SPEAKERSlounge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ring for professionel rådgivning Tlf. 53 80 90 04

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

HANNELISE OG SIMONE

Hannelise er foredragsholder, NLP coach & CEO. Simone er musiker med kandidat i musikvidenskab.

Sammen har mor og datter fokus på livsglæde, det at leve livet i nuet og turde at vælge livet til. Når du bliver bevidst om dine tanker – og deres power – så er næsten alt muligt.

Hannelise er uddannet NLP coach og har drevet firmaet TwoMinds siden 2011. Hun har inden da været ansat i et stort dansk firma, hvor hele verden blev hendes arbejdsplads. Den primære opgave var at få forskellige ledergrupper til at modtage nytænkning med et positivt mindset. Fokus har i alle år været at få alle kunder til at mærke livet, til at leve i nuet og til at turde vælge livet til. Hendes fokus er, når du bliver bevidst om dine tanker – og deres power – så er næsten alt muligt. Livsglæde er indbegrebet af Hannelise.

Simone har en kandidat i musikvidenskab, har startet 2 kor op i København og er sangcoach på Scenekunst i Hellerup. Hun studerer på Anna Rosing instituttet for at yderligere dyrke sangens mange muligheder. Hun elsker at stå på en scene og røre deltagerne helt ind i hjertet.

Hendes fokus er, hvordan musik kan skabe en forandring i mennesker, og rent faktisk forbedre deres mentale tilstand. Musik er indbegrebet af Simone. Så derfor er foredraget Livsglæde, der hvor det bedste fra to verdener bliver smeltet sammen og udført af mor og datter.

Sprog
Dansk, Engelsk

Rejser fra
København

 

Udtalelse

"Har været til det skønneste foredrag med musikalske indslag i aften samme med min kollega Trine Fynbo. Kan kun varmt anbefale et par timer i selskab med disse dejlige kvinder"

______

Heidi Kjær Sommer – Middelfart

 

Send en ufopligtende forespørgsel på Hannelise og Simone her→

Foredrag

Alle foredragene tilpasses jeres organisation, ønsker og behov, så I altid er sikret det optimale udbytte ved hvert foredrag.


Livsglæde med guldkorn og musik – leveret af mor og datter eller coachen og musikeren.

Forestil dig at du ved at foretage små ændringer i dit liv, og kan få meget mere livsglæde.

Hvilken indvirkning ville det have på dit liv, at du blev gladere og fik mere overskud?

Dette foredrag handler om at guide dig til at opdage din vej til ægte livsglæde, og hvordan du kan få mere af det i din hverdag. Det handler også om at vise dig, hvordan nuet ser ud. Hvordan det kan opleves og mærkes. 

Foredraget løfter din energi og giver dig skønne input, musisk stimulans og viden, der kan bidrage positivt til din opfattelse af dig selv og dit liv, som det ser ud lige nu.

Det eneste du skal gøre, er at turde være der. I nuet. Med et åbent sind.

Vi er
Mor og datter først. Hernæst er vi personlig coach og sanglærer. Sammen er vi på en mission for at skabe mere livsglæde. Vores værktøj er udvikling gennem samtale og musik. Der hjælper dig til at være i nuet, og mærke dit indre.

Vores hjertesag er, at du bliver mere bevidst om, hvordan du kan få mere glæde ind i din hverdag. Uden at det bliver dyrt eller besværligt.

Dette foredrag er en hyldest til livet. Et indblik i livsglæde og dets mange former. Så du kan blive inspireret og opdage hvad dit liv skal fyldes op med. Hvad der mangler mere af. Både derhjemme og på arbejdspladsen.

Programmet
Vi tager dig igennem helt banale hverdagssituationer, som du vil genkende og opleve på ny, fra en humoristisk indgangsvinkel. Det er situationer, hvor du vil lære, at det nogle gange er bedre at bruge ”PYT-knappen” noget mere.

Du vil blive bevidst om, hvilke tanker du fylder din hjerne med, i løbet af en helt almindelig dag. Hvilke tanker der får lov til at fylde mest. Og hvilke tanker der ikke får så meget plads.

Tanker der ved at blive understøttet at skøn musik, kan få dem til at udfolde sig for os, så vi kan se på dem og opleve dem på ny.

Foredraget varer i 1,5 time
I løbet af de 1,5 timer vil du blive inspireret til, hvordan du får en effektiv og positiv hverdag fremover. Så du fremadrettet vil starte dagen med et smil.

Du vil få konkrete værktøjer og gode eksempler der er lette at følge, selv i en travl hverdag. 
Du vil føle vores ærlige glæde og glæden ved at leve – vi har nemlig fundet vores livsglæde – vil du ikke også gerne finde din?

Husk at livet skal leves og nydes – det skal ikke overstås.

Giv dine medarbejdere muligheden for at skabe et nyt fokus sammen. Vi glæder os til at give jer alt, hvad vi har. Specielt det vi har sammen - af energi - livsglæde – humor – og inspiration

De fleste organisationer skal tænke over hvordan de møder digitaliseringen. Så hvad er det? Hvilke paradigmeskifter, digitale forretningsmodeller og nye teknologier skal vi holde øje med? Hvis du ved det, kan du lægge en strategi. Vigtig inspiration for bestyrelser og ledergrupper.

Søg flere foredragsholdere her→

Workshops

Workshops – vi går mere i dybden

Hvis der ønskes workshops vil disse blive tilpasset til det enkelte firma. Vores fokus vil være på at gå i dybden med tankerne, og hvordan du kan løfte hele afdelingens energi ved at lave fællessang.

Dette kunne bruges ved et Kick off, hvor der typisk vil være mange forskellige mennesker, som skal arbejde sammen. Dette kunne være det sted, hvor dette team starter en fælles rejse. Nemlig med fokus på livsglæde i form af, hvordan vi bruger vores tanker sammen med musik.

Du kan både få halvdags workshops og heldagsworkshop.

Send en uforpligtende forespørgsel på workshop med Hannelise og Simone her

Referencer

Nedenfor ser du en liste med udpluk af de udtalelser og feedback Torben Wiese har fået fra kunder. Hvis du har spørgsmål eller ønsker uddybning af specifikke emner, er du velkommen til at kontakte os her.

Send en uforpligtende forespørgsel på foredrag med Hannelise og Simone her →


Tusind tak for en helt fantastisk aften, fyldt med gode råd og fantastisk sang 🙂

Jeg fik rigtig meget godt med mig hjem, så jeg er så glad for, at jeg deltog. 

Jeg har aldrig rigtig tænkt over, hvordan jeg tænker, når jeg vågner om morgenen og kører afsted på arbejde, men det er jeg så meget bevidst om nu. 

Og allerede om torsdagen - dagen efter foredraget - havde jeg en helt fantastisk dag, netop fordi jeg havde valgt at tænke positivt, da jeg stod ud af min seng om morgenen. Faktisk allerede da jeg kom hjem efter foredraget, var min kæreste overrasket over hvor positiv jeg var da jeg kom ind af døren. For nogle gange kan jeg måske godt være hende den sure, når jeg kommer ind af døren, men det skal være slut nu.

Jeg tror og håber på at jeg kan bruge alle de gode råd til mange forskellige ting i fremtiden, ikke kun til arbejdsdagen, men også i forhold til kæreste, venner og familie 🙂

Så endnu engang tusind tak! Og tak for fantastisk musik, Simone. Du synger bare SÅ godt, det er lige så hårene rejser sig!

Signe Bernholm – Køge

Solen skinner udenfor, og det er så skønt. Men solen kan bare ikke gøre det alene.., Altså at vi mærker livsglæden. I onsdags var jeg til et virkelig dejligt foredrag med de her to kvinder - som i øvrigt er mor og datter 🙂 Det var ikke et almindeligt foredrag. Det var et foredrag med musik. Simone Tandberg sang med den klareste stemme lige ind i mit hjerte, og hun gjorde det i en skøn kombination med Mentor Hannelise Bjertnes, som gav os en masse inspiration til, hvordan vi selv kan gøre en forskel for at få mere livsglæde ind i hverdagen.

Suezanna Zenani – Præstø

En fantastisk oplevelse, - kan varmt anbefales.

Evelyn-Krogh Pedersen – Kolding

Har været til det skønneste foredrag med musikalske indslag i aften samme med min lige så skønne kollega Trine Fynbo💜 Kan kun varmt anbefale et par timer i selskab med disse dejlige kvinder.

Heidi Kjær Sommer – Middelfart

Kan også kun sige Tak for en skøn aften...ethelt fantastisk foredrag og den skønneste musik, det var bare magisk. Tak.

Trine Fynbo – Middelfart

    Brug for hjælp, kontakt en konsulent her her→

Send en uforpligtende forespørgsel på Hannelise og Simone

- du får svar inden for kort tid!

Har været til det skønneste foredrag med musikalske indslag i aften samme med min lige så skønne kollega Trine Fynbo - Kan kun varmt anbefale et par timer i selskab med disse dejlige kvinder” 

______

Heidi Kjær Sommer, Middelfart

”En fantastisk oplevelse, - kan varmt anbefales"

______

Evelyn-Krogh Pedersen, Kolding

Relaterede foredragsholdere

Tatiana Pykhtina_SPEAKERSlounge foredrag Tlf. +45 27606005

Tatiana Pykhtina

back2basics - building world’s best workplaces TATIANA PYKHTINA Foredragsholder og rådgiver back2basics is an investment in your future ...
Hardeep Dhanjal, SPEAKERSlounge foredrag, Arbejdskultur, Forandring, Formidling, Kommunikation, Kultur, Ledelse & Lederudvikling, Medarbejderudvikling, Organisation, Personlig udvikling, Teamudvikling Udvikling

Hardeep Dhanjal

Positive forandringer i organisationen - ved at arbejde med de involverede menneskers mentale og følelsesmæssige tilstand. HARDEEP DHANJAL ...
Larsen og Solberg, SPEAKERSlounge foredrag, entertainment, show, trulleri, trylleshow, Joachim Solberg, Peter Larsen,underholdning, magi

Jachim Solberg & Peter Larsen

Larsen & Solberg - et godt grin - et show med massere af grin og magi PETER LARSEN ...
Victor Fddersen, foredrag, foredragsholder, book foredrag, vinderteam, OL guldvinder

Victor Feddersen om vinderteams og vinderkultur

Vinderteams og vinderkultur - vinderteams har det sjovest og sikrer solid bundlinje i virksomheden VICTOR FEDDERSEN Foredragsholder, OL-guldvinder ...
Ekspedition plastik, Sprekerslounge, foredrag, miljø, forurening, plastikforureningen i vandet, grøn omstilling

Ekspedition Plastik

Kom med på Ekspedition Plastik - til lands, til vands eller indenfor EKSPEDITION PLASTIK Foreningen der dokumenterer, fortæller ...
Smild dig glad, bog, Jesper Bergstrøm, SPEAKERSlounge foredrag

Jesper Bergstrøm

Boost dit salg – ved at afkode og forstå dine kunders kropssprog JESPER BERGSTRØM CEO, foredragsholder, underviser og ...
Per Ryt-Hansen, SPEAKERSlounge foredrag, SPEAKS, find foredrag, foredrag, foredragsholder

Per Ryt-Hansen

Humor, trivsel og arbejdsglæde – i Ledelse, Teambuilding & Seniorstyrken PER RYT-HANSEN Direktør, foredragsholder og tidligere underviser på ...
Christina Busk, SPEAKERSlounge fordrag, foredragsholder, find foredragrag

Christina Busk

Moderne etik – og de etiske valg du står overfor som menneske, privat og professionelt CHRISTINA BUSK Direktør, ...

Steffen Andersen

Det har aldrig været vigtigere at forstå hvad vi spiser og hvorfor – udfordringer, muligheder og trusler ved ...
Grums, SPEAKERSLounge, foredrag, foredragsholder

Simon og Rasmus fra Grums

Gode historier om iværksætteri, bæredygtighed & kaffegrums – fra kaffegrums til hudpleje. Ja, den er god nok. SIMON ...
Steffen Lykke Rasmussen, SPEAKERSlounge, foredrag, foredragsholder, book foredrag

Steffen Lykke Rasmussen

OM SOCIALT IVÆRKSÆTTERI – et halvt år som hjemløs og nytænkning af de sociale indsatser STEFFEN LYKKE RASMUSSEN ...
Mikael kamper, SPEAKERSlounge, foredrag, tlf. 27606005, foredragsholder

Mikael Kamber

Skru op for arbejdsglæden og livsglæden – foredrag om positiv psykologi MIKAEL KAMBER Journalist, forfatter og foredragsholder. Inspirerende ...
SPEAKERSLounge ofredrag, Kenneth Collins, foredrag, find foredrag

Kenneth Collins

Smerte og stresshåndtering – kan reduceres med simple redskaber KENNETH COLLINS Kropsterapeut, stifter af Body Correction & foredragsholder ...
Tina Nielsen, SPEAKERSlounge foredrag, Tlf. 27606005

Tina Nielsen

Slip stressen – Tinas tilgang til stresscoaching er at koble selve coachingen med mentaltræning, for at opnå det ...
Osama Salame_SPEAKERSlounge foredrag_

Osama Salame

Historier, der rykker! – motivation, historiefortælling og effekten af storytelling OSAMA SALAME Motivational Speaker og Storyteller Jeg er ...