Folkekær skuespiller giver inspirerende indblik

Lone Hertz

Folkekær skuespiller, forfatter og foredragsholder

Hvem er Lone Hertz
Lone Hertz er kendt fra et hav af klassiske danske film. Men derudover har hun også sammen med skuespiller Malene Schwartz været teaterchef på Bristol Teatret og senere på Aveny Teatret. Hun blev opfordret til at søge stillingen som rektor for Statens Teaterskole - og fik den. Lone Hertz løftede uddannelsen op til at blive en 4-årig uddannelse. Hun etablerede et afgørende samarbejde med filmskolen, som blev betydningsfuldt for både de kommende skuespillere og instruktører. Lone tilrettelagde den nye teknikeruddannelse. I de senere år har hun turneret landet rundt med oplæsning af poesi, med vidunder-tekster af HC Andersen, Karen Blixen, Herman Bang og Det nye testamente.

Det får du ud af et foredrag med Lone Hertz
Lone Hertz taler om alle de store eksistentielle emner og brænder for bl.a.: tro, livskvalitet, handicap-verdenen, kunst og kreativitet, ungdom og voksendom. Et foredrag med Lone Hertz er underholdende, gribende og inspirerende. Hun nytolker Johannes-Evangeliet og debatterer tro. Hun holder helt personligt foredrag om sin hjerneskadet søn og om handicaplivet. Hun fremsiger århundredes poesi -  erotiske, vittige og kærlighedsfulde tekster. Ja, man både ler og græder. Det er ord, der forløser hjerte, hjerne og krop

Derfor skal du booke et foredrag med Lone Hertz
Lone Hertz favner skuespillet, tabuer, Biblen, salmen og døden i sine inspirerende og gribende foredrag. Lone Hertz er en formidabel formidler, som formår at inddrage sine tilhørere. Du vil opleve en passioneret og autentisk foredragsholder, som kan give dig indsigt og nye perspektiver på mange forskellige emner, som har betydning for vores liv.

Du kan også booke Lone Hertz til online foredrag eller virtuelle arrangementer

Foredrag

Fra Frk. Nitouche til foredragsholder

Dette foredrag giver dig indblik i den spændende rejse igennem mange klassiske danske film og personligheder, som Lone Hertz har mødt på sin vej gennem livet. Du får mulighed for at stille en masse spørgsmål i bedste giro 413-stil. 

Indholdet i foredraget bliver aftalt i samarbejde med jer, så det har netop det fokus, som I godt kunne tænke jer.


Det nye bud: I skal elske hinanden!

Lone Hertz vil oplæse af kernen fra Johannes Evangeliet. Derefter vil I have en samtale om tro og, hvilken betydning den har for jeres liv. Foredraget kan bruges i mange sammenhænge og giver mulighed for en debat og dialog omkring tro i hverdagen. 


Salmer til livet

I dette musiske foredrag har Lone valgt 6 smukke salmer og sange som belyser hendes liv. Først vil hun reciterer teksterne én ad gangen, så du som deltager virkelig kan høre, hvad teksten fortæller, når man ikke fortaber sig i melodien. Derefter vil I sammen synge sangen og opnå en helt ny forståelse for kombinationen af tekst og melodi.


Viljen til at ville, giver viljen til at kunne

Lone Hertz giver i dette foredrag et positivt oplæg omkring handicapliv og ikke mindst de afmagt, som mange mennesker med handicap - eller som pårørende til en handicappet - lever med. 

Lone Hertz vil bl.a. fortælle om hendes søn, som er handicappet, samt andre positive skæbnefortællinger, som hun har mødt gennem livet. 

Foredraget vil være samfundskritisk, men vil også inspirere dig til nytænkning og give dig indblik i en tabuiseret verden. 


Handicap og seksualitet

Lone Hertz giver dig i dette foredrag et indblik i hendes egne erfaringer om hendes søn og hans handikap. 

Foredraget sætter fokus på, hvad det vil sige at leve med handikap og er særdeles velegnet til debatarrangementer og oplysning i alle organisationer, kommuner, foreninger og skoler. 


Elsk din skæbne - ord om og af Karen Blixen

I dette foredrag fortæller Lone Hertz, som skuespiller, om Karen Blixens liv og skæbne - et skæbneforløb, som Lone Hertz på mange måder føler sig beslægtet med. Du vil derfor ikke opleve Karens forfatterskab med få langt større indsigt i, hvem Karen Blixen var som person. 

Lone Hertz tager udgangspunkt fra Karen Blixen breve og de biografier, som er blevet skrevet af de mennesker, som stod hende nærmest.


Det musiske menneske

Foredraget "Det musiske menneske" med Lone Hertz er både underholdende og debatskabende. Det vil give dig et mix af betragtninger og fremsigelse af digte og monologer. 

Foredraget sætter fokus på vores børn og unges dannelse og prægning til musiske mennesker gennem skolegang og fritidsliv.

Det musiske moment  - kunst, kreativitet og kultur - er for mange mennesker vejen frem til glæde og selvværd i en problemfyldt tid.


Den gode død

Dette foredrag tager udgangspunkt i Lone's egne oplevelser, der førte hende frem til tanker om plejehjem, hospice eller hospital som endestation. Lone berører også emnet "donor".

Foredragets indhold vil blive illustreret med digte og oplæsning, som indrammer emnerne med kunstnerisk beåndede ord.


PIKANT POESI-PARTY

Oplev dristige, vittige, erotiske, følelsesfulde digteriske tekster op gennem århundrederne indtil nu. Lone Hertz læser op, som du aldrig har oplevet det før. Du vil både le og græde. Det er ord til hjerte og krop.


Send en uforpligtende forespørgsel på Lone Hertz

- Du får svar inden for kort tid

  Efter næsten 20 års fravær er 75-årige Lone Hertz tilbage på det hvide lærred i »Min søsters børn og Guldgraverne.

  "Selv i et så lille land som Danmark, er det forbløffende, hvor meget man kan blive glemt."

  ______

  Lone Hertz

  Relaterede foredrag

  Hardeep Dhanjal, SPEAKERSlounge foredrag, Arbejdskultur, Forandring, Formidling, Kommunikation, Kultur, Ledelse & Lederudvikling, Medarbejderudvikling, Organisation, Personlig udvikling, Teamudvikling Udvikling

  Hardeep Dhanjal

  Udnyt dit fulde potentiale - og skab positive forandringer HARDEEP DHANJAL Hvem er Hardeep DhanjalHardeep har en baggrund ...

  Yvonne Urban

  Få indsigt i karriereudvikling og fremtidens generationer på arbejdsmarkedet Yvonne Urban Hvem er Yvonne UrbanYvonne Urban er specialist, ...
  Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

  Morten Brünning Brøgger

  Styrk din modstandskraft med mentaltræning Morten Brünning Brøgger Hvem er Morten Brünning BrøggerMorten har mere end 15 års ...
  Mads Keiser, SpeakersLounge, foredrag

  Mads Keiser

  Grin og bliv klog! Mads Keiser Hvem er Mads Keiser"Hvis vi ikke kan grine af det, så kan ...
  JENS-ANDRÉ HERBENER, speakerslounge

  Jens-André P. Herbener

  Se religion, kønsroller, klima og grøn omstilling fra nye vinkler Jens-André Herbener Hvem er Jens-André HerbenerJens André Herbener ...
  Foredrag Steffen Jensen, Steffen jensen foredrag, SpeakersLounge 2

  Steffen Jensen

  Få indsigt i Mellemøstens komplicerede forhold Steffen Jensen Hvem er Steffen JensenSteffen Jensen er kendt, som journalisten fra ...

  Rasmus Bagger

  Det man gør, bliver man god til - så vælg med omtanke Rasmus Bagger Hvem er Rasmus BaggerRasmus ...
  Foredrag med Dorte Krog, Dorte Krogh

  Dorte Krogh

  Lær, hvordan du bruger kultur og værdier aktivt Dorte Krogh Hvem er Dorte KroghDorte er mentor i DTU ...
  Foredrag med Carina Heckscher, Carina Heckscher

  Carina Heckscher

  Lær at være 123% dig selv - ALTID Carina Heckscher Hvem er Carina HeckscherCarina Heckscher brænder for at ...