SpeakersLounge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ring for professionel rådgivning Tlf. 53 80 90 04

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Hannelise foredrag SpeakersLounge 2

HANNELISE OG SIMONE

Hannelise er foredragsholder, NLP coach & CEO. Simone er musiker med kandidat i musikvidenskab.

Sammen har mor og datter fokus på livsglæde, det at leve livet i nuet og turde at vælge livet til. Når du bliver bevidst om dine tanker – og deres power – så er næsten alt muligt.

Hannelise er uddannet NLP coach og har drevet firmaet TwoMinds siden 2011. Hun har inden da været ansat i et stort dansk firma, hvor hele verden blev hendes arbejdsplads. Den primære opgave var at få forskellige ledergrupper til at modtage nytænkning med et positivt mindset. Fokus har i alle år været at få alle kunder til at mærke livet, til at leve i nuet og til at turde vælge livet til. Hendes fokus er, når du bliver bevidst om dine tanker – og deres power – så er næsten alt muligt. Livsglæde er indbegrebet af Hannelise.

Simone har en kandidat i musikvidenskab, har startet 2 kor op i København og er sangcoach på Scenekunst i Hellerup. Hun studerer på Anna Rosing instituttet for at yderligere dyrke sangens mange muligheder. Hun elsker at stå på en scene og røre deltagerne helt ind i hjertet.

Hendes fokus er, hvordan musik kan skabe en forandring i mennesker, og rent faktisk forbedre deres mentale tilstand. Musik er indbegrebet af Simone. Så derfor er foredraget Livsglæde, der hvor det bedste fra to verdener bliver smeltet sammen og udført af mor og datter.

Udtalelse

"Har været til det skønneste foredrag med musikalske indslag i aften samme med min kollega Trine Fynbo. Kan kun varmt anbefale et par timer i selskab med disse dejlige kvinder"

______

Heidi Kjær Sommer – Middelfart

 

Send en ufopligtende forespørgsel på Hannelise og Simone her→

Foredrag

Alle foredragene tilpasses jeres organisation, ønsker og behov, så I altid er sikret det optimale udbytte ved hvert foredrag.


Livsglæde med guldkorn og musik – leveret af mor og datter eller coachen og musikeren.

Forestil dig at du ved at foretage små ændringer i dit liv, og kan få meget mere livsglæde.

Hvilken indvirkning ville det have på dit liv, at du blev gladere og fik mere overskud?

Dette foredrag handler om at guide dig til at opdage din vej til ægte livsglæde, og hvordan du kan få mere af det i din hverdag. Det handler også om at vise dig, hvordan nuet ser ud. Hvordan det kan opleves og mærkes. 

Foredraget løfter din energi og giver dig skønne input, musisk stimulans og viden, der kan bidrage positivt til din opfattelse af dig selv og dit liv, som det ser ud lige nu.

Det eneste du skal gøre, er at turde være der. I nuet. Med et åbent sind.

Vi er
Mor og datter først. Hernæst er vi personlig coach og sanglærer. Sammen er vi på en mission for at skabe mere livsglæde. Vores værktøj er udvikling gennem samtale og musik. Der hjælper dig til at være i nuet, og mærke dit indre.

Vores hjertesag er, at du bliver mere bevidst om, hvordan du kan få mere glæde ind i din hverdag. Uden at det bliver dyrt eller besværligt.

Dette foredrag er en hyldest til livet. Et indblik i livsglæde og dets mange former. Så du kan blive inspireret og opdage hvad dit liv skal fyldes op med. Hvad der mangler mere af. Både derhjemme og på arbejdspladsen.

Programmet
Vi tager dig igennem helt banale hverdagssituationer, som du vil genkende og opleve på ny, fra en humoristisk indgangsvinkel. Det er situationer, hvor du vil lære, at det nogle gange er bedre at bruge ”PYT-knappen” noget mere.

Du vil blive bevidst om, hvilke tanker du fylder din hjerne med, i løbet af en helt almindelig dag. Hvilke tanker der får lov til at fylde mest. Og hvilke tanker der ikke får så meget plads.

Tanker der ved at blive understøttet at skøn musik, kan få dem til at udfolde sig for os, så vi kan se på dem og opleve dem på ny.

Foredraget varer i 1,5 time
I løbet af de 1,5 timer vil du blive inspireret til, hvordan du får en effektiv og positiv hverdag fremover. Så du fremadrettet vil starte dagen med et smil.

Du vil få konkrete værktøjer og gode eksempler der er lette at følge, selv i en travl hverdag. 
Du vil føle vores ærlige glæde og glæden ved at leve – vi har nemlig fundet vores livsglæde – vil du ikke også gerne finde din?

Husk at livet skal leves og nydes – det skal ikke overstås.

Giv dine medarbejdere muligheden for at skabe et nyt fokus sammen. Vi glæder os til at give jer alt, hvad vi har. Specielt det vi har sammen - af energi - livsglæde – humor – og inspiration

De fleste organisationer skal tænke over hvordan de møder digitaliseringen. Så hvad er det? Hvilke paradigmeskifter, digitale forretningsmodeller og nye teknologier skal vi holde øje med? Hvis du ved det, kan du lægge en strategi. Vigtig inspiration for bestyrelser og ledergrupper.

Søg flere foredragsholdere her→

Workshops

Workshops – vi går mere i dybden

Hvis der ønskes workshops vil disse blive tilpasset til det enkelte firma. Vores fokus vil være på at gå i dybden med tankerne, og hvordan du kan løfte hele afdelingens energi ved at lave fællessang.

Dette kunne bruges ved et Kick off, hvor der typisk vil være mange forskellige mennesker, som skal arbejde sammen. Dette kunne være det sted, hvor dette team starter en fælles rejse. Nemlig med fokus på livsglæde i form af, hvordan vi bruger vores tanker sammen med musik.

Du kan både få halvdags workshops og heldagsworkshop.

Send en uforpligtende forespørgsel på workshop med Hannelise og Simone her

Referencer

Nedenfor ser du en liste med udpluk af de udtalelser og feedback Torben Wiese har fået fra kunder. Hvis du har spørgsmål eller ønsker uddybning af specifikke emner, er du velkommen til at kontakte os her.

Send en uforpligtende forespørgsel på foredrag med Hannelise og Simone her →


Tusind tak for en helt fantastisk aften, fyldt med gode råd og fantastisk sang 🙂

Jeg fik rigtig meget godt med mig hjem, så jeg er så glad for, at jeg deltog. 

Jeg har aldrig rigtig tænkt over, hvordan jeg tænker, når jeg vågner om morgenen og kører afsted på arbejde, men det er jeg så meget bevidst om nu. 

Og allerede om torsdagen - dagen efter foredraget - havde jeg en helt fantastisk dag, netop fordi jeg havde valgt at tænke positivt, da jeg stod ud af min seng om morgenen. Faktisk allerede da jeg kom hjem efter foredraget, var min kæreste overrasket over hvor positiv jeg var da jeg kom ind af døren. For nogle gange kan jeg måske godt være hende den sure, når jeg kommer ind af døren, men det skal være slut nu.

Jeg tror og håber på at jeg kan bruge alle de gode råd til mange forskellige ting i fremtiden, ikke kun til arbejdsdagen, men også i forhold til kæreste, venner og familie 🙂

Så endnu engang tusind tak! Og tak for fantastisk musik, Simone. Du synger bare SÅ godt, det er lige så hårene rejser sig!

Signe Bernholm – Køge

Solen skinner udenfor, og det er så skønt. Men solen kan bare ikke gøre det alene.., Altså at vi mærker livsglæden. I onsdags var jeg til et virkelig dejligt foredrag med de her to kvinder - som i øvrigt er mor og datter 🙂 Det var ikke et almindeligt foredrag. Det var et foredrag med musik. Simone Tandberg sang med den klareste stemme lige ind i mit hjerte, og hun gjorde det i en skøn kombination med Mentor Hannelise Bjertnes, som gav os en masse inspiration til, hvordan vi selv kan gøre en forskel for at få mere livsglæde ind i hverdagen.

Suezanna Zenani – Præstø

En fantastisk oplevelse, - kan varmt anbefales.

Evelyn-Krogh Pedersen – Kolding

Har været til det skønneste foredrag med musikalske indslag i aften samme med min lige så skønne kollega Trine Fynbo💜 Kan kun varmt anbefale et par timer i selskab med disse dejlige kvinder.

Heidi Kjær Sommer – Middelfart

Kan også kun sige Tak for en skøn aften...ethelt fantastisk foredrag og den skønneste musik, det var bare magisk. Tak.

Trine Fynbo – Middelfart

    Brug for hjælp, kontakt en konsulent her her→

Send en uforpligtende forespørgsel på Hannelise og Simone

- du får svar inden for kort tid!

Har været til det skønneste foredrag med musikalske indslag i aften samme med min lige så skønne kollega Trine Fynbo - Kan kun varmt anbefale et par timer i selskab med disse dejlige kvinder” 

______

Heidi Kjær Sommer, Middelfart

”En fantastisk oplevelse, - kan varmt anbefales"

______

Evelyn-Krogh Pedersen, Kolding

Relaterede foredragsholdere

Henrik Bisbo, foredragsholder, Speakersklounge

Henrik Bisbo

Verdens ældste analyseværktøj – mere livskraftigt end nogensinde. HENRIK BISBO Erfaren leder fra det private erhvervsliv, team builder, ...
Georg-Julin, Speakerslounge foredrag, foredragsholdere

Georg Julin

Hvor blev den danske humor af? - kommunikation for alle aldersklasser GEORG JULIN Kommunikationsrådgiver, journalist, underviser, programtilrettelægger for ...
Amy Doherty Jönsson, speakerslounge, foredrag, foredragsholder

Amy Doherty Jönsson

Teenagementor som ALTID hepper på de unge - alle unge er i stand til at udvikle sig positivt ...
Bernt Lassen, Speakerslounge, foredrag, foredragholder

Bernt Lassen

Med fokus på at leve et godt og lykkeligt liv - i arbejde og fritid BERNT LASSEN Indehaver ...

Thomas Gerstrøm

Svært ved at sige nej? - vil du gerne være en af de seje? Vil du gerne mærke ...
Janni Bach, foredrag, Speakerslounge,

Janni Bach

Led som en leder - og dine medarbejdere arbejder med glæde JANNI BACH Organisatoriskpsykologisk konsulent / cand. comm. ...
Speakerslounge foredrag-talk-generation-z - 1

Jahanzeeb Ahmed & Antonio Roca

Myths and Truths about Generation Z - om de mange misforståelser, virksomheder har om denne generation JAHANZEEB AHMED ...
Ulrich Fredberg Speakerslounge foredrag

Ulrich Fredberg

High Performance ledelse i det offentlige - Hvad kan vi lære fra fodboldverdenen? ULRICH FREDBERG Ledende overlæge, professor, ...

Yvonne Urban Carlstedt

"If you can dream it, you can do it" - eller hvad??? Kom med på en brutalt ærlig, ...
Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

Morten Brünning Brøgger

Unfolding Human Potential -Fremtidens lederegenskaber indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed. MORTEN BRÜNNING BRØGGER Mentaltræner og erhvervscoach, Team- og ...
Marie Laursen, speakerslounge, pigen med glasknoglerne, foredragsholder

Marie Laursen

"Sæt turbo på din livsglæde" Ærlige og inspirerende foredrag om både sygdom, livsglæde, jernvilje og humor. Marie Holm ...
Kenneth Dreyer, Speakerslounge, foredrag, foredragsholder find foredrag1

Kenneth Dreyer

Træn din mentale styrke og skab resultater Hvordan kan du øge din mentale styrke? KENNETH DREYER Mentaltræner, coach ...
Jytte Hollender, SpeakersLounge ,foredrag, find foredrage, foredragsholder, karriereudvikling

Jytte Hollender

De tre tidstyper®, karriereudvikling for kvinder og forskellene på mænd og kvinders kommunikationsform JYTTE HOLLENDER Professionel underviser og ...
peter winther, speakerslounge, foredrag

Peter Winther

Foredrag om kundeloyalitet, mental sundhed, konflikter, forandringer og personlig udvikling. PETER WINTHER Loyalitetsekspert, forfatter, strategisk virksomhedsudvikler, international foredragsholder ...

Jette Blok

Do Less – Be More - Skab balance i din hverdag JETTE BLOK Foredragsholder, Coach, StressKonsulent, Terapeut, YogaMamma ...