arbejde på, i optimeringen af de menneskelige ressourcer som I er, for et mere harmonisk arbejdsliv.Fra mere til bedre

Dette foredrag er fyldt med Aha oplevelser! I vil få viden om, hvorfor og hvordan I kan ændre jeres vaner, med forståelse for den virkning, som vaner har på jeres liv, set ud fra et både menneskeligt og naturvidenskabeligt perspektiv. Ikke blot for at få mere, men for at få bedre! Fejl eller feedback?!

Vi skal udvide vores nysgerrighed på de fejl vi laver, hvis vi skal forstå gaven i dem. Og det er ikke blot helt lavpraktisk! Det er faktuelt også sådan den menneskelige hjerne er skruet sammen; vi kan ikke både være nysgerrige og negative over en fejl, på én og samme tid; altså må vi vælge!

Formålet med dette foredrag er, at vise dig, hvor perfekt du allerede er skabt, og hvordan du med nysgerrighed på dig selv, og naturvidenskabens feedback til dig, kan lære dig selv, og din egen energi at kende, så du bevidst kan vælge, at fejle klogere. Det succesfulde team

På dette foredrag vil I få top motiverende viden om, hvordan I kan blive et succesfuldt team, og ikke bare en gruppe mennesker med fælles mål.

Det succesfulde team består af mennesker som er bevidste om deres egne ressourcer, og efter dette foredrag vil I have viden om hver jeres menneskelige ressourcer, og hvordan I sammen kan skabe succes med intentioner til alles højeste og fælles bedste.

I bliver præsenteret for den del af de naturvidenskabelige love, som udgør tiltrækning og I får dermed viden som ligger langt ud over, hvad de fleste er bevidste om.Skab dig lige!

Din tænkning, din selvforståelse og din selvopfattelse sætter dagsordenen for, hvordan du møder dine egne, og andres, forventninger, og de forskellige forandringer som I møder.

Med dette foredrag får I indsigten i revolutionerende viden om Jeres medfødte evne til, at forbedre og genskabe jer selv.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte én af vores konsulenter her→

 
Workshop

Workshops – vi går mere i dybden

En workshop er typisk på 3-4 timer, men kan i øvrigt tilpasse netop virksomhedens ønsker, behov og muligheder.

Mange af Malue´s foredrag kan også bookes som workshop eller til en uddannelsesdag, og afhænger af antallet af deltagere. Kontakt for uforpligtende samtale og mere information.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte én af vores konsulenter her→

 
Video

Video er på vej!

 

Søg flere foredragsemner her →


 
 
Referencer

Nedenfor ser du en liste med udpluk af udtalelser og referencer. Hvis du har spørgsmål eller ønsker uddybning af specifikke emner, er du velkommen til at kontakte os her.

Har du brug for hjælp, kan du kontakt en konsulent her →


”Sammen med Malue’s store viden og indsigter i teori har hun en ligeså stor og vigtig menneskelig forståelse. Det giver en helt særlig form for kombination til at jeg forstår og begynder at arbejde på nye måder og dermed kan skabe min nye virkelighed. Det jeg nu har lært, vil jeg have glæde af de næste mange, mange år!”

______

Karenmaria

” Når jeg er til foredrag, er det vigtigt for mig at vide, at foredragsholderen ved hvad de laver, kan deres stof, og får mig til at føle mig sikker og tryg, én som kan sit kram. Sådan er Malue Montclairre Ignez. Malue´s viden, tanker og visdom flyder ubesværet i en hjertelig sårbar åbenhed. Som griber og åbent tager mig med, i opdagelsen af mig selv. Jeg går til mange foredrag, Kan jeg få bare ét Aha! så er det efter min målestok en succes. Aha! oplevelserne fik jeg mange af da jeg hørte den levende og dygtige Malue fortælle” 

______

Carsten Islington

”Malue giver nogle helt konkrete værktøjer at arbejde med, som er lette at implementerer i hverdagen og giver super god mening. Og fremfor alt bliver det helt tydeligt at alle svarene og mulighederne – heldigvis – ligger i os selv, hvis vi tør se på os selv med ærlige og kærlige øjne. Malue er en utrolig skarp, ærlig og hjertelig guide under hele rejsen.” 

______

Nicoline Olesen

Send en uforpligtende forespørgsel på Malue Montclairre

- du får svar inden for kort tid!

Malue giver nogle helt konkrete værktøjer at arbejde med, som er lette at implementerer i hverdagen og giver super god mening. Og fremfor alt bliver det helt tydeligt at alle svarene og mulighederne – heldigvis – ligger i os selv, hvis vi tør se på os selv med ærlige og kærlige øjne. Malue er en utrolig skarp, ærlig og hjertelig guide under hele rejsen.”

______

Nicoline Olesen

Relaterede foredrag

Foredragholdere SPEAKERSlounge,_foredragsrække 2020, foredrag, foredragsholder

SPEAEKERSlounge Foredragsrække 2020

SPEAKERSlounge foredragsrække 2020 – kom til foredrag i ZOO med 27 forskellige oplægsholdere Gennem hele 2020 afholder SPEAKERSlounge ...
Tina Pakula, foredragsholder hos SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, SPEAKERSlounge

Tina Pakula

Misforståede medarbejdere – Som leder kan du ikke eksekvere og forandre alene - du må derfor forstå dine ...
Pernille Taarup, foredragsholder. SPEAKERSlounge foredrag, find foredragsholder, foredrag

Pernille Taarup

Relationer – hun skaber menneskelig og forretningsmæssig udvikling og forandring i private og offentlige organisationer PERNILLE TRRAUP Foredragsholder, ...
Frederik Hansen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholder, innovation, transformation

Frederik Hansen

Innovation, transformation og trendovervågning er vigtigere end nogensinde før – Bliv bedre forberedt til at håndtere en disruptiv ...
Lene Fischermann, SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, foredrag, SPEAKERSlounge

Lene Fischermann

Lederskab med kraftfuld kommunikation - Er du leder, er det ikke nok at udøve ledelse LENE FISCHERMANN Lene ...
Foredragsholder-Søren-Matthiesen-Unge-stoffer-og-misbrug_SPEAKERSlounge

Søren Matthiesen

Fra narkoman til akademiker - vejen tilbage til livet SØREN MATTHIESEN Jurastuderende, foredragsholder og YouTuber Mit navn er ...
torben Lorentsen, Speakerslounge, foredrag

Torben Lorentsen

DIN styrke til succes - findes i din personlighed og passion!! TORBEN LORENTSEN Foredragsholder, underviser, mentor og menneske ...
Keld Jensen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholdere

Keld Jensen

Du har 8-10.000 forhandlinger årligt – måske bør du lære hvordan du kan tackle dem bedre? KELD JENSEN ...
Henrik Bisbo, foredragsholder, Speakersklounge

Henrik Bisbo

Verdens ældste analyseværktøj – mere livskraftigt end nogensinde. HENRIK BISBO Erfaren leder fra det private erhvervsliv, team builder, ...
Georg-Julin, Speakerslounge foredrag, foredragsholdere

Georg Julin

Hvor blev den danske humor af? - kommunikation for alle aldersklasser GEORG JULIN Kommunikationsrådgiver, journalist, underviser, programtilrettelægger for ...
Amy Doherty Jönsson, speakerslounge, foredrag, foredragsholder

Amy Doherty Jönsson

Teenagementor som ALTID hepper på de unge - alle unge er i stand til at udvikle sig positivt ...
Bernt Lassen, Speakerslounge, foredrag, foredragholder

Bernt Lassen

Med fokus på at leve et godt og lykkeligt liv - i arbejde og fritid BERNT LASSEN Indehaver ...

Thomas Gerstrøm

Din kærlighed til barnet udtrykkes også med et nej! - han giver forældre øvelser, metoder og tro på, ...
Janni Bach, foredrag, Speakerslounge,

Janni Bach

Led som en leder - og dine medarbejdere arbejder med glæde JANNI BACH Organisatoriskpsykologisk konsulent / cand. comm. ...
Speakerslounge foredrag-talk-generation-z - 1

Jahanzeeb Ahmed & Antonio Roca

Myths and Truths about Generation Z - om de mange misforståelser, virksomheder har om denne generation JAHANZEEB AHMED ...
Ulrich Fredberg Speakerslounge foredrag

Ulrich Fredberg

High Performance ledelse i det offentlige - Hvad kan vi lære fra fodboldverdenen? ULRICH FREDBERG Ledende overlæge, professor, ...

Yvonne Urban Carlstedt

"If you can dream it, you can do it" - eller hvad??? Kom med på en brutalt ærlig, ...
Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

Morten Brünning Brøgger

Unfolding Human Potential -Fremtidens lederegenskaber indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed. MORTEN BRÜNNING BRØGGER Mentaltræner og erhvervscoach, Team- og ...
Marie Laursen, speakerslounge, pigen med glasknoglerne, foredragsholder

Marie Laursen

"Sæt turbo på din livsglæde" Ærlige og inspirerende foredrag om både sygdom, livsglæde, jernvilje og humor. Marie Holm ...
Kenneth Dreyer, Speakerslounge, foredrag, foredragsholder find foredrag1

Kenneth Dreyer

Træn din mentale styrke og skab resultater Hvordan kan du øge din mentale styrke? KENNETH DREYER Mentaltræner, coach ...
Jytte Hollender, SpeakersLounge ,foredrag, find foredrage, foredragsholder, karriereudvikling

Jytte Hollender

De tre tidstyper®, karriereudvikling for kvinder og forskellene på mænd og kvinders kommunikationsform JYTTE HOLLENDER Professionel underviser og ...
peter winther, speakerslounge, foredrag

Peter Winther

Foredrag om kundeloyalitet - foredrag om kundeloyalitet, mental sundhed, konflikter, forandringer og personlig udvikling. PETER WINTHER Loyalitetsekspert, forfatter, ...

Jette Blok

Do Less – Be More - Skab balance i din hverdag JETTE BLOK Foredragsholder, Coach, StressKonsulent, Terapeut, YogaMamma ...
Mathias Bruhn, SpeakersLounge, foredrag, personlig gennemslagskraft

Mathias Bruhn

Lær at brænde igennem i din karriere med stærke førstehåndsindtryk, præsentationer der huskes og karismatisk gennemslagskraft!  Mathias Bruhn ...
Sigga Birkvad, speakerslounge, foredrag, foredragsholdere

Sigga Birkvad

”Mental sundhed & livsstil” - fra nedslidt og udbrandt til inderlig glæde og tilfredshed SIGGA BIRKVAD Selvstændig formidler ...
Dorte Møller Madsen, SpeakersLounge

Dorte Møller Madsen

Sælger I stadig, som da der var ledning på telefonen? DORTE MØLLER MADSEN Foredragsholder, Digital Strateg og Forretningsudvikler ...
Suzana Milovic, SpeakersLounge, foredrag.

Suzana Milovic

Bæredygtig Business: Forretning og Udvikling med Mål og Mening SUZANA MILOVIC Foredragsholder, Forretningsudvikler og Forandringsleder Suzana inviterer til ...
Balder Vent-Striim, ofredrag, SpeakersLounge 1

Balder Vendt-Striim

Arbejdsglæde og styrket kultur Balder Vent-Striim Foredragsholder & CEO i virksomheden 360Job. Balder Vendt-Striim har gennem de seneste ...
Mads Keiser, SpeakersLounge, foredrag

Mads Keiser

Grin og bliv klog! - Underholdende foredrag om kønsforskelle, humor, arbejdsglæde og god kommunikation. MADS KEISER Foredragsholder, journalist, ...
Mette Mortensen, SpeakersLounge foredrag1

Mette Mortensen

58 dage alene i vildmarken METTE MORTENSEN Friluftsvejleder, forfatter, fjeldvandre og foredragsholder, HR-konsulent, leadership-coach og Deltager i DR1´s TV-program: ...
Thomas Nybro SpeakersLounge foredrag1

Thomas Dybro

Forstå misforståelser THOMAS DYBRO Forfatter, coach, foredragsholder, teamudvikling, underviser i gidseloverlevelse i Forsvaret Thomas var blandt de overlevende, ...
Anders Bircow foredrag, SpeakersLounge

Anders Bircow

Sæt dig selv i førersædet og tag ansvar. Du kender ham som "ham i midten" og den ene ...
Hannelise og Simone foredrag, SpeakersLounge

Hannelise og Simone

Livsglæde og musikalske guldkorn HANNELISE OG SIMONE Hannelise er foredragsholder, NLP coach & CEO. Simone er musiker med ...
Allan Bo, speakersLounge 2

Allan Bo

Den svingende organisation - om samspil i organisationen ALLAN BO Foredragsholder, musiker og organisationsrådgiver. For at lykkes som ...
Torben Wiese, Foredrag med Torben Wiese

Torben Wiese

Scandinaviens vanebryder #1 TORBEN WIESE Foredragsholder, workshopkonsulent, forfatter og ledelsesrådgiver. Torben Wiese er kendt fra bl.a. DR, TV2, ...
Peter Mygind SpeakersLounge foredrag

Peter Mygind

Det glade liv og den ægte arbejdslæde! PETER MYGIND Skuespiller, tv-vært, musiker, entertainer, konferencier og foredragsholder. Foredrag med ...
Annemette Digmann SpeakersLounge foredrag

Annemette Digmann

Ledelse, samskabelse og innovation i det offentlige Hun er følge- og aktionsforsker, og studerer og interagerer med dét ...
Sebastian Nybo SpeakersLounge forerag

Sebastian Nybo

Forandringer & kommunikation - samt Personlig gennemslagskraft & High Performance SEBASTIAN NYBO Foredragsholder, ekspert i følelsesmæssig intelligens, holistisk ledelse ...
https://speakerslounge.dk/pernille-aalund/

Pernille Aalund

'Tro, lykke og livsvalg' PERNILLE AALUND Forretningskvinde, Talkshowvært, Forfatter og Foredragsholder. Foredrag om krop, karriere og kærlighed. Pernille ...
Sanne Møller Skovgaard, SpreakersLounge foredrag

Sanne Møller Skovgaard

Mennesket i fokus SANNE MØLLER SKOVGAARD Foredragsholder, StressMaster og Coach. Hun arbejder med at sætte det enkelte menneske ...