SPEAKERSlounge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ring for professionel rådgivning Tlf. 53 80 90 04

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Kom med på Ekspedition Plastik

- til lands, til vands eller indenfor

EKSPEDITION PLASTIK

Foreningen der dokumenterer, fortæller om og rydder op i plastikforureningen til vands og til lands

Inspirerende, engagerende, farverige foredrag, temadage og events om plastikforurening. Opdagelse og viden, med hænderne helt nede i problemet og i løsningerne.

Hvorfor forurener plastik, hvor slemt er det, hvordan bliver plastik til et miljøproblem, og hvordan løser vi det problem. Med konkrete idéer, billeder og erfaringer fra ekspeditioner.

Vi har altid håndgribelige eksempler på gode og dårlige plastikløsninger med. Et basisforedrag med hands-on element - f.eks i form af lille ekspedition i nærområdet, tilpasset forskellige målgrupper.

Book et foredrag i dag! 

Sprog
Dansk, Engelsk

Rejser fra
København/Copenhagen

 

Om Ekspedition Plastik

Ekspedition Plastik er en lille forening, der dokumenterer, fortæller om og rydder op i plastikforureningen til vands og til lands og dermed være med til at sætte en stopper for den voksende plastikforurening. De tre stiftere har stor viden om plastikforurening, hvor den kommer fra, hvad den består af, hvordan den lander i naturen, hvad der sker med den i naturen og - ikke mindst - hvordan vi hver især, og på den store klinge, kan være med til at løse problemet. 

Ekspedition plastik, Sprekerslounge, foredrag, miljø, forurening, plastikforureningen i vandet, grøn omstilling

Stifterne har været der selv - på ekspeditioner og projekter ude i verden såvel som i Danmark, bl.a. via arbejde i Plastic Change, Greenpeace, UNDP, Danida, Mellemfolkeligt Samvirke, Højskolernes Forening, Informationscenter for Miljø- & Sundhed, FN-Forbundet og Folkekirkens Nødhjælp.  

Berit Asmussen, Cand Comm., miljøbiolog, organisationsudvikler og leder.
Torsten Geertz, Geograf og ekspeditionsleder.
Lisbeth Engbo, Journalist

Foredrag

Alle foredrag kan holdes på engelsk eller dansk og tilpasses ønsker og behov.


Plastikforurening og dens løsninger

Hvorfor forurener plastik, hvor slemt er det, hvordan bliver plastik til et miljøproblem, og hvordan løser vi det problem. Med konkrete idéer, billeder og erfaringer fra ekspeditioner. Vi har altid håndgribelige eksempler på gode og dårlige plastikløsninger med. Et basisforedrag med hands-on element - f.eks i form af lille ekspedition i nærområdet, tilpasset forskellige målgrupper.

Varighed 1-3 timer afhængig af ekspedition og drøftelse/debat:

  • Kommuner: Særligt fokus på affaldshåndtering, cirkulær plastikproduktion/-økonomi og/eller specifikke lokale indsatsområder.
  • Folkeskole mellemtrin: Særligt fokus på hvad man selv kan gøre. Oplægget indeholder en del små film og inddrager eleverne i en dialog omkring eksempler fra hverdagen.
  • Folkeskole/efterskole udskolingen: Særligt fokus på hvad man selv kan gøre i lidt bredere forstand - inkl. hvad skolen og kommunen kan gøre. Oplægget indeholder små film og inddrager eleverne i en dialog omkring eksempler fra hverdagen.
  • Gymnasiet: Særligt fokus på FN’s verdensmål - sammenhængene mellem problemstillinger og løsninger - med særligt fokus på plastikforureningen. Også fokus på hvem der kan gøre hvad - og i hvilken sammenhæng (borger, beslutningstagere, virksomheder, organisationer).
  • Handelsstandsforeningen eller den store virksomhed: Særligt fokus på affaldshåndtering, ideer og eksempler på cirkulær plastikproduktion/-økonomi og/eller specifikke lokale/organisatoriske indsatsområder.
 

Har du brug for hjælp? Kontakt én af vores konsulenter her

 

Ekspeditioner & Workshops

Foredrag, Ekspeditioner og Workshops kan kombineres efter ønske og behov.


Ekspedition Plastik

Kort om plastikforurening - hvor den kommer fra og hvor stort problemet er. Fortællinger fra ekspeditioner ude i verden og i Danmark - til vands og til lands, også om de gode ídéer til at løse problemet, som folk overalt finder på. 

Vi fortæller bl.a. om, hvordan vi tager prøver af havvandet, befrier en havskildpadde fra plastik, hjælper de lokale med at rydde op i naturen. 


Ekspedition Papua 

Ekspedition Plastik har netop været på ekspedition på Papua i Indonesien. En ekspedition der både mødte en masse plastikforurening og udfordringer, men også en masse engagerede lokale der, med deres initiativer, er med til at skabe håb og løsninger. Kom med på ekspedition i et område af verden der er meget forskelligt fra Danmark, et paradis med en enorm biodiversitet, men hvor plastikforureningen desværre også er meget håndgribelig.


Ekspedition Plastik for børn (7-10 år)

Vi ankommer klædt ud i kåber af plastikemballage og tager sammen med børnene og deres lærer med på en lille ekspedition plastik i nærmiljøet. Undervejs og bagefter snakker vi om, hvor plastik kommer fra, hvad der sker, når det havner i naturen, og hvad man selv kan gøre for at bruge mindre plastik og undgå, at det lander i havet, hvor fisk og fugle spiser det.     

Varighed 2 timer.

Kan efter ønske udvides til en temadag om plastik med flere klasser.

 

Har du brug for hjælp? Kontakt én af vores konsulenter her

 

Dokumentation

Dokumentation og viden skaber forandring 

Sammen med børn, unge og voksne vil Ekspedition Plastik dokumentere plastikforureningen, fortælle om hvad den gør ved vores klode og udvikle ideer til, hvordan vi kan undgå plastikspild. Og det sker bedst, hvis vi, bogstaveligt talt, har fingrene helt nede i det vand og den natur, hvor plastikaffaldet havner. 

Idéen er, at engagerede borgere, virksomheder, kommuner m.v. både kan være med til at løse problemet, skabe løsninger og til at fremme beslutningstageres lyst til og engagement i at levere de grundlæggende forandringer der skal til, for at vi kan komme den voksende plastikforurening i verdenshavene til livs.  

 

Har du brug for hjælp? Kontakt én af vores konsulenter her

Send en uforpligtende forespørgsel på Ekspedition Plastik

- du får svar inden for kort tid!

“Ekspedition Plastik arbejder sammen med en lang række nationale og internationale organisationer, der arbejder med de samme problematikker som 5Gyres, ”By The Ocean We Unite”, Ocean Missions, Surfriders, Windseekers m.fl." 

______
Ekspedition Plastik,
 Berit Asmussen, Cand Comm., miljøbiolog, organisationsudvikler og leder, Torsten Geertz, Geograf og ekspeditionsleder, Lisbeth Engbo, Journalist

 

Relaterede foredrag

Tatiana Pykhtina_SPEAKERSlounge foredrag Tlf. +45 27606005

Tatiana Pykhtina

back2basics - building world’s best workplaces TATIANA PYKHTINA Foredragsholder og rådgiver back2basics is an investment in your future ...
Hardeep Dhanjal, SPEAKERSlounge foredrag, Arbejdskultur, Forandring, Formidling, Kommunikation, Kultur, Ledelse & Lederudvikling, Medarbejderudvikling, Organisation, Personlig udvikling, Teamudvikling Udvikling

Hardeep Dhanjal

Positive forandringer i organisationen - ved at arbejde med de involverede menneskers mentale og følelsesmæssige tilstand. HARDEEP DHANJAL ...
Victor Fddersen, foredrag, foredragsholder, book foredrag, vinderteam, OL guldvinder

Victor Feddersen om vinderteams og vinderkultur

Vinderteams og vinderkultur - vinderteams har det sjovest og sikrer solid bundlinje i virksomheden VICTOR FEDDERSEN Foredragsholder, OL-guldvinder ...
Smild dig glad, bog, Jesper Bergstrøm, SPEAKERSlounge foredrag

Jesper Bergstrøm

Boost dit salg – ved at afkode og forstå dine kunders kropssprog JESPER BERGSTRØM CEO, foredragsholder, underviser og ...
Per Ryt-Hansen, SPEAKERSlounge foredrag, SPEAKS, find foredrag, foredrag, foredragsholder

Per Ryt-Hansen

Humor, trivsel og arbejdsglæde – i Ledelse, Teambuilding & Seniorstyrken PER RYT-HANSEN Direktør, foredragsholder og tidligere underviser på ...
Christina Busk, SPEAKERSlounge fordrag, foredragsholder, find foredragrag

Christina Busk

Moderne etik – og de etiske valg du står overfor som menneske, privat og professionelt CHRISTINA BUSK Direktør, ...

Steffen Andersen

Det har aldrig været vigtigere at forstå hvad vi spiser og hvorfor – udfordringer, muligheder og trusler ved ...
Grums, SPEAKERSLounge, foredrag, foredragsholder

Simon og Rasmus fra Grums

Gode historier om iværksætteri, bæredygtighed & kaffegrums – fra kaffegrums til hudpleje. Ja, den er god nok. SIMON ...
Steffen Lykke Rasmussen, SPEAKERSlounge, foredrag, foredragsholder, book foredrag

Steffen Lykke Rasmussen

OM SOCIALT IVÆRKSÆTTERI – et halvt år som hjemløs og nytænkning af de sociale indsatser STEFFEN LYKKE RASMUSSEN ...
Mikael kamper, SPEAKERSlounge, foredrag, tlf. 27606005, foredragsholder

Mikael Kamber

Skru op for arbejdsglæden og livsglæden – foredrag om positiv psykologi MIKAEL KAMBER Journalist, forfatter og foredragsholder. Inspirerende ...
SPEAKERSLounge ofredrag, Kenneth Collins, foredrag, find foredrag

Kenneth Collins

Smerte og stresshåndtering – kan reduceres med simple redskaber KENNETH COLLINS Kropsterapeut, stifter af Body Correction & foredragsholder ...
Tina Nielsen, SPEAKERSlounge foredrag, Tlf. 27606005

Tina Nielsen

Slip stressen – Tinas tilgang til stresscoaching er at koble selve coachingen med mentaltræning, for at opnå det ...
Osama Salame_SPEAKERSlounge foredrag_

Osama Salame

Historier, der rykker! – motivation, historiefortælling og effekten af storytelling OSAMA SALAME Motivational Speaker og Storyteller Jeg er ...
Foredragholdere SPEAKERSlounge,_foredragsrække 2020, foredrag, foredragsholder

SPEAEKERSlounge Foredragsrække 2020

SPEAKERSlounge foredragsrække 2020 – kom til gratis foredrag og hør top professionelle oplægsholdere I 2020 afholder SPEAKERSlounge inspirerende ...
Tina Pakula, foredragsholder hos SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, SPEAKERSlounge

Tina Pakula

Misforståede medarbejdere – Som leder kan du ikke eksekvere og forandre alene - du må derfor forstå dine ...
Pernille Taarup, foredragsholder. SPEAKERSlounge foredrag, find foredragsholder, foredrag

Pernille Taarup

Relationer – hun skaber menneskelig og forretningsmæssig udvikling og forandring i private og offentlige organisationer PERNILLE TRRAUP Foredragsholder, ...
Lene Fischermann, SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, foredrag, SPEAKERSlounge

Lene Fischermann

Lederskab med kraftfuld kommunikation - Er du leder, er det ikke nok at udøve ledelse LENE FISCHERMANN Lene ...
Foredragsholder-Søren-Matthiesen-Unge-stoffer-og-misbrug_SPEAKERSlounge

Søren Matthiesen

Fra narkoman til akademiker - vejen tilbage til livet SØREN MATTHIESEN Jurastuderende, foredragsholder og YouTuber Mit navn er ...
torben Lorentsen, Speakerslounge, foredrag

Torben Lorentsen

DIN styrke til succes - findes i din personlighed og passion!! TORBEN LORENTSEN Foredragsholder, underviser, mentor og menneske ...
Georg-Julin, Speakerslounge foredrag, foredragsholdere

Georg Julin

Hvor blev den danske humor af? - kommunikation for alle aldersklasser GEORG JULIN Kommunikationsrådgiver, journalist, underviser, programtilrettelægger for ...
Amy Doherty Jönsson, speakerslounge, foredrag, foredragsholder

Amy Doherty Jönsson

Teenagementor som ALTID hepper på de unge - alle unge er i stand til at udvikle sig positivt ...

Thomas Gerstrøm

Din kærlighed til barnet udtrykkes også med et nej! - han giver forældre øvelser, metoder og tro på, ...

Yvonne Urban

"Fremtidens karriere" - når talen falder på forretning koblet med menneskers karrieredrømme og arbejdsmarkedets agile udvikling. YVONNE URBAN ...
Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

Morten Brünning Brøgger

Unfolding Human Potential -Fremtidens lederegenskaber indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed. MORTEN BRÜNNING BRØGGER Mentaltræner og erhvervscoach, Team- og ...
Marie Laursen, speakerslounge, pigen med glasknoglerne, foredragsholder

Marie Laursen

"Sæt turbo på din livsglæde" Ærlige og inspirerende foredrag om både sygdom, livsglæde, jernvilje og humor. Marie Holm ...
Kenneth Dreyer, Speakerslounge, foredrag, foredragsholder find foredrag1

Kenneth Dreyer

Træn din mentale styrke og skab resultater Hvordan kan du øge din mentale styrke? KENNETH DREYER Mentaltræner, coach ...
peter winther, speakerslounge, foredrag

Peter Winther

Foredrag om kundeloyalitet - foredrag om kundeloyalitet, mental sundhed, konflikter, forandringer og personlig udvikling. PETER WINTHER Loyalitetsekspert, forfatter, ...

Jette Blok

Do Less – Be More - Skab balance i din hverdag JETTE BLOK Foredragsholder, Coach, StressKonsulent, Terapeut, YogaMamma ...
Mathias Bruhn, SpeakersLounge, foredrag, personlig gennemslagskraft

Mathias Bruhn

Lær at brænde igennem i din karriere med stærke førstehåndsindtryk, præsentationer der huskes og karismatisk gennemslagskraft!  Mathias Bruhn ...
Lone Herts, SpeakersLounge, foredrag, .

Lone Hertz

Stand-upper med substans LONE HERTZ Skuespiller, foredragsholder, forfatter. KENDT fra danske filmperler som bl.a. Frk. Nitouche OG HERMAN BANGS ...
Sigga Birkvad, speakerslounge, foredrag, foredragsholdere

Sigga Birkvad

”Mental sundhed & livsstil” - du får det liv, du lever SIGGA BIRKVAD Selvstændig formidler med fokus på ...
Dorte Møller Madsen, SpeakersLounge

Dorte Møller Madsen

Sælger I stadig, som da der var ledning på telefonen? DORTE MØLLER MADSEN Foredragsholder, Digital Strateg og Forretningsudvikler ...
Suzana Milovic, SpeakersLounge, foredrag.

Suzana Milovic

Bæredygtig Business: Forretning og Udvikling med Mål og Mening SUZANA MILOVIC Foredragsholder, Forretningsudvikler og Forandringsleder Suzana inviterer til ...
Balder Vent-Striim, ofredrag, SpeakersLounge 1

Balder Vendt-Striim

Arbejdsglæde og styrket kultur Balder Vent-Striim Foredragsholder & CEO i virksomheden 360Job. Balder Vendt-Striim har gennem de seneste ...
Mads Keiser, SpeakersLounge, foredrag

Mads Keiser

Grin og bliv klog! - Underholdende foredrag om kønsforskelle, humor, arbejdsglæde og god kommunikation. MADS KEISER Foredragsholder, journalist, ...
Mette Mortensen, SpeakersLounge foredrag1

Mette Mortensen

58 dage alene i vildmarken METTE MORTENSEN Friluftsvejleder, forfatter, fjeldvandre og foredragsholder, HR-konsulent, leadership-coach og Deltager i DR1´s TV-program: ...
Malue Montclaire Ignez, speakerslounge 300

Malue Montclairre

Det liv du ønsker...skal du få! MALUE MONTCLAIRRE Terapeut, foredragsholder og kursusleder. Malue hjælper mennesker med at gå ...
JENS-ANDRÉ HERBENER, speakerslounge

Jens-André P. Herbener

Foredrag om religion, kønsroller, klima og grøn omstilling JENS-ANDRÉ HERBENER Forfatter, debattør og foredragsholder Han taler om religioner ...
Thomas Nybro SpeakersLounge foredrag1

Thomas Dybro

Forstå misforståelser THOMAS DYBRO Forfatter, coach, foredragsholder, teamudvikling, underviser i gidseloverlevelse i Forsvaret Thomas var blandt de overlevende, ...
Anders Bircow foredrag, SpeakersLounge

Anders Bircow

Sæt dig selv i førersædet og tag ansvar. Du kender ham som "ham i midten" og den ene ...