SPEAKERSlounge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ring for professionel rådgivning Tlf. 53 80 90 04

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

JAHANZEEB AHMED & ANTONIO ROCA

Jahanzeeb er Strategisk Gen Z og foredragsholder. Antonio er Branding Gen Z ekspert og foredragsholder

Hvad er sandhed og hvad er myte? Mød Generation Z (født mellem 1995 og 2005), generationen efter Millennials, den tilsyneladende uidentificerbare generation af de nuværende teenagere: opsøgt som kunder og misforstået som personer.

At forstå teenagere udgør en voksende udfordring for virksomheder og brands overalt. Jahanzeeb & Antonio går dybt ind i dette emne angående de mange misforståelser, som vores virksomheder har om denne generation. 

Generation Z er unge, som er født efter 1995 eller senere og er højtuddannede, teknologisk kyndige, innovative samt kreative. De er estimeret til at udgøre 40% af alle kunder i 2020, hvor deres estimerede købekraft er tæt på de 300 milliarder danske kroner og vil vokser tilomkring  4 billioner danske kroner, hvis man tager deres indflydelse i betragtning. I 2017 udgjorde Generation Z 27% af verdens befolkning, hvori størstedelen er bosat i lande med voksende økonomier såsom Indien og Kina.

Det er den første generation, som er født ind i den digitale verden. En generation som praktisk talt lever i den digitale verden og engagerer og brander sig online. Generation Z er stor- brugere af teknologi og opfatter det som et naturligt værktøj. Generation Z kan være en udfordring, men du udfordre også virksomhede i at agerer en del anderledes end tidligere generationer og denne adfærd kan lede til forandring i den generelle forbrugeradfærd.

Sprog
Dansk, Engelsk

Rejser fra
København

 

Generation Z

Få indsigt i, hvordan man appellerer til Generation Z, både som forbrugere og talentfulde medarbejdere. Forstå, hvorfor dine formodninger og antagelser kan afholde fra at arbejde og kommunikere med denne generation.

Mød 2 inspirerende unge Generationseksperter, som vil give dig og din virksomhed nøglen til deres generation. 

Er du blevet nysgerrig?

 

Send en uforpligtende foresprøgsel på Jahnzeeb og Antonio her →

Om Jahanzeeb & Antonio

Antonio, Foredragsholder / Gen Z Ekspert, Branding – RELEVO.
Han er dddannet i samfundsvidenskab med fokus på markedsføring og forbrugeradfærd ved Roskilde Universitet og uddannet en kandidatgrad i Brand og Kommunikationsstyring ved Copenhagen Business School. Den akademiske baggrund har givet ham en række teoretiske og praktiske evner, som han har været i stand til at bruge i RELEVO. på hans forfølgelse af at undersøge Generation Z, både som mennesker og forbrugere.

 

Jahanzeeb, Foredragsholder / Gen Z Ekspert, Strategi – RELEVO.
Har fokus på innovationsprocesser og strategisk planlægning. Uddannet kandidat i strategisk markedsoprettelse ved Copenhagen Business School. Medstifter og partner i RELEVO. Med denne baggrund er Jahanzeeb blevet en vigtig figur. I RELEVO., hvor han hjælper både virksomheden og deres kunder med at implementere den mest optimale tilgang til, at tiltrække og fastholde Gen Z'er. - ofte igennem workshop, konsulentbasis eller direkte rådgivning.

 

Send en uforpligtende foresprøgsel på Jahnzeeb og Antonio her →

Foredrag

På nuværende tidspunkt deler fire forskellige generationer arbejdspladsen - Baby Boomers, Generation X, Millennials og Generation Z (den seneste generation). Hver generation repræsenterer et andet perspektiv og et andet sæt af normer og mål for deres karriere. For stiftere, ledere og ledelsesmæssigt lederskab kan det være vanskeligt, at opretholde en balance mellem behov og motivation for de forskellige generationer, der arbejder i din virksomhed, samt at fungere som virksomhedens klienter og forbrugere. Derfor er de grundlæggende spørgsmål, som ledelsen bør stille sig selv -  hvordan og hvor passer denne nye generation (Gen Z) i min organisation? Og hvordan kan jeg som leder effektivt tiltrække og fastholde dem som forbrugere?

Formålet med dette foredrag er, at give virksomheden en større forståelse af hvem og hvad Generation Z er, og hvordan de fungerer som ansatte og forbrugere.

Vi maner foredomme til jorden og giver dig nøglen til at arbejder og kommunikerer med Generation Z.


Skabt af de unge & udviklet til de ældre

På nuværende tidspunkt deler fire forskellige generationer arbejdspladsen - Baby Boomers, Generation X, Millennials og Generation Z (den seneste generation). Hver generation repræsenterer et andet perspektiv og et andet sæt af normer og mål for deres karriere. For stiftere, ledere og ledelsesmæssigt lederskab kan det være vanskeligt at opretholde en balance mellem behovene og motivationen for de forskellige generationer, der arbejder i din virksomhed, samt at fungere som virksomhedens klienter og forbrugere. Derfor er de grundlæggende spørgsmål som ledelsen bør stille sig selv: hvordan og hvor passer denne nye generation (Gen Z) inden for min organisation, og hvordan kan jeg effektivt tiltrække og fastholde dem som forbrugere?

Derfor er formålet med dette foredrag, at give deltagerne en bedre forståelse af Generation Z, og hvordan de fungerer som ansatte og forbrugere, såvel som at hjælpe dem med at overvinde de antagelser, der holder dem tilbage, når de arbejder og kommunikerer til dem.


Mød 2 inspirerende unge generationseksperter Antonio & Jahanzeeb, som giver dig nøglen til deres generation. Gennem dette foredrag vil du få indsigt i, hvordan man appellerer til Generation Z både som forbrugere og talentfulde medarbejdere. Forstå, hvorfor dine antagelser holder dig tilbage fra at arbejde og kommunikere med denne generation, og kan ændre opfattelse igennem forandring.

Bemærk at dette foredrag ikke alene er 1 ekspert, men inkluderet 2 eksperter i prisen.Lær mere om Generation Z

I dette foredrag går Jahanzeeb og Anonio tæt Gen Z og de mange misforståelser, som vores virksomheder har om denne generation. Ved at give et forskningsbaseret overblik over gruppens karakteristika, overlappende forbrugermotiver og arbejdspladspræferencer.

Dette foredrag er rettet mod lederen der arbejder med unge, HR og marekting. Der gives indsigt i Gen Z’er både som forbrugere og som medarbejdere såvel som medlemmer af samfundet.

Foredraget forgår på Engelsk. 

Foredrag give dig mulighed for at:

  • lære mere om den nyeste forskning om Generation Z
  • få indsigt i, hvordan man appellerer til Generation Z, både som forbrugere og talentfulde medarbejdere
  • At forstå hvordan dine antagelser holder dig tilbage fra at arbejde og kommunikere med denne generation

Har du brug for hjælp, kan du kontakte én af vores konsulenter her→

 

Send en uforpligtende forespørgsel på Jahanzeeb & Antonio

- du får svar inden for kort tid!

"Mød Generation Z (født mellem 1995 og 2005), generationen efter Millennials, den tilsyneladende uidentificerbare generation af de nuværende teenagere: opsøgt som kunder og misforstået som personer. At forstå teenagere udgør en voksende udfordring for virksomheder og brands overalt."

_____
Ryan Aryan, RELEVO

Relaterede foredrag

Tatiana Pykhtina_SPEAKERSlounge foredrag Tlf. +45 27606005

Tatiana Pykhtina

back2basics - building world’s best workplaces TATIANA PYKHTINA Foredragsholder og rådgiver back2basics is an investment in your future ...
Hardeep Dhanjal, SPEAKERSlounge foredrag, Arbejdskultur, Forandring, Formidling, Kommunikation, Kultur, Ledelse & Lederudvikling, Medarbejderudvikling, Organisation, Personlig udvikling, Teamudvikling Udvikling

Hardeep Dhanjal

Positive forandringer i organisationen - ved at arbejde med de involverede menneskers mentale og følelsesmæssige tilstand. HARDEEP DHANJAL ...
Victor Fddersen, foredrag, foredragsholder, book foredrag, vinderteam, OL guldvinder

Victor Feddersen om vinderteams og vinderkultur

Vinderteams og vinderkultur - vinderteams har det sjovest og sikrer solid bundlinje i virksomheden VICTOR FEDDERSEN Foredragsholder, OL-guldvinder ...
Ekspedition plastik, Sprekerslounge, foredrag, miljø, forurening, plastikforureningen i vandet, grøn omstilling

Ekspedition Plastik

Kom med på Ekspedition Plastik - til lands, til vands eller indenfor EKSPEDITION PLASTIK Foreningen der dokumenterer, fortæller ...
Smild dig glad, bog, Jesper Bergstrøm, SPEAKERSlounge foredrag

Jesper Bergstrøm

Boost dit salg – ved at afkode og forstå dine kunders kropssprog JESPER BERGSTRØM CEO, foredragsholder, underviser og ...
Per Ryt-Hansen, SPEAKERSlounge foredrag, SPEAKS, find foredrag, foredrag, foredragsholder

Per Ryt-Hansen

Humor, trivsel og arbejdsglæde – i Ledelse, Teambuilding & Seniorstyrken PER RYT-HANSEN Direktør, foredragsholder og tidligere underviser på ...

Steffen Andersen

Det har aldrig været vigtigere at forstå hvad vi spiser og hvorfor – udfordringer, muligheder og trusler ved ...
Grums, SPEAKERSLounge, foredrag, foredragsholder

Simon og Rasmus fra Grums

Gode historier om iværksætteri, bæredygtighed & kaffegrums – fra kaffegrums til hudpleje. Ja, den er god nok. SIMON ...
Mikael kamper, SPEAKERSlounge, foredrag, tlf. 27606005, foredragsholder

Mikael Kamber

Skru op for arbejdsglæden og livsglæden – foredrag om positiv psykologi MIKAEL KAMBER Journalist, forfatter og foredragsholder. Inspirerende ...
SPEAKERSLounge ofredrag, Kenneth Collins, foredrag, find foredrag

Kenneth Collins

Smerte og stresshåndtering – kan reduceres med simple redskaber KENNETH COLLINS Kropsterapeut, stifter af Body Correction & foredragsholder ...
Tina Nielsen, SPEAKERSlounge foredrag, Tlf. 27606005

Tina Nielsen

Slip stressen – Tinas tilgang til stresscoaching er at koble selve coachingen med mentaltræning, for at opnå det ...
Osama Salame_SPEAKERSlounge foredrag_

Osama Salame

Historier, der rykker! – motivation, historiefortælling og effekten af storytelling OSAMA SALAME Motivational Speaker og Storyteller Jeg er ...
Henrik Skovdal, SPEAKERSLounge foredrag, tlf. 27 6060 05

Henrik Skovdal

Er du til grin? – Skal du virkelig trænge igennem foran en forsamling, virker din humor som den ...
Foredragholdere SPEAKERSlounge,_foredragsrække 2020, foredrag, foredragsholder

SPEAEKERSlounge Foredragsrække 2020

SPEAKERSlounge foredragsrække 2020 – kom til gratis foredrag og hør top professionelle oplægsholdere I 2020 afholder SPEAKERSlounge inspirerende ...
Tina Pakula, foredragsholder hos SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, SPEAKERSlounge

Tina Pakula

Misforståede medarbejdere – Som leder kan du ikke eksekvere og forandre alene - du må derfor forstå dine ...
Pernille Taarup, foredragsholder. SPEAKERSlounge foredrag, find foredragsholder, foredrag

Pernille Taarup

Relationer – hun skaber menneskelig og forretningsmæssig udvikling og forandring i private og offentlige organisationer PERNILLE TRRAUP Foredragsholder, ...
Frederik Hansen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholder, innovation, transformation

Frederik Hansen

Innovation, transformation og trendovervågning er vigtigere end nogensinde før – Bliv bedre forberedt til at håndtere en disruptiv ...
Lene Fischermann, SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, foredrag, SPEAKERSlounge

Lene Fischermann

Lederskab med kraftfuld kommunikation - Er du leder, er det ikke nok at udøve ledelse LENE FISCHERMANN Lene ...
torben Lorentsen, Speakerslounge, foredrag

Torben Lorentsen

DIN styrke til succes - findes i din personlighed og passion!! TORBEN LORENTSEN Foredragsholder, underviser, mentor og menneske ...
Keld Jensen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholdere

Keld Jensen

Du har 8-10.000 forhandlinger årligt – måske bør du lære hvordan du kan tackle dem bedre? KELD JENSEN ...
Henrik Bisbo, foredragsholder, Speakersklounge

Henrik Bisbo

Verdens ældste analyseværktøj – mere livskraftigt end nogensinde. HENRIK BISBO Erfaren leder fra det private erhvervsliv, team builder, ...

Thomas Gerstrøm

Din kærlighed til barnet udtrykkes også med et nej! - han giver forældre øvelser, metoder og tro på, ...
Janni Bach, foredrag, Speakerslounge,

Janni Bach

Led som en leder - og dine medarbejdere arbejder med glæde JANNI BACH Organisatoriskpsykologisk konsulent / cand. comm. ...

Yvonne Urban

"Fremtidens karriere" - når talen falder på forretning koblet med menneskers karrieredrømme og arbejdsmarkedets agile udvikling. YVONNE URBAN ...
Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

Morten Brünning Brøgger

Unfolding Human Potential -Fremtidens lederegenskaber indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed. MORTEN BRÜNNING BRØGGER Mentaltræner og erhvervscoach, Team- og ...
Jytte Hollender, SpeakersLounge ,foredrag, find foredrage, foredragsholder, karriereudvikling

Jytte Hollender

De tre tidstyper®, karriereudvikling for kvinder og forskellene på mænd og kvinders kommunikationsform JYTTE HOLLENDER Professionel underviser og ...
peter winther, speakerslounge, foredrag

Peter Winther

Foredrag om kundeloyalitet - foredrag om kundeloyalitet, mental sundhed, konflikter, forandringer og personlig udvikling. PETER WINTHER Loyalitetsekspert, forfatter, ...

Jette Blok

Do Less – Be More - Skab balance i din hverdag JETTE BLOK Foredragsholder, Coach, StressKonsulent, Terapeut, YogaMamma ...
Mathias Bruhn, SpeakersLounge, foredrag, personlig gennemslagskraft

Mathias Bruhn

Lær at brænde igennem i din karriere med stærke førstehåndsindtryk, præsentationer der huskes og karismatisk gennemslagskraft!  Mathias Bruhn ...
Dorte Møller Madsen, SpeakersLounge

Dorte Møller Madsen

Sælger I stadig, som da der var ledning på telefonen? DORTE MØLLER MADSEN Foredragsholder, Digital Strateg og Forretningsudvikler ...
Suzana Milovic, SpeakersLounge, foredrag.

Suzana Milovic

Bæredygtig Business: Forretning og Udvikling med Mål og Mening SUZANA MILOVIC Foredragsholder, Forretningsudvikler og Forandringsleder Suzana inviterer til ...
Balder Vent-Striim, ofredrag, SpeakersLounge 1

Balder Vendt-Striim

Arbejdsglæde og styrket kultur Balder Vent-Striim Foredragsholder & CEO i virksomheden 360Job. Balder Vendt-Striim har gennem de seneste ...
Mads Keiser, SpeakersLounge, foredrag

Mads Keiser

Grin og bliv klog! - Underholdende foredrag om kønsforskelle, humor, arbejdsglæde og god kommunikation. MADS KEISER Foredragsholder, journalist, ...
Malue Montclaire Ignez, speakerslounge 300

Malue Montclairre

Det liv du ønsker...skal du få! MALUE MONTCLAIRRE Terapeut, foredragsholder og kursusleder. Malue hjælper mennesker med at gå ...
Hannelise og Simone foredrag, SpeakersLounge

Hannelise og Simone

Livsglæde og musikalske guldkorn HANNELISE OG SIMONE Hannelise er foredragsholder, NLP coach & CEO. Simone er musiker med ...
Allan Bo, speakersLounge 2

Allan Bo

Den svingende organisation - om samspil i organisationen ALLAN BO Foredragsholder, musiker og organisationsrådgiver. For at lykkes som ...
Torben Wiese, Foredrag med Torben Wiese

Torben Wiese

Scandinaviens vanebryder #1 TORBEN WIESE Foredragsholder, workshopkonsulent, forfatter og ledelsesrådgiver. Torben Wiese er kendt fra bl.a. DR, TV2, ...
Annemette Digmann SpeakersLounge foredrag

Annemette Digmann

Ledelse, samskabelse og innovation i det offentlige Hun er følge- og aktionsforsker, og studerer og interagerer med dét ...
Sanne Møller Skovgaard, SpreakersLounge foredrag

Sanne Møller Skovgaard

Mennesket i fokus SANNE MØLLER SKOVGAARD Foredragsholder, StressMaster og Coach. Hun arbejder med at sætte det enkelte menneske ...
Foredrag med Rasmus Bagger, rasmus bagger, SpeakersLounge

Rasmus Bagger

Forøg din ydeevne! - foredrag og peptalks som er involverende og modige RASMUS BAGGER Foredragsholder, performance coach og ...