SPEAKERSlounge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ring for professionel rådgivning Tlf. 53 80 90 04

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Fremtidens ledelse med Bartell & Monopolet

Den 25. marts 2020 

Tidspunkt: Kl. 09.00 – 12.00 i Søhuset Konferencecenter

Der er et begrænset antal pladser, så det er først-til-mølle-princippet. 

 

 

 


Er du fremtidens leder? Er der én eller flere formler på fremtidens ledelse?

Kan du dagligt balancere modsatrettede hensyn, lave svære prioriteringer og tage vanskelige beslutninger? Er du klar til at afgive din rolle som leder til fordel for at spille en hovedrolle i de ledelsesprocesser, der finder sted? Er du i stand til at identificerer og udvikle talenterne, uden at gøre de øvrige medarbejdere til et B-hold? Kan du lede medarbejdere du aldrig ser i virkeligheden gennem digitale medier?

Det er blot nogle af de mange udfordringer nu og i fremtiden som kræver nytænkning og omstillingsparathed af dig som leder i en lille eller mindre virksomhed. Er du klar til det?

Få inspiration til dit eget lederskab med en masse viden og erfaringsudveksling på vores dialogmøde. Det er en platform for ledere der deler viden, erfaring, udfordringer, dilemmaer og sparre om hvordan nutidens og fremtidens leder skal være og hvordan man styrker sit lederskab.

Monopolet vil byde på dilemmaer og udfordringer der sætter kompetencerne på spil og skal give plads til refleksion og handling. Give muligheder til et tankesæt hvor du får sat dine teams i spil og skabt kompetencer der giver en større bundlinje.

Så er du klar til fremtiden der byder på nytænkning og omstillingsparathed? Står du i en virksomhed med en forandringsklar kultur og et moderniseret mindset? Er du klar på at vidensdele og give feedback i et forum med andre ledere der skal give inspiration til et bedre og velfungerende lederskab?

Under dialogmødet vil det være mulighed for at tage en case med fra den virkelige verden. Udover deltagerne vil der være 2 ledelseeksperter som kan komme med input til dilemmaerne.

Gør din ledelsesverden lettere - kom og vær med til dialogmødet og gør en forskel for dig selv og andre ledere.

Hvem deltagere:
Ledere og virksomhedsejere eller nogle som har interesse for ledelse og fremtiden.

Pris
249,- for 3 timers inspiration om fremtidens ledelse - er der én eller flere formler?

Dato og sted
Den 25. marts 2020 Kl. 09.00 – 12.00 i Søhuset Konferencecenter, Venlighedsvej 10, 2970 Hørsholm

Mød Lise Bartell & Monopolet

Lise Bartel, Kursus-Kompagniet, Fremtidens ledelse

I samarbejde med Kursus-Kompagniet leverer Lise Bartell fra Bartell+co leder, team- og kommunikationstræning, træning i personlig branding, storytelling, salgstræning, mentaltræning og kommunikationsrådgivning, mm.

Lise holder foredrag, arbejder med kommunikationstræning og lederudvikling i små og store grupper og træner også personer individuelt i offentlige og private virksomheder, for eksempel Estee Lauder, Hilton og A.P. Møller Mærsk.

Lise har en forudgående karriere som leder i Lundbeck, Alk Abello og Dako A/S. Lise er uddannet farmakonom, merkonom og har en uddannelse indenfor LEAN Management og forandringsledelse fra ingeniørvirksomheden Carl Bro.

Lise har løbende udvidet sine kompetencer med uddannelser indenfor ledelse, kommunikation, LEAN, psykologi, facilitering, erhvervscoaching og som Mythoself® Associate Facilitator i Irland og som certificeret Innovatør.Lise har været en del af internetboghandleren SAXO’s advisory board sammen med blandt andre Martin Tornborg og andre direktører.

Lise har også været bestyrelsesmedlem i KIF Kolding København og i ErhvervsSparring Danmark og har været dommer i Dansk Industris European Business Games.

Lise Bartell inviterer 2 ledelseseksperter med i panelet, så glæd dig til en formiddag fuld af god dialog om fremtidens ledelse.

Du bliver her videresendt til vores
billetassistent på KursusKompagniet.dk,
som er vores moderportal.