SPEAKERSlounge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ring for professionel rådgivning Tlf. 53 80 90 04

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

LARS CHRISTIANSEN

Han er kendt fra bl.a DR Nyhederne, DR2 Dagen, "Mesterhjerner" med Anders Lund Madsen, "Versus" og megt mere.

Her får Lars Christiansen jævnligt lov til at give inputs til, hvordan vi bør bruge vores hukommelsesevner.

Lars har specialiseret sig i effektive indlærings- og memoteknikker. Han har siden 2013 jævnligt deltaget i internationale hukommelsesmesterskaber, såsom German Open, Swedisch Open, Italian Open, Spanish Open, europamesterskaberne og verdensmesterskaberne. Lars er Danmarks eneste nationale mester (2015 og 2018). Han er desuden europamester i kongedisciplinen “Speedcards” 2017. Til VM 2017 i Jakarta blevet udnævnt til “International Grandmaster of Memory”.

“Jeg har en dårlig hukommelse” – skulle den tanke også strejfe dig af og til, så har du fundet den rette person.

Lars Christiansen er hukommelsestræner og foredragsholder. I 2013 begyndte han at interesse sig for, hvordan vi som mennesker kan lære på den hurtigste og mest effektive måde og har siden da specialiseret sig i disse hukommelsesteknikker. Han har siden da deltaget i verdens- og europamesterskaber og adskillige andre internationale hukommelsesmesterskaber.

Sprog
Dansk, Engelsk

Rejser fra
København

 

Om Lars

Han er i 2015 og 2018 blevet danmarksmester i hukommelse. Desuden er han blandt andet blevet europamester 2017 i at huske et spil kort (speedcards). I 2017 blev han udnævnt til ‘International Grandmaster of Memory’ af Asian Memory Sports Alliance.

Lars har de sidste år med stor succes holdt foredrag foran flere tusind mennesker i Danmark, Tyskland og Sverige. Lars måde at formidle på er nærværende, inkluderende, humoristisk og i øjenhøjde. Hans vision er at formidle hukommelses- og koncentrationsteknikker til hele Danmarks befolkning, uanset uddannelsesmæssig eller kulturel baggrund.

  • Hukommelsestræner
  • 2 x danmarksmester i hukommelse
  • International Grandmaster of Memory
  • Specialist i hukommelsesteknikker

Send en uforpligtende forespørgsel på Lars Christiansen her →

Foredrag

Den geniale hukommelse

Egnet til kunder, elever og studerende, forretningspartnere, medarbejdere og alle dem, der er interesseret i at udnytte hjernens ubegrænsede kapacitet.

“Hukommelsen er sindets bibliotek” – Francis Fauvel-Gourand

Vores hukommelse er afsindig indholdsrigt og inspirerende – giv dine medarbejdere, elever eller venner mulighed for at træde indenfor og oplev, hvad der er muligt! Den, der kan huske navne, data, informationer, formler, taler og begreber har en kæmpe fordel i vores samfund. Viden er magt – og den viden skal gemmes på den bedste og hurtigste måde for, at man kan være med.

Leder du efter et spændende, underholdende og lærerigt arrangement til din virksomhed, skole eller anden form for fællesskab, så er dette foredrag om hukommelsen det helt rigtige for dig. Giv deltagerne muligheden for at opnå et forspring og en vigtig viden om indlæring og hukommelse ved at høre om og afprøve de mest effektive og underholdende hukommelsesteknikker.

I dette foredrag om hukommelsen vil deltagerne ved hjælp af kreativiteten og fantasien lære teknikker til at forbedre deres hukommelsesfærdigheder markant.

Hvert foredrag bliver tilrettelagt individuelt efter aftale med organisator. Vi vil på forhånd aftale, om der skal gennemføres et rent foredrag eller om der skal interageres mellem deltagere og foredragsholder. Der garanteres øjeblikkelige succesoplevelser, så deltagerne vil gå hjem med en positiv indstilling til indlærings- og hukommelsesteknikkerne, som både kan bruges i arbejdsøjemed, men det vil også være en gevinst for den enkelte deltager.

Deltagerne vil få konkrete teknikker med hjem, som hjælper dem blandt andet med:

  • At holde foredrag og taler uden at skulle bruge hjælpemidler som notesblok eller lignende
  • At lære fremmedsprog eller abstrakte informationer hurtigt og effektivt
  • At kunne lære litteraturtekster og lignende på en ubesværet og underholdende måde
  • Generelt at kunne lære information af al art mere effektivt og samtidig kunne spare 75 procent af tiden
  • At kunne huske navnene på ens samarbejdspartnere og kollegaer
Workshops & kurser

Workshops & kurser

Workshops &  kurser tager udgangspunkt i Lars foredrag "Den geniale hukommelse", og her har vi muligheden for at gå endnu mere i dybden med de effektive indlærings- og memoteknikker. En workshop er typisk på 3-4 timer, men kan i øvrigt tilpasse netop jeres behov og muligheder.


Intensivt kursus for ansatte. 

Forløbet er skræddersyet til virksomhedernes medarbejdere, der har behov for at få tunet hukommelsen på en intensiv måde. Forløbet varer én dag fra klokken 9:00 til klokken 16:00


10 ugers forløb

I tilfælde af, at du oplever hukommelsessvigt. Forløbet er til dig, der oplever at hukommelsen kan sætte ud. Udgangspunktet er spørgsmålet, hvorfor du har svært ved at huske. Når vi har taget hånd om det, vil du modtage en introduktion til hukommelsesteknikker. Varighed er 10 uger og forløbet er individuelt. Gennemføres på Vesterbro i København.


Hukommelsescoaching

Sessionen er et effektivt crashkursus, der på kort tid får dig til at blive en mere effektiv og mindre stresset studerende. Varighed mellem 60 og 80 minutter.

Find her de workshops og kurser, der vil give dig mulighed for at opnå en fantastisk hukommelse. Lars tilbyder løbende workshops og kurser til dig, der enten bare kan lide at udvikle sig, skal have værktøjer til indlæring i skole eller på universitet.

Peter Nielsen fra Kastrup udtaler:

“Jeg kom i kontakt med Lars, da jeg gerne ville have redskaber til at forbedre min hukommelse. Han har en del forskellige værktøjer til dette og er god til at introducere og forklare dem på en forståelig og brugbar måde, så alle kan være med. Det er supergodt at man kan prøve de forskellige hukommelsesteknikker af, finde dem man selv synes virker bedst i de givne situationer, og/eller kombinere dem efter behov. Jo flere muligheder man har, jo bedre bliver resultatet også. For mig har det bevirket en klar forbedring af hukommelsen. Lars er rigtig god til at forklare alle principperne på en jordnær og forståelig måde, så alle kan være med og få noget ud af det.”

 

Få en workshop der er helt tilpasset jeres arbejdsplads og møde

Send os en uforpligtende foresprøgsel, og hør mere om hvordan i kan få en skræddersyet workshop, som passer perfekt til netop jeres virksomhed.

 

Brug for hjælp, kontakt en konsulent her → 

Referencer

Nedenfor ser du en liste med udpluk af de udtalelser og feedback vi har fået fra vores kunder. Hvis du har spørgsmål eller ønsker uddybning af specifikke emner, er du velkommen til at kontakte os her.


“Lars Christiansen leverede varen. For en udsolgt sal med 110 publikummer formåede Lars at engagere sit publikum og få dem med hele vejen med sit foredrag “Din geniale hukommelse”. Der var en enorm interesse for foredraget og jeg har sjældent oplevet at melde udsolgt så hurtigt.  Så vi valgte at booke Lars en gang til.”Peter Zacho Søgaard, Arrangementsansvarlig, Ballerup Bibliotek

”Jeg har været deltager hos et foredrag om hukommelsestræning med Lars, der blev arrangeret af Mensa Danmark. Arrangementet har været en stor succes for deltagerne. Foredraget var præget af praksisorienteret, struktureret og underholdende indhold og bør være obligatorisk for alle med interesse for deres egen udvikling.”

Janni Maria Barstad, Medlem, Mensa Danmark


“Tak for et rigtig godt foredrag i Kolding! Det var utroligt spændende og du er virkelig dygtig. Jeg fik meget ud af foredraget.”Nina Halkjær Rasmussen, Deltager i et åbent arrangement


“Lars formidler sin viden med stort engagement og nærvær, hvilket i den grad smittede og gjorde dagen til en vi ikke glemmer!”Karin Alstrup, Forsikringschef, ASE


“Lars har med stort engagement undervist deltagerne i hukommelsestræning. Gennem sine workshopos viser han, at hukommelse kan trænes med forskellige teknikker. Deltagerne forsøger sig selv med de forskellige teknikker, som overraskende fordrer stor kreativitet. Hukommelsestræning er alt andet end kedeligt og det viser Lars på fornem vis.”Karen Pasquali Povlsen
Projektleder, Akademiet for Talentfulde Unge


“Lars’ foredrag var entusiastisk og oplysende, og mine elever forlod lokalet med en bred forståelse af de praktisk anvendelige måder hvorpå man kan forøge hjernens evne til at bevare minder og oplysninger. Dette var bestemt ikke sidste gang jeg inviterer Lars til et af mine kurser!”Claudia Carrara-Augustenborg
Ph.d., M.Sc., Institut for Psykologi, Københavns Universitet


“Kære Lars. Tak for et virkelig underholdende, lærerigt og inspirerende foredrag! Vil klart anbefale det til andre!”Therese Waltersdorff, Selvstændig workshop- og netværksleder


“Tak for foredraget og workshoppen. Det var inspirerende og noget helt andet end vi er vant til. Jeg kan varmt anbefale foredraget med Lars.”Sune Hyldelund Bak, Finance Director, Repligen

Send en uforpligtende forespørgsel på Lars Christiansen

- du får svar inden for kort tid!

“Vi har flere gange booket Lars og hans foredrag om Hukommelsestræning. Lars leverer altid et spændende og underholdende foredrag af høj kvalitet, som vores medlemmer er glade for. Han formår at krydre foredraget med humor og får altid demonstreret i praksis hvordan man forbedrer sin huskeevne. Samtidig er Lars en god og professionel samarbejdspartner, som er med til at sikre, vi har et bredt udvalg af arrangementer til vores medlemmer.”
______

Ane Jørgensen, Kursuskonsulent, ASE

Designation

“Lars er en inspirerende og underholdende læremester, som vi varmt kan anbefale. Lars deltog i et to-timers internt “gå-hjem møde” hos os og leverede et kombineret foredrag/workshop, hvor alle deltagere blev positivt inddraget. Teknikkerne er brugbare for studerende i eksamenssammenhæng, men kan også bruges af vore jurister og assistenter til at huske tjeklister, taler, procedurer og meget mere. Der bliver stadig lagt ruter og leget med teknikkerne hen over frokostbordet. Alt i alt en rigtig god og lærerig oplevelse.”
______

Maria Helbo Holck, Advokat og HR chef, Kirk Larsen & Ascaniu

Relaterede foredrag

Smild dig glad, bog, Jesper Bergstrøm, SPEAKERSlounge foredrag

Jesper Bergstrøm

Boost dit salg – ved at afkode og forstå dine kunders kropssprog JESPER BERGSTRØM CEO, foredragsholder, underviser og ...
Per Ryt-Hansen, SPEAKERSlounge foredrag, SPEAKS, find foredrag, foredrag, foredragsholder

Per Ryt-Hansen

Humor, trivsel og arbejdsglæde – i Ledelse, Teambuilding & Seniorstyrken PER RYT-HANSEN Direktør, foredragsholder og tidligere underviser på ...
Christina Busk, SPEAKERSlounge fordrag, foredragsholder, find foredragrag

Christina Busk

Moderne etik – og de etiske valg du står overfor som menneske, privat og professionelt CHRISTINA BUSK Direktør, ...
Georg-Julin, Speakerslounge foredrag, foredragsholdere

Georg Julin

Hvor blev den danske humor af? - kommunikation for alle aldersklasser GEORG JULIN Kommunikationsrådgiver, journalist, underviser, programtilrettelægger for ...
Amy Doherty Jönsson, speakerslounge, foredrag, foredragsholder

Amy Doherty Jönsson

Teenagementor som ALTID hepper på de unge - alle unge er i stand til at udvikle sig positivt ...
Jytte Hollender, SpeakersLounge ,foredrag, find foredrage, foredragsholder, karriereudvikling

Jytte Hollender

De tre tidstyper®, karriereudvikling for kvinder og forskellene på mænd og kvinders kommunikationsform JYTTE HOLLENDER Professionel underviser og ...
Malue Montclaire Ignez, speakerslounge 300

Malue Montclairre

Det liv du ønsker...skal du få! MALUE MONTCLAIRRE Terapeut, foredragsholder og kursusleder. Malue hjælper mennesker med at gå ...
Torben Wiese, Foredrag med Torben Wiese

Torben Wiese

Scandinaviens vanebryder #1 TORBEN WIESE Foredragsholder, workshopkonsulent, forfatter og ledelsesrådgiver. Torben Wiese er kendt fra bl.a. DR, TV2, ...
https://speakerslounge.dk/pernille-aalund/

Pernille Aalund

'Tro, lykke og livsvalg' PERNILLE AALUND Forretningskvinde, Talkshowvært, Forfatter og Foredragsholder. Foredrag om krop, karriere og kærlighed. Pernille ...
Sanne Møller Skovgaard, SpreakersLounge foredrag

Sanne Møller Skovgaard

Mennesket i fokus SANNE MØLLER SKOVGAARD Foredragsholder, StressMaster og Coach. Hun arbejder med at sætte det enkelte menneske ...
Foredrag med Ole Wessung, Foredragsholder Ole Wessung SpeakersLounge

Ole Wessung

360° Sund virksomhed OLE WESSUNG Kiropraktor, foredragsholder, coach, inspirator & Direktør i virksomheden 360SUNDHED. Ole Wessung er én ...
Foredrag med Rasmus Bagger, rasmus bagger, SpeakersLounge

Rasmus Bagger

Forøg din ydeevne! - foredrag og peptalks som er involverende og modige RASMUS BAGGER Foredragsholder, performance coach og ...
Foredrag med Lars Godbersen

Lars Godbersen

40 år med Flying Superkids - Humoristiske og inspirerende foredrag om børn og unge, opdragelse, ledelse og motivation ...
Foredrag med Dorte Krog, Dorte Krogh

Dorte Krogh

Brug kultur og værdier aktivt! DORTE KROGH Foredragsholder, workshopkonsulent, forfatter og ledelsesrådgiver. Hun er Mentor i DTU Scionpark, ...
Foredrag med Johnny Jensen

Johnny Jensen

Den professionelle kundeservice & IT servicedesk - Hvad kendetegner de gode kundeopleveler JOHNNY JENSEN Professionel underviser og foredragsholder  ...
Foredrag med Carina Heckscher, Carina Heckscher

Carina Heckscher

Mennesket i fokus! Hun brænder for at sætte mennesket i fokus! CARINA HECKSCHERInspirator, forfatter, foredragsholder og workshopfacilitator. Carina ...
Trine Egede, foredrag, SpeakersLounge,

Trine Egede

Bæredygtig ledelse - giver arbejdsglæde og trivsel! TRINE EGEDE Foredragsholder & CEO i virksomheden Green Oak Academy. Trine ...