SPEAKERSlounge

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ring for professionel rådgivning Tlf. 53 80 90 04

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

ANDERS BIRCOW

Foredragsholder, musiker, skuespiller og entertainer.

Du kender ham som "ham i midten" og den ene tredjedel af Stand-Up og musik trioen Linie 3. Anders Bircow har med sin kolossale erfaring og indlevelse altid fabelagtig kontakt med sit publikum - om det er hans foredrag, sit onemanshow eller musikalsk Stand-Up. Han er en nærværende foredragsholder og fremragende Showmann.

Du kender ham som ”ham i midten” i Linie 3.

Men han er meget meget mere end det. Anders Bircow har gennem et langt interessant og begivenhedsrigt liv i underholdningsbranchen lært, hvordan man gennem tankerne og måden man anskuer livet på, bliver et langt lykkeligere, frit og mere bekymringsfrit menneske.

Gennem adskillige coaching-uddannelser og ar på egen krop, er han i dag et mere motiveret og livsklogt menneske, som i den grad har evnen til at få andre mennesker på samme lykkelige vej. Om du står og mangler arbejdsglæde og inspiration på arbejdspladsen, eller du blot har brug for et kærligt "spark" bagi mod glæden og lykken, så er et foredrag med Anders Bircow det absolut bedste valg. 

 

Det får du

Det får du med hjem fra et foredrag med Anders Bircow

"Jeg tager udgangspunkt i mennesket. Dig og mig. Der bliver ikke slynget rundt med smarte filosofiske termer som ingen af os rigtigt forstår. Jeg taler til mennesker og inspirerer gennem humoren, viden og egen livserfaring - som jeg ikke er bange for at dele ud af!

 

Send en ufopligtende forespørgsel på Anders Bircow her→

Foredrag

Foredrag om arbejdsglæde

– Hvordan kommer jeg til at elske mit arbejde igen?

– Hvorfor lytter mine kolleger ikke til mig?

– Hvorfor er stemningen på kontoret altid så trykket?

– Hvorfor griner vi ikke mere sammen på jobbet?

– Jeg føler mig ikke motiveret til at yde det lille ekstra hver dag.

Det hele handler om DIG. Vi kan alle rammes af bekymringer, udfordringer og negative følelser på arbejdspladsen. Vi ved bare ikke, hvordan disse følelser skal håndteres. Anders Bircow fortæller dig, din chef og dine kolleger, hvordan det hele hænger sammen, og hvordan I sammen kan skabe fantastisk stemning, tillid, synergi, harmoni og ikke mindst arbejdsglæde. Glade medarbejdere yder bedre! Advarsel: Glæde er stærkt vanedannende!


Foredrag om Persontyper

Vi er alle en persontype. Hvilken én er du? Kommunikation mellem forskellige typer kan være svær og til tider umulig. Det er her uvenskab, konflikter og dårlig stemning opstår. Men hvad nu, hvis du kunne blive klædt på, til at kommunikere med alle? Det kan du med Anders Bircows foredrag om persontyper. På arbejdspladsen har I brug for hinanden for at yde det allerbedste. Det kræver kærlig, positiv og motiverende kommunikation jer alle imellem. Har du nogensinde tænkt på, hvordan 3 fuldvoksne mænd med hver deres persontype, hver deres temperament og hver deres tænkemåde, kunne arbejde så tæt sammen og være så afhængige af hinanden igennem 40 år som Linie 3 – og så uden konflikter? Eller var Linie 3 nu også helt uden konflikter? Anders har med sin erfaring som entertainer og skuespiller tillært sig en række værktøjer, som han deler rundhåndet ud af. Her bliver du hjulpet til at designe din egen succes – både som menneske og som del af et team!


”Fra bankelev til Linie 3 – og hvad deraf fulgte” - Specielt egnet til Ældre Sagen, Pensionistforeninger, Seniorklubber o.lign,

Her fortæller Anders Bircow om sin spændende karriere og liv, der startede med bankuddannelse til bankassistent i Helsinge, lærer i Vorgod ved Herning for at ende på skuespillerskolen ved Aarhus Teater.

Hør Anders fortælle om hans historie i Linie 3 trioen, spændende teater-oplevelser og muntre anekdoter fra en spændende karriere. Undervejs krydrer Anders Bircow med masser af sang og musik der får gang i publikum og lattermusklerne.

 

Har du brug for hjælp, kan du kontakte én af vores konsulenter her→

 
Musikalske foredrag

Underholdende foredrag med sang og musik 

Det er efterhånden snart 40 år siden, at Anders Bircow og Linie 3 fik deres store gennembrud i ”TV i teltet”. Siden har trekløveret i Linie 3 som udgør Preben Kristensen, Thomas Eje og Anders Bircow cementeret deres position som én af de allerførste underholdningssucceser i Danmark i "nyere" tid. Senest med deres juleshows i 2017.

Nu er den gennemmusikalske, syngedende, guitarspillende og vittige og charmerende Anders Bircow klar med et musikalsk foredrag.


Musikalsk foredrag

Til arrangementer som eksempelvis kan indeholde 2 afdelinger á 40 min. For Ældre Sagen, Pensionistforeninger, Seniorklubber o.lign, kan Anders Bircow tilbyde det musikalske foredrag ”Fra bankelev til Linie 3 – og hvad deraf fulgte”. Her fortæller Anders Bircow om sin spændende karriere og liv, der startede med bankuddannelse til bankassistent i Helsinge, lærer i Vorgod ved Herning for at ende dop på skuespillerskolen ved Aarhus Teater.

Hør Anders fortælle om hans historie i Linie 3 trioen, spændende teater-oplevelser og muntre anekdoter fra en spændende karriere. Undervejs krydrer Anders Bircow med masser af sang og musik der får gang i publikum 

P.S: Behøver vi at nævne, at der er grinegaranti undervejs!


Musikalsk stand-up

Anders Bircow leverer sjov underholdning til dit næste event som firmafesten, jubilæet, Kick-off, julefrokosten eller private event. Han er det sjove, humoristiske og musikalske indslag.

Man får det bedre, når man er sammen, men man får det endnu bedre, når man griner sammen.


Oneman Show

Jokes, Stand-up, Parodier, Rasmus Seebach, Joe Cocker, Julio og alle de andre, der skal ha’ en kærlig spiddende kommentar. Har I selv nogen eller noget i firmaet, der skal “med” i showet, så finder vi ud af det – målrettet underholdning er både personligt og sjovt.

Skal dine medarbejdere eller dine gæster ved dit arrangement have en på opleveren, så skal du booke Entertainer-Anders til et underholdende Oneman Show, med hele hans repertoire af musik, sange, sketches og vittigheder.

Anders var den kreative ankermand bag Linie3, og det er denne kreative entertainer der får lov at udfolde sig, når I booker et “Oneman Show”. Sammen med Anders sammensætter du et show, der matcher dit publikum eller temaet for dit arrangement, så du i sidste ende får et skræddersyet underholdningsindslag.

Send en uforpligtende forespørgsel Anders Bircow her→

Har I brug for en underholdningsindslag, så lad os tage en snak om, hvordan vi laver det allerbedste indslag for netop Jer. Både stort og småt.

Anders tilpasser altid sine shows og foredrag til den enkelte virksomhed eller gruppe, så udbyttet bliver størst, og det kræver lidt forarbejde.

 
Anders Bircow er først og fremmest kendt for sit samarbejde med kollegaerne Thomas Eje og Preben Kristensen i “Linie 3” – et samarbejde der strækker sig helt tilbage til de glade elevdage på Århus Teater. Sammen har de tre slået sig fast som et af landets absolut største shownavne med adskillige Tv-optrædener, shows, videoudgivelser fra deres shows samt pladeindspilninger bag sig.
 
I dette show oplever man Anders Bircow alene og på slap line – i et forrygende one-man-show, der sætter gang i lattermusklerne. Bevæbnet med sin guitar begejstrer han publikum med sine parodier og vanvittige indfald. Det hele krydres med musikalske indslag, som eksempelvis 21 Beatles-sange på 3 minutter. 
 
Som entertainer forstår han til fulde at tage bestik af det aktuelle publikum og målrette sin optræden herefter. Showet serveres med den sædvanlige charmerende frækhed og et humør, der smitter alle blandt publikum!
 

Oneman Show

Jokes, Stand-up, Parodier - Rasmus Seebach, Joe Cocker, Julio og alle de andre får en kærlig spiddende kommentar undervejs i showt. Har I selv én eller flere personer i virksomheden, der skal “med” i showet, så finder vi også ud af det – målrettet underholdning skal både være personligt og sjovt.

Skal dine medarbejdere eller dine gæster have en på opleveren, så skal du booke Entertainer Anders Biorcows Oneman Show til dit næste underholdende arrangement - du får hele hans repertoire af musik, sange, sketches og vittigheder.

Anders var den kreative ankermand bag Linie3, og det er denne kreative entertainer der udfolde sig, når I booker et “Oneman Show”. Sammen med Anders sammensætter du lige netop det show, der matcher din virksomhed/dit publikum eller temaet for dit arrangement, og du dermed  får et skræddersyet underholdningsindslag.

Linie 3 var én af Danmarks største underholdningssuccer, og Linie 3. Anders har stadig den helt store entertainer i blodet. Han forstår at skabe et hæsblæsende Oneman show fuld af jokes, stand-up, parodier, musikalske indslag og overraskelser.

Med Anders som entertainer kan du og  se frem til et helt unikt og festlige show!

Det får du med hjem fra et Oneman Show med Anders Bircow

Linie 3 var én af Danmarks største underholdningssuccer, og Linie 3. Anders har stadig den helt store entertainer i blodet. Han forstår at skabe et hæsblæsende Oneman show fuld af jokes, stand-up, parodier, musikalske indslag og overraskelser.

Med Anders som entertainer kan du og  se frem til et helt unikt og festlige show!

 
 
Referencer

Nedenfor ser du en liste med udpluk af udtalelser og referencer. Hvis du har spørgsmål eller ønsker uddybning af specifikke emner, er du velkommen til at kontakte os her.

Har du brug for hjælp, kan du kontakt en konsulent her →


Så var vi til foredrag  – meget tankevækkende. Altid herligt at opleve Anders der formår med sin herlige karakteristiske stemme, at indleve os i hans glæde og entusiasme i livet. MEN stadig cool og seriøs på de rigtige tidspunkter. I så mange andre foredrag og ´coaching´ med Anders er jeg altid gået hjem med forøget glæde, vilje og lysten til at´ flytte lidt rundt i øverste etage´ Prøv det, du bli´r klart overrasket over hvad der findes af værktøjer der-oppe
 
Michael W,Entreprenør
 
Hej Anders. Tak for en storslået aften i Brøndby. Kombinationen af introspektion, reflektion og humor er fantastisk, og du mestrer den til perfektion.
 
Flemming E, Freelance fotograf
 
En helt fantastisk forestilling, som er meget sjov men også lærerigt. Jeg fik nogle gode redskaber til at bruge i forhold til min post traumatiske stress på en sjov måde så jeg også kan huske dem. Helt klart en forestilling, jeg vil anbefale og godt kunne se igen.
 

Marianne L.K.

 

 
Hvis du vil forkæle dig selv og din hjerne, så er det her du skal være. Anders Bircow giver med humor og dybde masser af værktøjer til hvordan du kan styre din tankegang, så du undgår at skabe problemer for dig selv. Hvis du har teenager børn så tag dem med. Det er en gave, at de allerede i den alder lære at tænke sig til success og lykke. Jeg er meget taknemmelig over vi fik oplevelsen sammen med vores søn, så vi nu kan minde hinanden om, hvordan vi med vores daglige rutiner, tankegang og vaner kan skabe lige det liv vi drømmer om.
 
Louise B. J.

 

Send en uforpligtende forespørgsel på Anders Bircow

- du får svar inden for kort tid!

…gået hjem med forøget glæde, vilje og lysten til at flytte lidt rundt i øverste etage’ 

______

Michael W.

Tak for en bedre fremtid.

______

Hanne H.

Det er ikke et tilfælde, at mange mennesker føler livet vendt på hovedet, når de har været til foredrag med Anders Bircow. Du kan også opleve dette!

Relaterede foredrag

Hardeep Dhanjal, SPEAKERSlounge foredrag, Arbejdskultur, Forandring, Formidling, Kommunikation, Kultur, Ledelse & Lederudvikling, Medarbejderudvikling, Organisation, Personlig udvikling, Teamudvikling Udvikling

Hardeep Dhanjal

Positive forandringer i organisationen - ved at arbejde med de involverede menneskers mentale og følelsesmæssige tilstand. HARDEEP DHANJAL ...
Larsen og Solberg, SPEAKERSlounge foredrag, entertainment, show, trulleri, trylleshow, Joachim Solberg, Peter Larsen,underholdning, magi

Jachim Solberg & Peter Larsen

Larsen & Solberg - et godt grin - et show med massere af grin og magi PETER LARSEN ...
Victor Fddersen, foredrag, foredragsholder, book foredrag, vinderteam, OL guldvinder

Victor Feddersen om vinderteams og vinderkultur

Vinderteams og vinderkultur - vinderteams har det sjovest og sikrer solid bundlinje i virksomheden VICTOR FEDDERSEN Foredragsholder, OL-guldvinder ...
Smild dig glad, bog, Jesper Bergstrøm, SPEAKERSlounge foredrag

Jesper Bergstrøm

Boost dit salg – ved at afkode og forstå dine kunders kropssprog JESPER BERGSTRØM CEO, foredragsholder, underviser og ...
Per Ryt-Hansen, SPEAKERSlounge foredrag, SPEAKS, find foredrag, foredrag, foredragsholder

Per Ryt-Hansen

Humor, trivsel og arbejdsglæde – i Ledelse, Teambuilding & Seniorstyrken PER RYT-HANSEN Direktør, foredragsholder og tidligere underviser på ...
Grums, SPEAKERSLounge, foredrag, foredragsholder

Simon og Rasmus fra Grums

Gode historier om iværksætteri, bæredygtighed & kaffegrums – fra kaffegrums til hudpleje. Ja, den er god nok. SIMON ...
Steffen Lykke Rasmussen, SPEAKERSlounge, foredrag, foredragsholder, book foredrag

Steffen Lykke Rasmussen

OM SOCIALT IVÆRKSÆTTERI – et halvt år som hjemløs og nytænkning af de sociale indsatser STEFFEN LYKKE RASMUSSEN ...
Mikael kamper, SPEAKERSlounge, foredrag, tlf. 27606005, foredragsholder

Mikael Kamber

Skru op for arbejdsglæden og livsglæden – foredrag om positiv psykologi MIKAEL KAMBER Journalist, forfatter og foredragsholder. Inspirerende ...
SPEAKERSLounge ofredrag, Kenneth Collins, foredrag, find foredrag

Kenneth Collins

Smerte og stresshåndtering – kan reduceres med simple redskaber KENNETH COLLINS Kropsterapeut, stifter af Body Correction & foredragsholder ...
Tina Nielsen, SPEAKERSlounge foredrag, Tlf. 27606005

Tina Nielsen

Slip stressen – Tinas tilgang til stresscoaching er at koble selve coachingen med mentaltræning, for at opnå det ...
Osama Salame_SPEAKERSlounge foredrag_

Osama Salame

Historier, der rykker! – motivation, historiefortælling og effekten af storytelling OSAMA SALAME Motivational Speaker og Storyteller Jeg er ...
Henrik Skovdal, SPEAKERSLounge foredrag, tlf. 27 6060 05

Henrik Skovdal

Er du til grin? – Skal du virkelig trænge igennem foran en forsamling, virker din humor som den ...
Foredragholdere SPEAKERSlounge,_foredragsrække 2020, foredrag, foredragsholder

SPEAEKERSlounge Foredragsrække 2020

SPEAKERSlounge foredragsrække 2020 – kom til gratis foredrag og hør top professionelle oplægsholdere I 2020 afholder SPEAKERSlounge inspirerende ...
Tina Pakula, foredragsholder hos SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, SPEAKERSlounge

Tina Pakula

Misforståede medarbejdere – Som leder kan du ikke eksekvere og forandre alene - du må derfor forstå dine ...
Pernille Taarup, foredragsholder. SPEAKERSlounge foredrag, find foredragsholder, foredrag

Pernille Taarup

Relationer – hun skaber menneskelig og forretningsmæssig udvikling og forandring i private og offentlige organisationer PERNILLE TRRAUP Foredragsholder, ...
Lene Fischermann, SPEAKERSlounge foredrag, foredragsholder, find foredrag, foredrag, SPEAKERSlounge

Lene Fischermann

Lederskab med kraftfuld kommunikation - Er du leder, er det ikke nok at udøve ledelse LENE FISCHERMANN Lene ...
Foredragsholder-Søren-Matthiesen-Unge-stoffer-og-misbrug_SPEAKERSlounge

Søren Matthiesen

Fra narkoman til akademiker - vejen tilbage til livet SØREN MATTHIESEN Jurastuderende, foredragsholder og YouTuber Mit navn er ...
torben Lorentsen, Speakerslounge, foredrag

Torben Lorentsen

DIN styrke til succes - findes i din personlighed og passion!! TORBEN LORENTSEN Foredragsholder, underviser, mentor og menneske ...
Henrik Bisbo, foredragsholder, Speakersklounge

Henrik Bisbo

Verdens ældste analyseværktøj – mere livskraftigt end nogensinde. HENRIK BISBO Erfaren leder fra det private erhvervsliv, team builder, ...
Georg-Julin, Speakerslounge foredrag, foredragsholdere

Georg Julin

Hvor blev den danske humor af? - kommunikation for alle aldersklasser GEORG JULIN Kommunikationsrådgiver, journalist, underviser, programtilrettelægger for ...
Amy Doherty Jönsson, speakerslounge, foredrag, foredragsholder

Amy Doherty Jönsson

Teenagementor som ALTID hepper på de unge - alle unge er i stand til at udvikle sig positivt ...
Bernt Lassen, Speakerslounge, foredrag, foredragholder

Bernt Lassen

Med fokus på at leve et godt og lykkeligt liv - i arbejde og fritid BERNT LASSEN Indehaver ...

Thomas Gerstrøm

Din kærlighed til barnet udtrykkes også med et nej! - han giver forældre øvelser, metoder og tro på, ...

Yvonne Urban

"Fremtidens karriere" - når talen falder på forretning koblet med menneskers karrieredrømme og arbejdsmarkedets agile udvikling. YVONNE URBAN ...
Morten Brøgger, foredragsholder,SpeakersLounge, foredrag

Morten Brünning Brøgger

Unfolding Human Potential -Fremtidens lederegenskaber indebærer mod, kreativitet og nysgerrighed. MORTEN BRÜNNING BRØGGER Mentaltræner og erhvervscoach, Team- og ...
Marie Laursen, speakerslounge, pigen med glasknoglerne, foredragsholder

Marie Laursen

"Sæt turbo på din livsglæde" Ærlige og inspirerende foredrag om både sygdom, livsglæde, jernvilje og humor. Marie Holm ...
Kenneth Dreyer, Speakerslounge, foredrag, foredragsholder find foredrag1

Kenneth Dreyer

Træn din mentale styrke og skab resultater Hvordan kan du øge din mentale styrke? KENNETH DREYER Mentaltræner, coach ...
peter winther, speakerslounge, foredrag

Peter Winther

Foredrag om kundeloyalitet - foredrag om kundeloyalitet, mental sundhed, konflikter, forandringer og personlig udvikling. PETER WINTHER Loyalitetsekspert, forfatter, ...

Jette Blok

Do Less – Be More - Skab balance i din hverdag JETTE BLOK Foredragsholder, Coach, StressKonsulent, Terapeut, YogaMamma ...
Mille Sjøgren, SpeakersLounge, foredrag, foredrgsholdere

Mille Bruun Sjøgren

Sådan tænker næste generation af arbejdstagerer MILLE BRUUN SJØGREN Foredragsholder, forfatter til bogen Digitale Nomader, indehaver af Millespeak ...
Lone Herts, SpeakersLounge, foredrag, .

Lone Hertz

Stand-upper med substans LONE HERTZ Skuespiller, foredragsholder, forfatter. KENDT fra danske filmperler som bl.a. Frk. Nitouche OG HERMAN BANGS ...
Dorte Møller Madsen, SpeakersLounge

Dorte Møller Madsen

Sælger I stadig, som da der var ledning på telefonen? DORTE MØLLER MADSEN Foredragsholder, Digital Strateg og Forretningsudvikler ...
Suzana Milovic, SpeakersLounge, foredrag.

Suzana Milovic

Bæredygtig Business: Forretning og Udvikling med Mål og Mening SUZANA MILOVIC Foredragsholder, Forretningsudvikler og Forandringsleder Suzana inviterer til ...
Balder Vent-Striim, ofredrag, SpeakersLounge 1

Balder Vendt-Striim

Arbejdsglæde og styrket kultur Balder Vent-Striim Foredragsholder & CEO i virksomheden 360Job. Balder Vendt-Striim har gennem de seneste ...
Mads Keiser, SpeakersLounge, foredrag

Mads Keiser

Grin og bliv klog! - Underholdende foredrag om kønsforskelle, humor, arbejdsglæde og god kommunikation. MADS KEISER Foredragsholder, journalist, ...
Malue Montclaire Ignez, speakerslounge 300

Malue Montclairre

Det liv du ønsker...skal du få! MALUE MONTCLAIRRE Terapeut, foredragsholder og kursusleder. Malue hjælper mennesker med at gå ...
Thomas Nybro SpeakersLounge foredrag1

Thomas Dybro

Forstå misforståelser THOMAS DYBRO Forfatter, coach, foredragsholder, teamudvikling, underviser i gidseloverlevelse i Forsvaret Thomas var blandt de overlevende, ...
duke mig og alle de andre..speakerslounge1

Duke, mig og alle de andre..

Beretninger, betragtninger og massere af løgnehistorier.. DUKE, MIG OG ALLE DE ANDRE Terapeut, foredragsholder og kursusleder. Med hjertet ...
Hannelise og Simone foredrag, SpeakersLounge

Hannelise og Simone

Livsglæde og musikalske guldkorn HANNELISE OG SIMONE Hannelise er foredragsholder, NLP coach & CEO. Simone er musiker med ...
Allan Bo, speakersLounge 2

Allan Bo

Den svingende organisation - om samspil i organisationen ALLAN BO Foredragsholder, musiker og organisationsrådgiver. For at lykkes som ...