SPEAKERSlounge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ring for professionel rådgivning Tlf. 53 80 90 04

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

HENRIK BISBO

Erfaren leder fra det private erhvervsliv, team builder, coach, foredragsholder og professionel astrolog. Har altid brændt for hvordan mennesker finder ud af det sammen, både som par, som kolleger og som holdkammerater. Certificeret udøver i Predictive Index og Thomas PPA.

Hvad er astrologi? Hvad kan virksomhederne bruge den til i en moderne verden?

Astrologien er 3.000 år gammel og der er intet, der tyder på, at den nogensinde forsvinder.

Tværtimod. Interessen blomstrer igen op overalt og med rette. Astrologien kan noget, ingen andre analyseværktøjer kan.

Fra det enkelte menneskes forhold til sig selv til parforhold af enhver slags, hvordan dynamikken fungerer i større grupper både privat og arbejdsmæssigt.

Der er næsten ingen grænser. Glem alt hvad du troede du vidste om astrologi, læn dig tilbage og forbered dig på at blive overrasket.

Vi kommer vidt omkring i blandt andet sport, musik, film, skuespillere, filosofi, tvillinger, hundehvalpe, køer og kvantefysik og meget, meget mere.

Sprog
Dansk, Engelsk

Rejser fra
København

 

Om Henrik

Henrik har sideløbende med en mangeårig karriere i international shipping (blandt andet hos A.P.Møller-Mærsk, Thome Ship Management og den britiske Swire-gruppe) uddannet sig hos The Faculty of Astrological Studies i London med ret til at benytte titlen D.F.Astrol.S, en af de mest eftertragtede udmærkelser i det globale astrologiske miljø.

Sammen med sin kone, Tinna, har han praktiseret astrologi i mere end 25 år over hele verden, og de har nu slået sig permanent ned i København, hvor de ejer og driver firmaet Bisbo Advisory I/S, der specialiserer sig i rådgivning af firmaer, klubber, foreninger og familier om teamdynamik og team building.    

 

 

Foredrag

Engagerende, inspirerende og relevant foredrag, som kan tilpasse virksomhedens ønskrer og behov.Teamdynamik

Hvordan fungerer en gruppe medarbejdere i forhold til hinanden – i forhold til firmaet – i forhold til chefen?

Hvor ligger teamets styrker og eventuelle mangler? Hvordan sammensætter man bedst et team til en specifik opgave? Vi benytter et helt nyt, astrologisk værktøj, der har vist sig uhyre præcist og effektivt. 

Vi tager fat i Team building i astrologiens tegn, hvor du får indblik og værktøjer. Der vil være stof til mange overvejelser og diskussioner i tiden efter. 


Astrologi – Fordi!

Hvis man gik og troede, at astrologien var død og begravet, må man tro om igen. Den blomstrer nu op igen over hele verden og er måske endda mere livskraftig end nogensinde før. Årsagerne er ganske ligetil – astrologien virker, og flere og flere erkender det.

Med big datas indtog vokser der samtidig en støt stigende mængde undersøgelser frem, der påviser astrologiske sammenhænge.    

Varinghed: 20-25 minutterSeriøs astrologi er ikke for tøsedrenge

Vær forberedt på grin, dybe suk og overraskende indsigter. I dette foredrag graver vi adskillige spadestik dybere end ugebladsastrologien, og publikum vil stifte bekendtskab med en endeløst fascinerende verden. Det kræver mod, fordi vi sprænger grænserne for de gængse forklaringsmodeller og undersøger sammenhænge fra en vinkel, der har rod i et ældgammelt system, en videnstradition, der har overlevet alle attentatforsøg gennem 3000 år.

Vi kan måske endda nå at kigge på enkelte deltageres horoskoper – hvis der er nogen, der tør!

Varighed: 2 timerHoroskopet vs. psykometriske tests

Psykometriske tests eller vurderinger er særdeles udbredt i HR-verdenen. De benyttes til at måle en kandidats personlighedstræk, intelligensniveau, hukommelse med mere. Et horoskop måler ikke på samme måde sådanne træk. Det giver til gengæld et mere helhedsorienteret billede af et menneskes styrker, potentialer og udfordringer.

Baseret på et antal klienter, der har stillet deres psykometriske testresultater til rådighed, gennemgås ligheder og forskelle mellem disse og de respektive horoskoper. Resultaterne taler for sig selv. Dette foredrag kan tilpasses enten Predictive Index eller Thomas PPA analyseværktøjerne, men det kan også dække hele spektret og blandt andet inddrage Myers-Briggs Typeindikator (MBTI) og Jungiansk Type Index (JTI) mere detaljeret.   

Varighed: 1-2 timer

Har du brug for hjælp? Kontakt én af vores konsulenter her →

Workshop

Med en workshop går Henrik Bisbo mere i dybden. Workshoppen kan tilpasses.Teamdynamik

Hvordan fungerer en gruppe medarbejdere i forhold til hinanden – i forhold til firmaet – i forhold til chefen?

Hvor ligger teamets styrker og eventuelle mangler? Hvordan sammensætter man bedst et team til en specifik opgave? Vi benytter et helt nyt, astrologisk værktøj, der har vist sig uhyre præcist og effektivt. Denne workshop egner sig bedst til teams på 6-12 personer.

Team building: lær dine kolleger og dig selv at kende på helt nye måder. En weekend i astrologiens tegn, hvor du ser dit eget horoskop vokse frem i løbet af weekenden. Der vil være stof til mange overvejelser og diskussioner i tiden efter. Maksimum 20 deltagere.  

 

 

 

Referencer

Den 24. Maj 2019 havde Green-Jakobsen engageret Bisbo Advisory til at forestå en 1-dags workshop for vores medarbejdere i København. Workshoppens formål var at analysere og diskutere gruppens styrker og svagheder. Forud for workshoppen havde Henrik og Tinna bedt om deltagernes personlige data, og de var derfor velforberedte. Lad det være sagt med det samme – vi havde en fantastisk dag med masser af grin, refleksioner og relevans. Analysen var både tankevækkende og på mange områder både præcis og lærerig. De er begge meget vidende og velorienterede, men vigtigst af alt besidder de evnen til at engagere mennesker i livlige og tankevækkende diskussioner. Efter workshoppen har vores omfattende og indholdsrige diskussioner internt på kontoret vist, at dagen virkelig har givet os noget, og jeg kan derfor kun give Henrik og Tinna mine bedste anbefalinger.”

______
Erik Green, Partner og administrerende direktør, Green-Jakobsen, Juni 2019  

 

Vores workshop med Bisbo Advisory var både spændende og fik teamet til at åbne op overfor hinanden. Det resulterede i at vi fik en helt anden forståelse for både dynamikken i firmaet og for hvordan vi supplerer med de enkelte personligheder og færdigheder. Jeg kan klart anbefale Bisbo Advisory til alle firmaer der ikke er bange for at tænke ude af boksen og skabe en spændende arbejdsplads.

______
Spokespeople

 

Brug for hjælp? Kontakt os her→

 

 

Send en uforpligtende forespørgsel på Henrik Bisbo

- du får svar inden for kort tid!

Vores workshop med Bisbo Advisory var både spændende og fik teamet til at åbne op overfor hinanden. Det resulterede i at vi fik en helt anden forståelse for både dynamikken i firmaet og for hvordan vi supplerer med de enkelte personligheder og færdigheder. Jeg kan klart anbefale Bisbo Advisory til alle firmaer der ikke er bange for at tænke ude af boksen og skabe en spændende arbejdsplads.

______
Spokespeople

Relaterede foredrag

Tatiana Pykhtina_SPEAKERSlounge foredrag Tlf. +45 27606005

Tatiana Pykhtina

back2basics - building world’s best workplaces TATIANA PYKHTINA Foredragsholder og rådgiver back2basics is an investment in your future ...
Hardeep Dhanjal, SPEAKERSlounge foredrag, Arbejdskultur, Forandring, Formidling, Kommunikation, Kultur, Ledelse & Lederudvikling, Medarbejderudvikling, Organisation, Personlig udvikling, Teamudvikling Udvikling

Hardeep Dhanjal

Positive forandringer i organisationen - ved at arbejde med de involverede menneskers mentale og følelsesmæssige tilstand. HARDEEP DHANJAL ...
Trine Petersen, SPEAKERSLounge, foredrag, retspsykiatri, borderline, selvskade, spiseforstyelser, mobning

Trine Petersen

Fra moppe offer til retspsykiatris patient - en personlig beretning, om borderline og selvskade TRINE PETERSEN Forfatter og ...
Victor Fddersen, foredrag, foredragsholder, book foredrag, vinderteam, OL guldvinder

Victor Feddersen om vinderteams og vinderkultur

Vinderteams og vinderkultur - vinderteams har det sjovest og sikrer solid bundlinje i virksomheden VICTOR FEDDERSEN Foredragsholder, OL-guldvinder ...
Smild dig glad, bog, Jesper Bergstrøm, SPEAKERSlounge foredrag

Jesper Bergstrøm

Boost dit salg – ved at afkode og forstå dine kunders kropssprog JESPER BERGSTRØM CEO, foredragsholder, underviser og ...
Per Ryt-Hansen, SPEAKERSlounge foredrag, SPEAKS, find foredrag, foredrag, foredragsholder

Per Ryt-Hansen

Humor, trivsel og arbejdsglæde – i Ledelse, Teambuilding & Seniorstyrken PER RYT-HANSEN Direktør, foredragsholder og tidligere underviser på ...
Christina Busk, SPEAKERSlounge fordrag, foredragsholder, find foredragrag

Christina Busk

Moderne etik – og de etiske valg du står overfor som menneske, privat og professionelt CHRISTINA BUSK Direktør, ...

Steffen Andersen

Det har aldrig været vigtigere at forstå hvad vi spiser og hvorfor – udfordringer, muligheder og trusler ved ...
Steffen Lykke Rasmussen, SPEAKERSlounge, foredrag, foredragsholder, book foredrag

Steffen Lykke Rasmussen

OM SOCIALT IVÆRKSÆTTERI – et halvt år som hjemløs og nytænkning af de sociale indsatser STEFFEN LYKKE RASMUSSEN ...
Mikael kamper, SPEAKERSlounge, foredrag, tlf. 27606005, foredragsholder

Mikael Kamber

Skru op for arbejdsglæden og livsglæden – foredrag om positiv psykologi MIKAEL KAMBER Journalist, forfatter og foredragsholder. Inspirerende ...
SPEAKERSLounge ofredrag, Kenneth Collins, foredrag, find foredrag

Kenneth Collins

Smerte og stresshåndtering – kan reduceres med simple redskaber KENNETH COLLINS Kropsterapeut, stifter af Body Correction & foredragsholder ...
Tina Nielsen, SPEAKERSlounge foredrag, Tlf. 27606005

Tina Nielsen

Slip stressen – Tinas tilgang til stresscoaching er at koble selve coachingen med mentaltræning, for at opnå det ...
Osama Salame_SPEAKERSlounge foredrag_

Osama Salame

Historier, der rykker! – motivation, historiefortælling og effekten af storytelling OSAMA SALAME Motivational Speaker og Storyteller Jeg er ...
Henrik Skovdal, SPEAKERSLounge foredrag, tlf. 27 6060 05

Henrik Skovdal

Er du til grin? – Skal du virkelig trænge igennem foran en forsamling, virker din humor som den ...
Foredragholdere SPEAKERSlounge,_foredragsrække 2020, foredrag, foredragsholder

SPEAEKERSlounge Foredragsrække 2020

SPEAKERSlounge foredragsrække 2020 – kom til gratis foredrag og hør top professionelle oplægsholdere I 2020 afholder SPEAKERSlounge inspirerende ...
Tina Pakula, foredragsholder hos SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, SPEAKERSlounge

Tina Pakula

Misforståede medarbejdere – Som leder kan du ikke eksekvere og forandre alene - du må derfor forstå dine ...
Pernille Taarup, foredragsholder. SPEAKERSlounge foredrag, find foredragsholder, foredrag

Pernille Taarup

Relationer – hun skaber menneskelig og forretningsmæssig udvikling og forandring i private og offentlige organisationer PERNILLE TRRAUP Foredragsholder, ...
Frederik Hansen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholder, innovation, transformation

Frederik Hansen

Innovation, transformation og trendovervågning er vigtigere end nogensinde før – Bliv bedre forberedt til at håndtere en disruptiv ...
Lene Fischermann, SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, foredrag, SPEAKERSlounge

Lene Fischermann

Lederskab med kraftfuld kommunikation - Er du leder, er det ikke nok at udøve ledelse LENE FISCHERMANN Lene ...
Foredragsholder-Søren-Matthiesen-Unge-stoffer-og-misbrug_SPEAKERSlounge

Søren Matthiesen

Fra narkoman til akademiker - vejen tilbage til livet SØREN MATTHIESEN Jurastuderende, foredragsholder og YouTuber Mit navn er ...
torben Lorentsen, Speakerslounge, foredrag

Torben Lorentsen

DIN styrke til succes - findes i din personlighed og passion!! TORBEN LORENTSEN Foredragsholder, underviser, mentor og menneske ...
Keld Jensen, SPEAKERSLounge foredrag, foredragsholdere

Keld Jensen

Du har 8-10.000 forhandlinger årligt – måske bør du lære hvordan du kan tackle dem bedre? KELD JENSEN ...
Georg-Julin, Speakerslounge foredrag, foredragsholdere

Georg Julin

Hvor blev den danske humor af? - kommunikation for alle aldersklasser GEORG JULIN Kommunikationsrådgiver, journalist, underviser, programtilrettelægger for ...
Amy Doherty Jönsson, speakerslounge, foredrag, foredragsholder

Amy Doherty Jönsson

Teenagementor som ALTID hepper på de unge - alle unge er i stand til at udvikle sig positivt ...
Bernt Lassen, Speakerslounge, foredrag, foredragholder

Bernt Lassen

Med fokus på at leve et godt og lykkeligt liv - i arbejde og fritid BERNT LASSEN Indehaver ...

Thomas Gerstrøm

Din kærlighed til barnet udtrykkes også med et nej! - han giver forældre øvelser, metoder og tro på, ...
Janni Bach, foredrag, Speakerslounge,

Janni Bach

Led som en leder - og dine medarbejdere arbejder med glæde JANNI BACH Organisatoriskpsykologisk konsulent / cand. comm. ...
Speakerslounge foredrag-talk-generation-z - 1

Jahanzeeb Ahmed & Antonio Roca

Myths and Truths about Generation Z - om de mange misforståelser, virksomheder har om denne generation JAHANZEEB AHMED ...

Yvonne Urban

"Fremtidens karriere" - når talen falder på forretning koblet med menneskers karrieredrømme og arbejdsmarkedets agile udvikling. YVONNE URBAN ...
Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

Morten Brünning Brøgger

Unfolding Human Potential -Fremtidens lederegenskaber indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed. MORTEN BRÜNNING BRØGGER Mentaltræner og erhvervscoach, Team- og ...
Kenneth Dreyer, Speakerslounge, foredrag, foredragsholder find foredrag1

Kenneth Dreyer

Træn din mentale styrke og skab resultater Hvordan kan du øge din mentale styrke? KENNETH DREYER Mentaltræner, coach ...
Jytte Hollender, SpeakersLounge ,foredrag, find foredrage, foredragsholder, karriereudvikling

Jytte Hollender

De tre tidstyper®, karriereudvikling for kvinder og forskellene på mænd og kvinders kommunikationsform JYTTE HOLLENDER Professionel underviser og ...
peter winther, speakerslounge, foredrag

Peter Winther

Foredrag om kundeloyalitet - foredrag om kundeloyalitet, mental sundhed, konflikter, forandringer og personlig udvikling. PETER WINTHER Loyalitetsekspert, forfatter, ...

Jette Blok

Do Less – Be More - Skab balance i din hverdag JETTE BLOK Foredragsholder, Coach, StressKonsulent, Terapeut, YogaMamma ...
Mathias Bruhn, SpeakersLounge, foredrag, personlig gennemslagskraft

Mathias Bruhn

Lær at brænde igennem i din karriere med stærke førstehåndsindtryk, præsentationer der huskes og karismatisk gennemslagskraft!  Mathias Bruhn ...
Sigga Birkvad, speakerslounge, foredrag, foredragsholdere

Sigga Birkvad

”Mental sundhed & livsstil” - du får det liv, du lever SIGGA BIRKVAD Selvstændig formidler med fokus på ...
Dorte Møller Madsen, SpeakersLounge

Dorte Møller Madsen

Sælger I stadig, som da der var ledning på telefonen? DORTE MØLLER MADSEN Foredragsholder, Digital Strateg og Forretningsudvikler ...
Suzana Milovic, SpeakersLounge, foredrag.

Suzana Milovic

Bæredygtig Business: Forretning og Udvikling med Mål og Mening SUZANA MILOVIC Foredragsholder, Forretningsudvikler og Forandringsleder Suzana inviterer til ...
Balder Vent-Striim, ofredrag, SpeakersLounge 1

Balder Vendt-Striim

Arbejdsglæde og styrket kultur Balder Vent-Striim Foredragsholder & CEO i virksomheden 360Job. Balder Vendt-Striim har gennem de seneste ...
Mette Mortensen, SpeakersLounge foredrag1

Mette Mortensen

58 dage alene i vildmarken METTE MORTENSEN Friluftsvejleder, forfatter, fjeldvandre og foredragsholder, HR-konsulent, leadership-coach og Deltager i DR1´s TV-program: ...