SPEAKERSlounge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ring for professionel rådgivning Tlf. 53 80 90 04

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Larsen & Solberg - et godt grin

- et show med massere af grin og magi

PETER LARSEN & JOACHIM SOLBERG

Entertainere, tryllekunstere, skuespillere

Peter Larsen er TV kendt for sine roller som Fru Erna Iversen og tjener Frandsen er skuespiller Peter Larsen trådt i rollen som Nelly Nissen, der er tryllekunstneren Joachim Solberg “yndige” assistent. Joachim Solberg har nok gabt lidt for højt, så lad det være sagt med det samme – det er en smugle op af bakke for tryllekunstneren til stor morskab for selskabet. Man må påregne et hvis ”publikum-involvement”.

Et underholdende og magisk show på 45 minutter med fuld fart over feltet! Man ved aldrig, hvad der sker, da både Nelly Nissen og Joachim Solberg agerer på publikum og deres reaktioner i salen. Der er aldrig 2 shows, som er ens. Den eneste fælles faktor for alle shows er grinet.

Showet bliver tilpasset til de enkelte event og arrangøren er med til at præge showet i form at input og informationer, som Peter og Joachim aktivt vil inkorporere i showet.

Sprog
Dansk, Engelsk

Rejser fra
København/Copenhagen

 

Om Peter Larsen

Som mange kan huske er Peter Larsen bl.a TV kendt for sine roller som Fru Erna Iversen og tjener Frandsen. I rollen som Nelly Nissen indtages rollen som tryllekunstnerens “yndige” assistent.

Har optrådt i et hav af forestillinger, lige fra gadeteater over cabaret'er og 'discountdramaer' - med blndt andre Anne Marie Helger og Niels Ufers på Café-Teatret i 1992 med den flere timer lange samfundssatiriskeTamilsags-monolog "Mens vi venter på retfærdigheden".

Peter Larsen fik sit gennembrud på tv i 1987 som tjener Frandsen i Hans Otto Bisgaards lørdagsunderholdningsprogram "Under uret". Figuren Frandsen blev siden fulgt op af den uforglemmelige ridelærerinde Erna Iversen.

Peter Larsen, Nelly Nissen, SPEAKERSlounge.dk Tjener Frandsen, Peter Larsen SPEAKERSlounge.dk

Om Joachim Solberg

Joachim Solberg har gennem flere årtier været på toppen indenfor magien ikke kun i Danmark men også internationalt. Joachim Solberg er benyttet mange gange på dansk TV. Vi ønsker ham alt mulig held og lykke i samarbejdet med Nelly Nissen og håber det trods alt munder ud i lidt trylleri og fiduskunst.  

Joachim Solberg - også kaldet Danmarks Godfather of Magic, og er medlem af bestyrelsen i Magig Cirkel Danmark. Side sit 25. år Joachim lavet lectures og workshops i hele verden.

Han er bl.a. kendt for sin håndtering og timing af klassiske close-up og kort effekter. Som stand-up-tryllekunstner har han en helt unik evne til at få sit publikum involveret, grine og blive "snydt" på samme tid. Joachim Solbergs teknisk af højeste kaliber.
I 1981 rejste Joachim Solberg til Las Vegas og mødte for første gang Michael Skinner, og de var rigtig gode venner til Michael Skinners død i '98 - han fik en meget stor indflydelse på Joachim Solbergs fremtid i branchen.

I 1986 fik Joachim et stort arrangement på Café Victor i København, hvor han lave sit close-up trylleri, og det var her, at man i Danmark ffik øjenes op for denne form for tryllekunst. Udover de mange TV-shows og egne shows, har Joachim Solberg haft et comedy trylleshows med stor succes sammen med Michael Deutsch. Også Johannes Møllehave har også optrådt med Joachim Solberg.

I dag optræder Joachim sammen med skuespiller Peter Larsen i et helt forrygende og meget morsomt show - som nu har kørt i mange år. Derudover er han én af ophavsmændene bag Magic Fight Night, hvor han er i selskab med Rune Klan, Mads Wille, Klaus Mulbjerg og Mikkel Gundersen.

Joachim Solberg er også modtager af Magic Weekends Ærespris, æresmedlem i Japan og Rusland samt Dronning Margrethes foretrukne tryllekunstner.

  Joachim Solberg, SPEAKERSlounge.dk Joachim Solberg, SPEAKERSlounge.dk 

Shows

Larsen & Solberg ”hylende morsomt – basta!

Et trylleshow og skuespil i verdensklasse der får de små grå celler og lattermusklen i gang.

Larsen og Solberg, SPEAKERSlounge foredrag, entertainment, show, trulleri, trylleshow, Joachim Solberg, Peter Larsen,underholdning, magi

Send en uforpligtende forespørgsel på Peter og Joachim

- du får svar inden for kort tid!

Et helt unikt og uforgelemmeligt show med tryl og skuespil i verdensklasse”
______

 

Relaterede foredrag

Lone Herts, SpeakersLounge, foredrag, .

Lone Hertz

Stand-upper med substans LONE HERTZ Skuespiller, foredragsholder, forfatter. KENDT fra danske filmperler som bl.a. Frk. Nitouche OG HERMAN BANGS ...
Mads Keiser, SpeakersLounge, foredrag

Mads Keiser

Grin og bliv klog! - Underholdende foredrag om kønsforskelle, humor, arbejdsglæde og god kommunikation. MADS KEISER Foredragsholder, journalist, ...
duke mig og alle de andre..speakerslounge1

Duke, mig og alle de andre..

Beretninger, betragtninger og massere af løgnehistorier.. DUKE, MIG OG ALLE DE ANDRE Terapeut, foredragsholder og kursusleder. Med hjertet ...
Anders Bircow foredrag, SpeakersLounge

Anders Bircow

Sæt dig selv i førersædet og tag ansvar. Du kender ham som "ham i midten" og den ene ...
Hannelise og Simone foredrag, SpeakersLounge

Hannelise og Simone

Livsglæde og musikalske guldkorn HANNELISE OG SIMONE Hannelise er foredragsholder, NLP coach & CEO. Simone er musiker med ...
Allan Bo, speakersLounge 2

Allan Bo

Den svingende organisation - om samspil i organisationen ALLAN BO Foredragsholder, musiker og organisationsrådgiver. For at lykkes som ...
Peter Mygind SpeakersLounge foredrag

Peter Mygind

Det glade liv og den ægte arbejdslæde! PETER MYGIND Skuespiller, tv-vært, musiker, entertainer, konferencier og foredragsholder. Foredrag med ...
Book skuespillere Martin hestbæk, Martin Hestbæk SpeakersLounge

Martin Hestbæk

Entusiasme og Indlevelse - populær dansk skuespiller og meget benyttet konferencier og ordstyrer i de danske virksomheder MARTIN ...