Få indblik i, hvordan du kan lære hurtigt og effektivt

Lars Christiansen

Kendt fra bl.a. DR Nyhederne, DR2 Dagen, "Mesterhjerner" med Anders Lund Madsen samt "Versus".

Hvem er Lars Christiansen
Lars Christiansen er hukommelsestræner og blev i 2015 og 2018 Danmarksmester i hukommelse samt Europamester i Speedcards i 2017 og udnævnt til "Grandmaster of Memory" i 2017 af Asian Memory Sports Alliance. 

Det får du ud af et foredrag med Lars Christiansen
Med et foredrag med Lars Christiansen vil du opnå ny indsigt i, hvordan vi som mennesker kan blive bedre til at huske - og ikke mindst - lære. Foredraget bliver leveret på underholdende vis med brugbare teknikker, som du straks kan bruge efter foredraget.

Derfor skal du booke et foredrag med Lars Christiansen
Lars Christiansen har specialiseret sig i memoteknikker og hukommelsestræning. Derudover har han også en stor passion for, hvordan vi som mennesker lærer på den hurtigste og mest effektive måde. Lars Christiansen er en dygtig og professionel formidler, som formår at skabe engagement hos deltagerne. Det er også muligt, at deltagerne aktivt skal prøve kræfter med memoteknikker undervejs i foredraget. 

Du kan også booke Lars Christiansen til online foredrag og virtuelle arrangementer

Foredrag

Den geniale hukommelse

“Hukommelsen er sindets bibliotek” sagde Francis Fauvel-Gourand. Vores hukommelse er vanvittig indholdsrig og inspirerende. I det moderne samfund er viden magt - og viden skal gemmes på den bedste og hurtigste måde. 

I dette foredrag vil Lars Christiansen give dig indblik, hvordan du ved hjælpe af kreativitet og fantasi kan lære teknikker, som vil forbedre dine hukommelsesfærdigheder markant. 

Ved at forbedre dine hukommelsesfærdigheder vil du bl.a. opnå at blive bedre til at holde præsentationer, foredrag eller taler uden at være afhængig af din notesblok eller lign. Du vil opleve, at det bliver lettere at lærer fremmedsprog og huske abstrakte informationer. Generelt vil du kunne lagre information af al art mere effektivt og dermed spare op til 75 % af tiden. Og sidst men absolut ikke mindst, så vil du kunne huske navnene på alle dine kollegaer og samarbejdspartnere.


 

Workshops & kurser

Workshops & kurser

Workshops og kurser tager udgangspunkt i Lars foredrag "Den geniale hukommelse", og her har vi muligheden for at gå endnu mere i dybden med de effektive indlærings- og memoteknikker. En workshop er typisk på 3-4 timer, men kan i øvrigt tilpasse netop jeres behov og muligheder.


Intensivt kursus for ansatte. 

Forløbet er skræddersyet til virksomhedernes medarbejdere, der har behov for at få tunet hukommelsen på en intensiv måde. Forløbet varer én dag fra klokken 9:00 til klokken 16:00


10 ugers forløb

I tilfælde af, at du oplever hukommelsessvigt. Forløbet er til dig, der oplever at hukommelsen kan sætte ud. Udgangspunktet er spørgsmålet, hvorfor du har svært ved at huske. Når vi har taget hånd om det, vil du modtage en introduktion til hukommelsesteknikker. Varighed er 10 uger og forløbet er individuelt. Gennemføres på Vesterbro i København.


Hukommelsescoaching

Sessionen er et effektivt crashkursus, der på kort tid får dig til at blive en mere effektiv og mindre stresset studerende. Varighed mellem 60 og 80 minutter.

Find her de workshops og kurser, der vil give dig mulighed for at opnå en fantastisk hukommelse. Lars tilbyder løbende workshops og kurser til dig, der enten bare kan lide at udvikle sig, skal have værktøjer til indlæring i skole eller på universitet.

Peter Nielsen fra Kastrup udtaler:

“Jeg kom i kontakt med Lars, da jeg gerne ville have redskaber til at forbedre min hukommelse. Han har en del forskellige værktøjer til dette og er god til at introducere og forklare dem på en forståelig og brugbar måde, så alle kan være med. Det er supergodt at man kan prøve de forskellige hukommelsesteknikker af, finde dem man selv synes virker bedst i de givne situationer, og/eller kombinere dem efter behov. Jo flere muligheder man har, jo bedre bliver resultatet også. For mig har det bevirket en klar forbedring af hukommelsen. Lars er rigtig god til at forklare alle principperne på en jordnær og forståelig måde, så alle kan være med og få noget ud af det.”

Ane Jørgensen

Kursuskonsulent, ASE

“Vi har flere gange booket Lars og hans foredrag om Hukommelsestræning. Lars leverer altid et spændende og underholdende foredrag af høj kvalitet, som vores medlemmer er glade for. Han formår at krydre foredraget med humor og får altid demonstreret i praksis hvordan man forbedrer sin huskeevne. Samtidig er Lars en god og professionel samarbejdspartner, som er med til at sikre, vi har et bredt udvalg af arrangementer til vores medlemmer.”

Maria Helbo Holck

Advokat og HR chef, Kirk Larsen & Ascaniu

“Lars er en inspirerende og underholdende læremester, som vi varmt kan anbefale. Lars deltog i et to-timers internt “gå-hjem møde” hos os og leverede et kombineret foredrag/workshop, hvor alle deltagere blev positivt inddraget. Teknikkerne er brugbare for studerende i eksamenssammenhæng, men kan også bruges af vore jurister og assistenter til at huske tjeklister, taler, procedurer og meget mere. Der bliver stadig lagt ruter og leget med teknikkerne hen over frokostbordet. Alt i alt en rigtig god og lærerig oplevelse.”

Karen Pasquali Povlsen

Projektleder, Akademiet for Talentfulde Unge

“Lars har med stort engagement undervist deltagerne i hukommelsestræning. Gennem sine workshops viser han, at hukommelse kan trænes med forskellige teknikker. Deltagerne forsøger sig selv med de forskellige teknikker, som overraskende fordrer stor kreativitet. Hukommelsestræning er alt andet end kedeligt og det viser Lars på fornem vis.”

Janni Maria Barstad

Mensa Danmark

”Jeg har været deltager hos et foredrag om hukommelsestræning med Lars, der blev arrangeret af Mensa Danmark. Arrangementet har været en stor succes for deltagerne. Foredraget var præget af praksisorienteret, struktureret og underholdende indhold og bør være obligatorisk for alle med interesse for deres egen udvikling.”

Peter Zacho Søgaard

Arrangementsansvarlig, Ballerup Bibliotek

“Lars Christiansen leverede varen. For en udsolgt sal med 110 publikummer formåede Lars at engagere sit publikum og få dem med hele vejen med sit foredrag “Din geniale hukommelse”. Der var en enorm interesse for foredraget og jeg har sjældent oplevet at melde udsolgt så hurtigt.  Så vi valgte at booke Lars en gang til.”